- 2 Eylül 2016
- 62
- 30
- 3
P pakizesu__ kusura bakmayın ama
bence işte erkekler sizin zihniyetinizdeki kadınlar yüzünden bu kadar rahat yapabiliyorlar bu işleri
şu yazdığınız son cümle bile normalleştirmenin çok iyi bir örneği
ne demek çocukça birşeydir?
4 yıllık ilişkisi olan, evlenmiş, çalışan bir adam için böyle bir çocukluk olabilir mi?
evli bir insan, ister 7 haftalık ister 70 yıllık evli olsun böyle birşey yapmamalı
bu düpedüz (konu sahibi özür dilerim) kişiliksizlik, adiliktir
başka insanlara yazılı olarak olsa dahi asılmak, ne çocuklukla, ne aradaki sorunlarla açıklanabilir birşey değildir
önce boşanırsın, sonra ne halt yersen yersin
haaa, adam boşanmak istiyordur da, kadın sülük gibi yapışmıştır, gerçekten bir boşanamamazlık söz konusudur, uzamıştır, anlarım
fakat, hem eşim dursun, hem gözüm gönlüm doysun, olur mu?
işte sizin gibi, erkeklerin aldatmaya yönelik her yaptığına, acaba şundan mıdır bundan mıdır diye kılıf arayan, belki çocukça birşeydir diyen kadınlar yüzünden erkekler bugün bu kadar rahat
bunları normalleştiren anneler, eşler yüzünden bu kadar rahat
bu tip hareketleri kabullenmeyen kadınlar çoğunluk olsaydı, bugün ilişkiler böyle olmazdı
Benim zihniyetimi kısa bir cümleden cıkaracak kadar beni tanımıyorsunuz o yüzden siz bakıs acılarınızı degistirin bu konuda. On yargılı olmamayı deneyin herkesten önce kendi kendini aldatır insan ön yargılariyla :)
aklıma bişey geldı esım bize tetile götürmustu tatilde gerizrkaglı tabletınde facesını acık bırakmıs bı kadını eklemıs kadının kapak fotosunda koca bir pipi:)))ben eklemedım deyıp yalanlar uydurmustu.öncesınde rus kaınlar sonrasında reel kadınlar daha sonrası sevgili boyutları bi ara faceden birliktelıgını bile ilan etmıstı bi kadınla ,bende oglumun hesabıyla girip tebrık etmıstım altınada karın ve oglun dıyede not dusmustum...sonra kızı tebrik eden tum arkadaslarını ekleyıp kızın sevgilisinin karısı oldugumu söylemıstım..bu aralarda ilişikisi yok yazmıs facesıne...bende duvar kapaklarına bana yaptıgı tum rezilllikleri yazıp onu rencıde ediyorum..facebook arkadaslarına cok önm verir:)))sanırım yasamadıgım baska genıslık kalmadı bendekıde böyle onur verici bi evlilik..heralde daha assagılı olamaz dicem,yarın benı satmaya kalkar o yüzden büyük konusmıyım
aklıma bişey geldı esım bize tetile götürmustu tatilde gerizrkaglı tabletınde facesını acık bırakmıs bı kadını eklemıs kadının kapak fotosunda koca bir pipi:)))ben eklemedım deyıp yalanlar uydurmustu.öncesınde rus kaınlar sonrasında reel kadınlar daha sonrası sevgili boyutları bi ara faceden birliktelıgını bile ilan etmıstı bi kadınla ,bende oglumun hesabıyla girip tebrık etmıstım altınada karın ve oglun dıyede not dusmustum...sonra kızı tebrik eden tum arkadaslarını ekleyıp kızın sevgilisinin karısı oldugumu söylemıstım..bu aralarda ilişikisi yok yazmıs facesıne...bende duvar kapaklarına bana yaptıgı tum rezilllikleri yazıp onu rencıde ediyorum..facebook arkadaslarına cok önm verir:)))sanırım yasamadıgım baska genıslık kalmadı bendekıde böyle onur verici bi evlilik..heralde daha assagılı olamaz dicem,yarın benı satmaya kalkar o yüzden büyük konusmıyım
Abla bu ne gerçekmi bu yoksa saatten ötürü beni algılar tırtladımıaklıma bişey geldı esım bize tetile götürmustu tatilde gerizrkaglı tabletınde facesını acık bırakmıs bı kadını eklemıs kadının kapak fotosunda koca bir pipi:)))ben eklemedım deyıp yalanlar uydurmustu.öncesınde rus kaınlar sonrasında reel kadınlar daha sonrası sevgili boyutları bi ara faceden birliktelıgını bile ilan etmıstı bi kadınla ,bende oglumun hesabıyla girip tebrık etmıstım altınada karın ve oglun dıyede not dusmustum...sonra kızı tebrik eden tum arkadaslarını ekleyıp kızın sevgilisinin karısı oldugumu söylemıstım..bu aralarda ilişikisi yok yazmıs facesıne...bende duvar kapaklarına bana yaptıgı tum rezilllikleri yazıp onu rencıde ediyorum..facebook arkadaslarına cok önm verir:)))sanırım yasamadıgım baska genıslık kalmadı bendekıde böyle onur verici bi evlilik..heralde daha assagılı olamaz dicem,yarın benı satmaya kalkar o yüzden büyük konusmıyım
Yazdıklarına istinaden eşinin dengesiz ruh hali içerisinde olduğu sonucunu çıkartıyorum. Aldatmaya meyilli olmak bir yana bir de şiddete meyil var, umarım bunu kötü bir tecrübe ile anlamazsın. Nereden çıkarttın dersen, sus be diyerek üzerine gelmiş yetmez gibi kolundan tutmuş, bu gün sen tokat attığında başını eğmiş olabilir ama durum kronikleşirse karşılığını verecektir. Senin için gerçekten üzüldüm konu sahibi.
