Geri donmek ister misiniz ailenizin evine ya da kabul ederler mi?Ekran görüntüsü almak,kanıt toplamak falan hiç aklıma gelmedi .Başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldum.Şu anda dahi elim ayağım titriyor resmen.
Ailemde mezhep meselesinden dolayı istemedi.Babam destek oldu ,çok seviyorsan evlen diye ama annem resmen reddetti beni ve 4 aydır konuşmuyor benimle.
Ekran görüntüsü almak,kanıt toplamak falan hiç aklıma gelmedi .Başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldum.Şu anda dahi elim ayağım titriyor resmen.
Ailemde mezhep meselesinden dolayı istemedi.Babam destek oldu ,çok seviyorsan evlen diye ama annem resmen reddetti beni ve 4 aydır konuşmuyor benimle.
Geri donmek ister misiniz ailenizin evine ya da kabul ederler mi?
Bir süre esinizin davranıslarını izleyin. Aslında reellesemeyecek kisilere yazması türklere yazmasından daha iyi ve düsündürucü. Aranızda sorunlar varsa kendini ispatlamak icin de bu yola girmis olabilir
Onemli olan sizin ne hissettiginiz ne istediginiz. Bunu kabullenebilecekseniz affedin ama bu surekli akliniza gelip hayatinizda yer edecekse zaman taniyin kendinize ve karar verin.Benim bir abim vardı o da vefat etti.Evlenmeden önce babam bana dedi ki benim bir tek evladım senin bir tek baban kaldı.Benim herşeyim senin,kapım sonuna kadar açık .Ne zaman olursa olsun,ne olursa olsun ben her zaman buradayım.Yani evet. Annemi bilmiyorum ama babam evet.
İşin tuhafıda bu ;aramızda hiçbir sorun yok.Hatta hiç olmadığımız kadar iyiyiz,ben tam cicim ayı falan diye düşünüyordum.İş hayatının sıkıntısından ve ailesinden uzak diye boşluğa düşmüş güya.
Bir süre esinizin davranıslarını izleyin. Aslında reellesemeyecek kisilere yazması türklere yazmasından daha iyi ve düsündürucü. Aranızda sorunlar varsa kendini ispatlamak icin de bu yola girmis olabilir
Benim bir abim vardı o da vefat etti.Evlenmeden önce babam bana dedi ki benim bir tek evladım senin bir tek baban kaldı.Benim herşeyim senin,kapım sonuna kadar açık .Ne zaman olursa olsun,ne olursa olsun ben her zaman buradayım.Yani evet. Annemi bilmiyorum ama babam evet.
yapmayın Allah aşkına
reelleşemeyeceğini nereden biliyorsunuz?
ne kadınlar kalkıp nerelerden geliyor azıcık para için
insan kendini ispatlamak için kadınLARla yazışıp asılır mı?
normalleştirmeyin Allah aşkına
Normallestirmiyorum daha iyi diyorum cocukca bisey olabilir belki
Boşluğa düşmek lafı cok anlamsız iste siz onun icin büyük anlam tasıyor olmalısınız bosluga düsecek fırsatı olmamalıydı? 1 yıllık degil 6 aylık bile degil evliliginiz. Sıkılmıs olma ihtimali de yok. Bence bu konuyu konusun ama sakin kalın ki gercekleri anlatsın..anlatırsa tabi.
Iliskiniz yeni de degil bi gecmisiniz var. Acaba o hesap cok eskiye mi dayaniyor buna baksaydınız keske
Ona bakabilmeyi akıl edebildim işte gerçekten,messengerda ki mesajların hepsi 3 hafta öncesinden başlıyor .Yani bu adam 3 haftadır ben aptal salak modda kendisine yemek hazırlarken elin hafif kadınlarıyla muhabbet ediyormuş.Ne kadar onure edici.
bosan yazık yıllarına yazık,bu aflar bos hep yapacak ınan devamı gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?