- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
ahh canım bu kötü olmuş. aslında akşam yemeğinden sonra mutfağın kapısına kilit vurmak lazım . yarın birlikte devam ederiz. sabah tartılıp başlıyorum . bakalım ilk günüm nasıl olacak.
kızlar ben de başlıyorum yarın yalnz yarın ve yarından sonra sabahları normal kahvaltı yaparım çünkü ailemle birlikte yaparız kahvaltı keyfi çok önemli ailemle :)) zaten ben çok yemem sabahları öğle yemeği de yemem benim sorunum akşam yemeğini 7den sonra yemem ve sonrasında çayla birlikte yediğim abur cubur( ama yeter artık bırakıyorum abur cuburu falan ben de varımm :) şuan64 kiloyum ne kadar verirsem kar artık ptesi de yürüyüşe başlıcam ayrıca ben sauna eşofmanı almayı düşünüyorum benim acaip ödemim var ayak bileği çevremde özellikle. öyle çok ki elimde bile var ( genetik sanırım annemin de öyle. çok ter attırıyormuş bu eşofman yürüyüş sırasında gymeyi düşünüyorum.2 haftam var biraz forma grmek için elimden ne gelirse artık. umarım almayız vereceğimiz kiloları.artık yeterr verelm de bir soluk da kurtulalım inşş
arkadaslar, usenmeyip tek tek okudum.
maalesef sabit kimse tutamamis...ah bu nefsimiz yok mu :)
ben bi sey merak ettim, bu diyetten sonra normal yersek (abartmadan) kilolar geri aliniyor mu ?
cunku bi hafta icinde bu kadar kilo verilmesi, geridonusu cok kotu oluyor :/
benim de cok ilgimi cekti bu diyet,
yazicidan basip eve goturecegim bakalim.
kızlar ben de başlıyorum yarın yalnz yarın ve yarından sonra sabahları normal kahvaltı yaparım çünkü ailemle birlikte yaparız kahvaltı keyfi çok önemli ailemle :)) zaten ben çok yemem sabahları öğle yemeği de yemem benim sorunum akşam yemeğini 7den sonra yemem ve sonrasında çayla birlikte yediğim abur cubur( ama yeter artık bırakıyorum abur cuburu falan ben de varımm :) şuan64 kiloyum ne kadar verirsem kar artık ptesi de yürüyüşe başlıcam ayrıca ben sauna eşofmanı almayı düşünüyorum benim acaip ödemim var ayak bileği çevremde özellikle. öyle çok ki elimde bile var ( genetik sanırım annemin de öyle. çok ter attırıyormuş bu eşofman yürüyüş sırasında gymeyi düşünüyorum.2 haftam var biraz forma grmek için elimden ne gelirse artık. umarım almayız vereceğimiz kiloları.artık yeterr verelm de bir soluk da kurtulalım inşş
Kizlar sabahki kilom
72,700
300 giram vermisim kacamaklara ragmen..ictigim yesil ve isirgan otu cayi bence etkili oldu..birde dün sürekli evde hareket yaptim..karin hareketi cok yaptim,birde bacaklarimi yere yatim karmima cektim sürekli..
Bu gün cok ama cok dikkat edecegim..gidip brokoli,yogurt ve diyet kepekli krakerler var onlardan alacagim..
öptüm sizler
hoşbulduk canım. evet artık geceleri yemicem bi de yeşil çay gibi şeyler içicem. uğraşmak istemiyorum artık kiloydu şuydu buydu :)) zaten canım hiçbi şey istemiyo sabahları. öğlen yemem bile belki. inşş vericez artık bu kilolarıhoş geldin canım ,benimde en büyük sorunum gece yemeleri. yemekten 2-3 saat sonra krize giriyorum yatana kadar mutfaktan çıkmıyorum resmen.birbirimizi motive ederip aşarız bu sorunu
Lacey..gercekten aksam yemeginden sonra mutfaga girmemek lazim...yarin basla sende..benim diyetimin patatesle alakasi kalmadi ama yinede,patatse ,yumurta,domates,yagurt la devam edecegim..tek papates olmuyor..
