7 haftalık evlilikte facebookta kadınlara mesaj atan bir koca

O zaman bizde sıkıntıdan erkeklerle mesajlasalım bu nasıl bir anlayış (

Bir süre aramaki birdaha cesaret edemesin öyle ismi olur sikintidan baskalariylami flörtlesecen ilk adim bence aldatmak icin

2. Bir sans vermek isterseniz siz bilirsin iz fakat uzunca bi zaman evliliginiz rayina oturup tekrar güvendiginizden emin olana kadar cocuk yapmayin derim

sen ailenden vazgecmissin onun yaptigina bak degmiyor iste ama lanet olasi Kader fragmanini izlettirmiyor insallah düzelirsiniz

Bence öğrendikten sonraki tepkilerin çok abartılı olmuş. Oturmak konuşmak ve en önemlisi her zaman gerçekleri konusabilmek çok önemli. Bazı insanlar çok eslidir defalarca söz verse düzelmez duzelemez. Ama senin eşinin durumu ne şu anda belli değil. Karar vermeden önce Bence bunu öğrenmelisin.

Bu arada evde gercekten misafir mi vardi o sirada?

4 yıldır birlikteymissin bu adamla daha önce hiç mi telefonunu karıştırma fırsatın olmamıştı? Yani daha önce hiç benzer bir falsosu var mıydı?

Şehir degistirmek evlenmek yeni ise girmek hayatınızda çok köklü değişiklikler yapmışsınız. Bence bocalamasi normal. Tabi öğrenmen lazım bunu son 2-3 aylık süreçte mi yapmaya başladı yoksa geçmişi 4 yıla kadar uzanıyor mu? Ve evet reellestiremeyecegi kişiler ile iletişime geçmesi yine kendisi için bir + puan şu aşamada. İnternetten izmir eskort diye aramış olsaydı bu çok başka bir boyut olurdu. Belki aratmıştır onlara da bak gorustugunuzde. İnternet histori den görülüyorMuş.

Bu arada senin ona tokat atmaya çalışman gerçekten çok çirkin. Şiddetin her türlüsü çok çirkin. Kadına veya erkeğe. Aynısını sana yapsa şu anda kıyameti kopariyorduk. Kaldıki kavga anindasiniz onu sana saldırmasi için resmen kiskirtmaya çalışmissin. Yani anlamadım karı koca resmen ilişkinizi bok etmek için çaba harciyorsunuz.

Son olarak evden senin gitmen yerine kendi çıkıp gitmesi aradığında geri geleceğim falan demesi yine çok centilmence.

Şiddet kısmında katılıyorum ama geri kalanında siz ciddi misiniz ?

Ne demek ''ilişkinizi bok etmek için çaba harcıyorsunuz'' ? Burada o çabayı harcayan tek bir kişi gördüm ben.

Ha tabi derseniz ki benim için yabancı biriyle konuşması rahatsız edici bir durum değil anlarım da konu sahibi için rahatsız edici gördüğünüz gibi.

Halbuki paragraf virgül noktalama işareti hersey tam anlaşılır. Senin o bana tam da katıldığını söylediğin bölüm icin söyledim.

Kendi adıma söyliyim kadın veya erkek için fark etmez şiddet > aldatma.

Anladım,o zaman bir yorumum yok herkesin kendi düşüncesi,saygı duymak düşer bana.

Ben canım ya diye adama marmelat pişirirken,sahilde yürürken, yanyana film izlerken adam başkalarına of çok güzelsin ya diye mesaj atıyormuş, ne abartılısı.Hayal kırıklığımın boyutu beni aştı.
4 yıldır beraberiz ama uzaktaydık ikimiz,ben niyeyse hep güvendim ama bilmiyorum şimdi.Yanıma geldiğinde karıştırıyordum telefonlarını ama bilmiyorum belkide siliyordu,belki hep vardı, bilmiyorum artık.
Tokat konusunda ben orada hıçkırarak ağlarken sert bir tonla bak bana deyip diğer kolumu tutup sıktı. Zaten nefret ettim, ani bir tepkiyle yapıştırdım,hiç pişman değilim. Zaten bunu yaşatmış, üste çıkmaya çalışıyor, birde tutup kolumu sıkıyor, son noktaydı o.

