7 günde 10 kilo

:) hoşgeldin aramıza canım zaten yeşil çay iç mutlaka kahve içmesende olur sen hangi diyeti yapacaksın konu başlıklı olanımı

kızlar merhaba elena naptın nasıl geçiyor günün elmadan sıkıldıysan dişlerin hoş hoş olabilir gün içinde bir iki salatalık yiyebilirsin canım

Aykumru nasil gidiyo aclik hissediyomusun aksamlari onu merak ediyorum bende
ya dün kahvaltı yapamadım biraz hissettim ama diğer günler olsun bugün olsun gayet iyiyim sen nasılsın bakayım şu rejimine başladı yarın bende ara dönem yapacağım duruma göre yarında artık spor yapmaya başlayacağım inşallah

:) hoşgeldin aramıza canım zaten yeşil çay iç mutlaka kahve içmesende olur sen hangi diyeti yapacaksın konu başlıklı olanımı
hoşbulduk evet konu başlıklı olanı yapacağım canım. yarın başlayacağım dedim ama öğlen yemeklerim çok zor olacak okulda çıkanları yemek durumunda kalıcam nasıl yapsam bilmiyorum

hoşbulduk evet konu başlıklı olanı yapacağım canım. yarın başlayacağım dedim ama öğlen yemeklerim çok zor olacak okulda çıkanları yemek durumunda kalıcam nasıl yapsam bilmiyorum
canım benim ya kaç yaşındasın sen bulursun bir formül mutlaka

elena bitaneciğim nerelerdesin sen tansiyonun mu düştü diyet mi ağır geldi valla merak ettim şimdi

kızlar merhaba elena naptın nasıl geçiyor günün elmadan sıkıldıysan dişlerin hoş hoş olabilir gün içinde bir iki salatalık yiyebilirsin canım

Selam canim hersey yollunda gidiyor simdilik zorluk cekmiyorum aclikta cekmiyorum 3cu elmami birazdan yiyecegim 2 saat aralikla degilmi canim ??

Su pazartesi bi basliyim de haftaya bende elma diyeti yaparim sorarim bol bol soru sana 2 ye 2 olduk eşitlendi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…