Canim ödem bendedde var..cünkü kullandigim ilaclar ödem yapioyr..doktor bana ödem atici hap verdi..haftada sadece 1 yada 2 kez ic dedi,cünkü fazlasi vucut dendesini bozuyormus..istersen sende kullan..haftada 2 kez icersin..cok ise yariyor..ben bazen sabah kalkinca sanki botoks yaptirmis bibi oluyorum..elim,gözlerim,dudaklarim acayip sisiyor....hap iyiy geliyor bana..64 kili iyi..sadece öglen az yiyip.aksamda dikkat edip.abur cucuru biraklirsan yaza sende sülün bibi girebilirsin...sende basla.yanliz kalmayalim..
merhaba vara ,bugün başladım sabahki kilom 74.3 kg. sabah 2 orta boy patates ve 1 yumurta yedim. yeşil çayımıda içtim. pazara gittim,bol yeşillik aldım. öğlenki öğünümde patates ve yoğurt yiyeceğim. yoğurdum yağsız değil yoğurdumu kendim yapıyorum. gün gün sonuçları yazalım
hoşbulduk canım. evet artık geceleri yemicem bi de yeşil çay gibi şeyler içicem. uğraşmak istemiyorum artık kiloydu şuydu buydu :)) zaten canım hiçbi şey istemiyo sabahları. öğlen yemem bile belki. inşş vericez artık bu kiloları
Tek yönlü beslenmek çok yanlış bana göre. Patates diyeti, lahana diyeti, karpuz diyeti bir sürü kısa süreli etki sağlayan diyetler var. Hiç biri uzun dönemli etki sağlamıyor. Bilakis hastalıklara kapı açıyor ve etlerinizi sarkıtıp, cildinizi saçlarınızı cansızlaştırıyorlar. Hatta hormon dengeniz bile bozuluyor. Ben her çeşit diyeti denedim, tek yönlü diyetin etkisi de 1 haftada uçuuup gidiyor. Eğer kilo verip formumuzu korumak istiyorsak hayat stili haline getirmeliyiz yemek tarzımızı ve sporumuzu. Ben zamanında 30 kilo verdim. 3 senedir formumu korumak için yapmadığım şey kalmadı. İştah olduğu sürece her zaman tehlikedeyiz. En etkili şey spor ve herşeyden (sağlıklı şeylerden) ye, az ye, sık ye diyeti.
Lacey baslamana cok sevindim..kilomuz cok yakin birbirine..insallah 60 kg yi görecegiz..
Bende sabah 2 patates.1 yumurta,3 zeytin yedim
Öglen...1 patates..evde kabak vardi onu rendeledim tavada kendi suyunda hasladim,zaten suyunu cakiyor..sarmisakli ,yagsiz yogurtla harmanlayip yedim..tam diyetlik birsey..vede cok leziz..
Aksamada..patlicani uzunlamsina bölüp,tost makinasinda pisirip,dograyip,yogurt ve sarmisak eslifinde.patatesle yiyegegim..
Evin etrafinda 30 dk kadar yürüdüm sonra yagmur yagdi eve kactim..
kolay gelsin bize..
bende menümü yazayım. bugün neredeyse tüm gün dışardaydım o yüzden biraz düzensiz oldu.
sabah : 2 orata boy patates, 1 yumurta,yeşil çay
öğle : 1 porsiyon ekmeksiz et döner (dışardaydım )
ara : 1 portakal
akşam : 3-4 çatal mantarlı hindi sote, patates salatası (yağsız , tuzsuz bol limonlu)
bol su ve yeşil ay
spor : malesef vakit yoktu fakat 2-3 saat sürekli ayaktaydım
dilerim kaçamak yapmadan yatarsın canım , bende yemekten sonra 1 kivi ve yarım portakal yedim. meyveyi çok seviyorum dayanamadım. yarın için pek umutlu değilim bugün düzenli olsaydı çok iyi olacaktıSeninde günün hafif gecmis...böyle devam..disarda olmakla harekette etmissin zatern..
Bende Aksam..
Tost makinasinda 1 patlicani uzunlamasina dilimleyip pisirdim..arkasindanda 3 biber koydum tost makinasina..ikisibe közlenmis gibi oldu..onlari kücük kücük dogradim..tuz ve pul biberle harmanlayip..1 kepekli karakerle yedim
4 kasikta ygsiz yogurt yedim
yesil,zencefil ve isirgan cayini karistirip 2 kupa ictim
kacamak olarakta 2 cay kagigi Nutella yedim :) dayanamdim..
Su an Almanyada saat 23,05 insallah erken yatarimda,mutfaga dadanmam..
öptüm canikomm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?