Bayrama onun ailesinin yanına gidecektik yarın. Ben asla onun suratını bile görmek istemiyorum şu anda. Hatta babası ile aram muhteşem iyi, arayıp söyleyesim var böyle böyle diye ama düzgün düşünemiyorum, ne yapsam bilemiyorum, hiç bir arkadaşımı arayıpta 7 haftalık evliyken böyle oldu diyemiyorum, naapsam bilmiyorum. Arasam mı babasını?

Bence kendi aranızda kesin kararınızı verin.Daha sonra ailelere söyleyin.Böyle şeyleri hemen söylemek farklı sonuçlar doğurabilir.

Ben bir anne olarak evladın ne olduğunu onlar için neler yapabilecegimi bilirim ve onların mutsuz olma ihtimali var ise canımı ortaya koyarak engel olmaya çalışırken evladın benim ongorumu benim koşulsuz sevgimi takmayip beni karşısına alıp sonradan pişman olan evladı af edebilmektir annelik
Tez elden annenizden af dileyin anladığım kadarıyla seçtiğiniz adam annenizi haklı çıkaracak cinsten

Bence yol yakınken boşan. Unutamazsın ve devamı da gelir.

Bu erkeklerdeki rahatlık nerden geliyor. Çoğu erkek böyle. Evlenmeyin ne yapıyorsaniz yapın. Hem karnim doysun hem pastam dursun. Oldu paşam. Bazıları için boşanma sebebi olabilir bazıları için değil. Önemli olan güven çizgisinin zedelenmesi ve artık kocana guvenemeyecek olman. Yazık.

Yuh ya insan 7 haftada karisini taniyamaz, onunla birbirini kesfedemez, bikamaz... Daha 7 hafta ya.

Arkadasim neye karar verirsen ver cevremde gorduklerimden olsun, bu sitede gorduklerimden olsun bir kere yapan hep yapiyor. Ona gore karar ver.

Süründür,takipte ol,burnundan getir ama pesini birakma gözun hep üstünde olsun..

Yani ne diyeceğimi bilemedim cok zor durum
Guven gitti mi isin zor...
Affedeceksen bile simdi belli etme hemen yumusama bari de isin ciddiyetini anlasin

Keske o yazismalari gordugunuzde gizli bi hesapta siz acsaydiniz. Bulusma teklif etseydiniz. Bende yasadim. Su an" acaba haklimi? Bulusmaya zaten niyeti yokmuydu, bulusmazdimi? Gercekten bana sadik kalirmiydi?" Diyceksiniz. Acaba diyckesiniz.

Şöyle bi durumda affedeceğim varsa bile sağlık sorunlarım nedeniyle affedemem, uğraşamam yani sürekli telefon face karıştır takip et, panik atağım var benim,stabil rutin hayat insanıyım aniden biri sana geliyoruz dediğinde bile tansiyonum oynuyo, böyle bi durumda geberir giderim heralde ruh sıkıntısından

1 kere aldatma teşebbüsünde bulunan yine aynı şeyi yapar.
Bu mesajlaşma olayı da bir nevi aldatma teşebbüsüdür.

Son düzenleme:
bazı uzmanlar eğer eşiniz pişmansa bir daha yapmıcagığını söyluyorsa ona şans verin diyorlar.burdan evli arkadaşlar ise devamı gelir kabul etme düşüncesindeler . .s hangisi doğru karar bilemiyorum .ben bekarım ilerde evlendğimde böyle durumla karşılaşsam bende ne yapıcağımı bılemem sanırım .cicim aylarında size bunu yapması çok kırıcıı..

1 kere aldatma teşebbüsünde bulunan yine aynı şeyi yapar.
Bu mesajlaşma olayı da bir nevi aldatma teşebüsüdür.

Bende öyle düşünüyorum, sanalda daha kolay tabi ama aranmayan insan yapmaz bunu. Ben yapmıyorum mesela, neden yapmıyorum, istesem alasını yaparım, ruhu duymaz.

Sadece egosunu arttırmak içinmiş,hep yabancıları seçmiş, ciddi olsa arkadaşlık sitelerine bakmazmıymış. Tüm gece dışardaydı,geldi almadım kapıdan,eşyalarımı alcam dedi, gitmedi sonra. Ağladı, zırladı, yerlere kapandı, özürler yalvarmalar affetmedim. Annesini aradı , anlattı ne bok yediğini. Kadın yavrum yapma etme diye ağladı etti, yinede yumuşamadım, içimdeki ateş geçmedi. Arkadaşları evde uyandı geziyorlar şu an mal mal odada yatakta uzanıyor bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…