7 haftalık evlilikte facebookta kadınlara mesaj atan bir koca

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.407
358
Mersin
Merhabalar. Çıkamadım işin içinden ne yapayım, edeyim bilemedim, size danışayım dedim.Ben çok zor evlendim, annemi arkama aldım benimle konuşmuyor,tüm zorluklara göğüs gerdim ve 4 yılın sonunda sevdiğim adamla evlendim. Ben istediğim için izmirde iş buldu, hatta bana da buldu, buraya yerleştik. İş dolayısıyla ikimizde ilk başta çok zorlandık. Ben ilk 3 hafta hep ağlayıp ona sığındım,o iyi gibiydi. Bu akşam o uyurken geldim, bişey dürttü telefonuna bakayım dedim. Hatta kendimi de kötü hissettim güvenmiyormuş gibi neler yapıyorum diye çünkü ben bu adamla çok güvendiğim için asla beni aldatmaz çok seviyor dediğim için evlendim. Bakındım bişey bulamadım, son anda aklıma facebook geldi. Bir açtım ki başka bir isimle facebook açmış, bir sürü melez zenci hafif kadın tipinde kadın eklemiş ve hepsine mesajlar atmış. Çok güzelsinler, senin fanınımlar, bebeğim niye bana yazmıyorsun üzülüyorumlar neler neler. Uyandırdım, bağırmaya başladım. Önce facebooku kapattı telefonu elimden alıp. Sonra misafir var sus mus üste çıkmaya başladı. Bununla üste çıkamazsın sen ne B.k yediğini sanıyorsun diye bağırınca pıstı. Dinle beni diye yalvardı neyi dinleyeyim dedim yinede dinledim. Buraya geldiğinde çok boşluğa düşmüş, ailesinden uzakta, işte sıkıntılıymış, kendini kanıtlamak istemiş, egosunu tatmin etmeye çalışmış, yapacak olsa türk eklermiş falan filan. Çıldırdım. Bağırdım, çağırdım, tamam artık be sus deyip kolumu tuttu üstüne bende tokat attım.Kafasını eğdi vur istediğin kadar, çok özür dilerim, eşeğim, hayvanım,Allah belamı versin ve daha neler neler deyip durdu.Sindiremedim, yediremedim kendime bunu, o kadar savaştıktan sonra bana bunu yapmasını kaldıramadım. Gidiyorum şu anda bu evden dedim ve giyinmeye başladım. Beni öldür gitme falan filan bişiler ben gidiyorum kal nolur ben gidiyorum dedi bende defol git dedim. Yanıma para ve anahtar almıyorum sen arayana kadar eve gelmeyeceğim dedi bende cehennemin dibine kadar git dedim ve gitti. Ben 7 haftalık evliyim, darbenin ertesi günü evlendik İstanbulda, düğün iptal oldu,düğünüm bile olmadı diye üzülürken bana ne yaptı. 7 haftalık evliyken facebookta arayışa giren adamı ben ne yapayım? Lütfen fikir verin,bir yol gösterin,çok kötüyüm şuan.

Hemen tepki vermeyip iyice her yerden stalklasaydınız keşke çok ilginç bir durum. Ailenizin evlenmenizi desteklememe sebebi neydi??

Ekran görüntüsü almak,kanıt toplamak falan hiç aklıma gelmedi .Başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldum.Şu anda dahi elim ayağım titriyor resmen.

Ailemde mezhep meselesinden dolayı istemedi.Babam destek oldu ,çok seviyorsan evlen diye ama annem resmen reddetti beni ve 4 aydır konuşmuyor benimle.

Geri donmek ister misiniz ailenizin evine ya da kabul ederler mi?

Bir süre esinizin davranıslarını izleyin. Aslında reellesemeyecek kisilere yazması türklere yazmasından daha iyi ve düsündürucü. Aranızda sorunlar varsa kendini ispatlamak icin de bu yola girmis olabilir

Geri donmek ister misiniz ailenizin evine ya da kabul ederler mi?

Benim bir abim vardı o da vefat etti.Evlenmeden önce babam bana dedi ki benim bir tek evladım senin bir tek baban kaldı.Benim herşeyim senin,kapım sonuna kadar açık .Ne zaman olursa olsun,ne olursa olsun ben her zaman buradayım.Yani evet. Annemi bilmiyorum ama babam evet.

