7 günde 10 kilo

ay ona bayılırım ben acıya sen gel istanbula ben seni kebapçının kralına götüreyim acı acı yeriz ruyada gelsin yeşil çay içsin masada ne dersin :)

ooooooooooohhhhhh et yemiyorumki ben( biz en iyisi oturalim bir cafeye yesil cayimizi icelim

eşide onun çok zayıfmış adamcığazda bıkmış diyetinden dedim onada yaptır dedi çok zayıf oda sanırım baskı yapıyor kızcağaz mafoldu

benim este cok zayif gerci kilo aldi gibide cok zayiflikta yakismiyor ya bide cok minyon cok kucuk gosteriyor ozaman oldugundanda o yuzden biraz daha kilo alsa cok iyi olacak

Günaydınnnn hanımlar ben de bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum size bu maceranizda katilmaya geldim
60 kiloyum bikinime 50 kilo girmek istiyorum
Umarım verebilirim kilolarımı. Geçen yaz 65ten 58e düştüm. Bu sene de denedim ama hep uzun vadeli diyetler kullandım ve dayanamadim hep bozdum
Bir de hanımlar benim midemde reflü rahatsızlığının başlangıç evresi olan gastrit var. Kahve içmek çok mide sancısı yapıyor... Onun yerine yeşil çay içsem sizce nasıl olur????

bugun 4 kupa yesil cay ictim dusundumde birtane daha icsemi :)

iç ben demin içtim en fazla uyku kaçırıyor canım
Selam fıstıklar! !!
Diğer topikten öğrendigim güzel bir bilgiyi paylaşmak aklıma geldi bu msj ları görünce.günde 2+2 form kayısı ve form kiraz sapı çayi içilecek.ben 2 gündür tuvalatten ayrılamadım

Form paket ürünu oldugundan fazlasi icin cok zararli diyolardi aman hanimlar dikkat edin

Ambalajlı bütün ürünler için söyleniyor canım aynı şey.ambalajlı ürün kullanmayın diyorlar.ama kullanıyoruz tabi.
Evet canim paket diyerek ambalaji kastetmiştim zaten işlemden geçmiş ürün oldugu icin yemeyin diyorlar hayatimizin bir parcasi olmus bırakmak cokkk zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…