- 30 Mart 2015
- 522
- 205
- 23
- 38
- Konu Sahibi sahte_ruya
-
ay ona bayılırım ben acıya sen gel istanbula ben seni kebapçının kralına götüreyim acı acı yeriz ruyada gelsin yeşil çay içsin masada ne dersin :)
olsun olsun verirriz iyi geceler canımKizlar yarin gorusuruz ben yatiyorum malum yarin misafir var supersini bu arada gestapo gibi bizim oranin yemeklerini yemekten bu hale geldim ben zaten
balık kebapda var burda :)ooooooooooohhhhhh et yemiyorumki ben( biz en iyisi oturalim bir cafeye yesil cayimizi icelim
balık kebapda var burda :)
tamam anlaştık hamsi köfte yaptırırım sana ohh mis gibi acıda koydurururuz ama ruya yeşil çay içecek:)))oooo baliga bayilirim ooooooooooooo olur bak hayir demem valla
tamam anlaştık hamsi köfte yaptırırım sana ohh mis gibi acıda koydurururuz ama ruya yeşil çay içecek:)))
eşide onun çok zayıfmış adamcığazda bıkmış diyetinden dedim onada yaptır dedi çok zayıf oda sanırım baskı yapıyor kızcağaz mafolduruya bugun sansini kaybetti bakalim daha neler yiyecek musafiri gelecekmis ya o yuzden:)
eşide onun çok zayıfmış adamcığazda bıkmış diyetinden dedim onada yaptır dedi çok zayıf oda sanırım baskı yapıyor kızcağaz mafoldu
arı poleni içer her gece sütle iyi gelirbenim este cok zayif gerci kilo aldi gibide cok zayiflikta yakismiyor ya bide cok minyon cok kucuk gosteriyor ozaman oldugundanda o yuzden biraz daha kilo alsa cok iyi olacak
arı poleni içer her gece sütle iyi gelir
:))) o zaman bekle alsın sen zayıfla o kilo alsınzamanla alir ya onuda vermeyim adama adam zaten yemek gordumu kendinden geciyor aahaha
:))) o zaman bekle alsın sen zayıfla o kilo alsın
Günaydınnnnnhahaha aynen o konuda haklisin
bugun 4 kupa yesil cay ictim dusundumde birtane daha icsemi :)
Selam fıstıklar! !!iç ben demin içtim en fazla uyku kaçırıyor canım
Form paket ürünu oldugundan fazlasi icin cok zararli diyolardi aman hanimlar dikkat edinSelam fıstıklar! !!
Diğer topikten öğrendigim güzel bir bilgiyi paylaşmak aklıma geldi bu msj ları görünce.günde 2+2 form kayısı ve form kiraz sapı çayi içilecek.ben 2 gündür tuvalatten ayrılamadım
Ambalajlı bütün ürünler için söyleniyor canım aynı şey.ambalajlı ürün kullanmayın diyorlar.ama kullanıyoruz tabi.Form paket ürünu oldugundan fazlasi icin cok zararli diyolardi aman hanimlar dikkat edin
Evet canim paket diyerek ambalaji kastetmiştim zaten işlemden geçmiş ürün oldugu icin yemeyin diyorlar hayatimizin bir parcasi olmus bırakmak cokkk zorAmbalajlı bütün ürünler için söyleniyor canım aynı şey.ambalajlı ürün kullanmayın diyorlar.ama kullanıyoruz tabi.
Merhaba kizlar.. Hayat hikayemi yazip uzatmak istemiyorum. Neden kilo aldim vs.. Sonuçta oldum 76 kilo önce dukan yaptim 73.5 kg düştüm. Ama masrafli olduğu için vazgeçtim tesadüf bu diyeti gördüm . dün başladım ve 1 kg 100 gr verdim bile ve sizlerle paylaşmak istedim..
peki nerden buldunuz bu diyeti uygulayın sonuç alan olmuş mu?
7GUNDE 10 KG VERDIREN DIYET
PAZARTESI
SABAH=şekersiz türk kahvesi yada
şekersiz nescafe sınırsız tüketebilirsiniz. Yanında 2 dilim
tambuğday ekmeğinden yapılmış
sandviç
ÖĞLE= 2 haşlanmış yumurta ve 1 dilim tambuğday ekmeği
AKSAM=ızgarada pişirilmiş 3 kuzu pirzola (ben köfte yedim) ekmek tüketilmeyecek. Bol yeşillikli limonlu salata
SALI
SABAH=Şekersiz türk kahvesi yada şekersiz nescafe sınırsız. Ve 2 dilim tambuğday ekmeğinden yapılmış sandviç
ÖĞLE=3 adet ızgara köfte, bol yeşillikli salata
AKŞAM=sınırsız sebze yemeği, ayran (ekmeksiz)
ÇARŞAMBA
SABAH=şekersiz nescafe yada şejersiz türk kahvesi sınırsız yanında 2 dilim tambugday ekmeginden sandviç
ÖGLE=2 adet haşlanmış yumurta ve 1 dilim tambuğday ekmeği
AKSAM=sınırsız sebze yemeği ve ayran(ekmeksiz)
PERŞEMBE
SABAH=şekersiz nescafe yada şekersiz türk kahvesi sınırsız. Ve 2 dilim tambugday ekmeginden sandvic
OGLE=1 haslanmis yumurta ile yapilmis bol limonlu yumurta salatasi
AKSAM=sınırsız meyve
CUMA
SABAH=şekersiz nescafe yada şekersiz türk kahvesi sınırsız. 2 dilim tambuğday ekmeginden sandvic
OGLE=Sınırsız balık (ekmek kesinlikle tüketilmeyecek)
AKSAM=sınırsız sebze yemegi ve ayran
CUMARTESI
SABAH=şekersiz nescafe yada sekersiz turk kahvesi sınırsız yaninda 2 dilim tambugday ekmeginden sandvic
OGLE=sınırsız izgara tavuk
AKSAM=sınırsız sebze yemegi ve ayran
PAZAR=
SABAH=sekersiz nescafe yada sejersuz türk kahvesi. 2 dilim tambugday ekmeginden sandvic
OGLE=sınırsız sebze yemeği ve ayran
AKSAM= Sınırsız tavuk izgara
Ben ek olarak vaktim oldugunca yuruyus yapcam yeşilcay iccem ve bide mistik chai içicem bakalım sonuç ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?