Bir süre esinizin davranıslarını izleyin. Aslında reellesemeyecek kisilere yazması türklere yazmasından daha iyi ve düsündürucü. Aranızda sorunlar varsa kendini ispatlamak icin de bu yola girmis olabilir

İşin tuhafıda bu ;aramızda hiçbir sorun yok.Hatta hiç olmadığımız kadar iyiyiz,ben tam cicim ayı falan diye düşünüyordum.İş hayatının sıkıntısından ve ailesinden uzak diye boşluğa düşmüş güya.

Onemli olan sizin ne hissettiginiz ne istediginiz. Bunu kabullenebilecekseniz affedin ama bu surekli akliniza gelip hayatinizda yer edecekse zaman taniyin kendinize ve karar verin.

Boşluğa düşmek lafı cok anlamsız iste siz onun icin büyük anlam tasıyor olmalısınız bosluga düsecek fırsatı olmamalıydı? 1 yıllık degil 6 aylık bile degil evliliginiz. Sıkılmıs olma ihtimali de yok. Bence bu konuyu konusun ama sakin kalın ki gercekleri anlatsın..anlatırsa tabi.

Iliskiniz yeni de degil bi gecmisiniz var. Acaba o hesap cok eskiye mi dayaniyor buna baksaydınız keske

yapmayın Allah aşkına
reelleşemeyeceğini nereden biliyorsunuz?
ne kadınlar kalkıp nerelerden geliyor azıcık para için
insan kendini ispatlamak için kadınLARla yazışıp asılır mı?
normalleştirmeyin Allah aşkına

annen seni affeder, sen sadece kendin için en iyi olan şeyi düşünerek karar ver
çok kritik bir karar
çok ama çok iyi ölçüp tartmalısın
ben senin eşine bundan sonrası için de hiç ama hiç güvenemedim...

Ona bakabilmeyi akıl edebildim işte gerçekten,messengerda ki mesajların hepsi 3 hafta öncesinden başlıyor .Yani bu adam 3 haftadır ben aptal salak modda kendisine yemek hazırlarken elin hafif kadınlarıyla muhabbet ediyormuş.Ne kadar onure edici.

Ona hala güvenme ihtimaliniz var mı? Bunu düsünün. Esinizi siz tanıyorsunuz mimiklerinden jestlerinden anlayabilirsiniz herhalde sıkı sorguya cekin bence ama dedigim gibi sakinliginizi korumaya calısın

P pakizesu__ kusura bakmayın ama
bence işte erkekler sizin zihniyetinizdeki kadınlar yüzünden bu kadar rahat yapabiliyorlar bu işleri
şu yazdığınız son cümle bile normalleştirmenin çok iyi bir örneği
ne demek çocukça birşeydir?
4 yıllık ilişkisi olan, evlenmiş, çalışan bir adam için böyle bir çocukluk olabilir mi?

evli bir insan, ister 7 haftalık ister 70 yıllık evli olsun böyle birşey yapmamalı
bu düpedüz (konu sahibi özür dilerim) kişiliksizlik, adiliktir
başka insanlara yazılı olarak olsa dahi asılmak, ne çocuklukla, ne aradaki sorunlarla açıklanabilir birşey değildir
önce boşanırsın, sonra ne halt yersen yersin
haaa, adam boşanmak istiyordur da, kadın sülük gibi yapışmıştır, gerçekten bir boşanamamazlık söz konusudur, uzamıştır, anlarım
fakat, hem eşim dursun, hem gözüm gönlüm doysun, olur mu?

işte sizin gibi, erkeklerin aldatmaya yönelik her yaptığına, acaba şundan mıdır bundan mıdır diye kılıf arayan, belki çocukça birşeydir diyen kadınlar yüzünden erkekler bugün bu kadar rahat
bunları normalleştiren anneler, eşler yüzünden bu kadar rahat
bu tip hareketleri kabullenmeyen kadınlar çoğunluk olsaydı, bugün ilişkiler böyle olmazdı

Yazdıklarına istinaden eşinin dengesiz ruh hali içerisinde olduğu sonucunu çıkartıyorum. Aldatmaya meyilli olmak bir yana bir de şiddete meyil var, umarım bunu kötü bir tecrübe ile anlamazsın. Nereden çıkarttın dersen, sus be diyerek üzerine gelmiş yetmez gibi kolundan tutmuş, bu gün sen tokat attığında başını eğmiş olabilir ama durum kronikleşirse karşılığını verecektir. Senin için gerçekten üzüldüm konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…