Tubicik valla kusura bakma, ben sustum şu an.Yok yani solda sıfır kaldı bir an benim derdim seni okuyunca
Ne karar verirsen ver umarım verdiğin karar seni mutluluğa götürür...Farklı bir bakış açısı ama haklı olma ihtimalin çok yüksek.Bunu aklıma kazıyıp öyle kararlar alacağım,teşekkür ederim.
maalesef gercek...hemde en acısından..Abla bu ne gerçekmi bu yoksa saatten ötürü beni algılar tırtladımı
evet canım maalesef ınsan bunları yasıyor..gidecek bir yerın var benım yok.işimde yok,cocugma bakacak kımsemde yok....anlattıklarımı yaparken cok utandım cigerime kadar utandım ama hakettı
zaten onur gurur kalmadi mahvoldum onun yuzunden....
ilk aldattıgında cocugum uc aylıktı gidecek yerım olsa arkama bakmaz giderdim...
evet canım maalesef ınsan bunları yasıyor..gidecek bir yerın var benım yok.işimde yok,cocugma bakacak kımsemde yok....anlattıklarımı yaparken cok utandım cigerime kadar utandım ama hakettı
zaten onur gurur kalmadi mahvoldum onun yuzunden....
ilk aldattıgında cocugum uc aylıktı gidecek yerım olsa arkama bakmaz giderdim...
Yemin ederim bunları insan yerine koymucaksın, pislik köpekler. Ay sinir oldum köpek herife bak neyin egosu lan bu. Şu köpeklere prim veren kadınlara ne demeli peki.maalesef gercek...hemde en acısından..
amın kardesım cumlemıze..kpss sınavına hazırlanıyorum ınsallah olursa ilk işim ayrılmak olacak..daha önceden onunla yolumu ayırıp ıs bulup ogluumu krese göndermıstım aksamları sadece ıkı saat annesı bakacaktı baktırmaı kresten aldırtmadı,iş yerıme glip rezıl ettı tum gun gözetledi ısımden oldum baska işlerde gene aynı sat sorunları vs..maalesef velayetı vermezler diye davayı geri cekmek zorunda kaldımAllah size dayanma gücü versin...
amın kardesım cumlemıze..kpss sınavına hazırlanıyorum ınsallah olursa ilk işim ayrılmak olacak..daha önceden onunla yolumu ayırıp ıs bulup ogluumu krese göndermıstım aksamları sadece ıkı saat annesı bakacaktı baktırmaı kresten aldırtmadı,iş yerıme glip rezıl ettı tum gun gözetledi ısımden oldum baska işlerde gene aynı sat sorunları vs..maalesef velayetı vermezler diye davayı geri cekmek zorunda kaldım
Gerçekten çok zor durumunuz,çocuk var birde. Allah size peygamber sabrı versin.
Siz git diyorsanız bunun altında yatan deneyimle diyorsunuz ki,akıl verdiğiniz için teşekkür ederim.
Yemin ederim bunları insan yerine koymucaksın, pislik köpekler. Ay sinir oldum köpek herife bak neyin egosu lan bu. Şu köpeklere prim veren kadınlara ne demeli peki.
Ahh Allah sabır versin, yemin ederim aşırı üzüldüm. Aynu evde nasıl yaşıyosunuz peki
P pakizesu__ kusura bakmayın ama
bence işte erkekler sizin zihniyetinizdeki kadınlar yüzünden bu kadar rahat yapabiliyorlar bu işleri
şu yazdığınız son cümle bile normalleştirmenin çok iyi bir örneği
ne demek çocukça birşeydir?
4 yıllık ilişkisi olan, evlenmiş, çalışan bir adam için böyle bir çocukluk olabilir mi?
evli bir insan, ister 7 haftalık ister 70 yıllık evli olsun böyle birşey yapmamalı
bu düpedüz (konu sahibi özür dilerim) kişiliksizlik, adiliktir
başka insanlara yazılı olarak olsa dahi asılmak, ne çocuklukla, ne aradaki sorunlarla açıklanabilir birşey değildir
önce boşanırsın, sonra ne halt yersen yersin
haaa, adam boşanmak istiyordur da, kadın sülük gibi yapışmıştır, gerçekten bir boşanamamazlık söz konusudur, uzamıştır, anlarım
fakat, hem eşim dursun, hem gözüm gönlüm doysun, olur mu?
işte sizin gibi, erkeklerin aldatmaya yönelik her yaptığına, acaba şundan mıdır bundan mıdır diye kılıf arayan, belki çocukça birşeydir diyen kadınlar yüzünden erkekler bugün bu kadar rahat
bunları normalleştiren anneler, eşler yüzünden bu kadar rahat
bu tip hareketleri kabullenmeyen kadınlar çoğunluk olsaydı, bugün ilişkiler böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?