7 haftalık evlilikte facebookta kadınlara mesaj atan bir koca

Benim zihniyetimi kısa bir cümleden cıkaracak kadar beni tanımıyorsunuz o yüzden siz bakıs acılarınızı degistirin bu konuda. On yargılı olmamayı deneyin herkesten önce kendi kendini aldatır insan ön yargılariyla :)

aklıma bişey geldı esım bize tetile götürmustu tatilde gerizrkaglı tabletınde facesını acık bırakmıs bı kadını eklemıs kadının kapak fotosunda koca bir pipi:)))ben eklemedım deyıp yalanlar uydurmustu.öncesınde rus kaınlar sonrasında reel kadınlar daha sonrası sevgili boyutları bi ara faceden birliktelıgını bile ilan etmıstı bi kadınla ,bende oglumun hesabıyla girip tebrık etmıstım altınada karın ve oglun dıyede not dusmustum...sonra kızı tebrik eden tum arkadaslarını ekleyıp kızın sevgilisinin karısı oldugumu söylemıstım..bu aralarda ilişikisi yok yazmıs facesıne...bende duvar kapaklarına bana yaptıgı tum rezilllikleri yazıp onu rencıde ediyorum..facebook arkadaslarına cok önm verir:)))sanırım yasamadıgım baska genıslık kalmadı bendekıde böyle onur verici bi evlilik..heralde daha assagılı olamaz dicem,yarın benı satmaya kalkar o yüzden büyük konusmıyım

hı hı, evet

Tubicik valla kusura bakma, ben sustum şu an.Yok yani solda sıfır kaldı bir an benim derdim seni okuyunca

Abla bu ne gerçekmi bu yoksa saatten ötürü beni algılar tırtladımı

Farklı bir bakış açısı ama haklı olma ihtimalin çok yüksek.Bunu aklıma kazıyıp öyle kararlar alacağım,teşekkür ederim.

Tubicik valla kusura bakma, ben sustum şu an.Yok yani solda sıfır kaldı bir an benim derdim seni okuyunca

evet canım maalesef ınsan bunları yasıyor..gidecek bir yerın var benım yok.işimde yok,cocugma bakacak kımsemde yok....anlattıklarımı yaparken cok utandım cigerime kadar utandım ama hakettı

zaten onur gurur kalmadi mahvoldum onun yuzunden....
ilk aldattıgında cocugum uc aylıktı gidecek yerım olsa arkama bakmaz giderdim...

Allah size dayanma gücü versin...

Gerçekten çok zor durumunuz,çocuk var birde. Allah size peygamber sabrı versin.
Siz git diyorsanız bunun altında yatan deneyimle diyorsunuz ki,akıl verdiğiniz için teşekkür ederim.

maalesef gercek...hemde en acısından..
Yemin ederim bunları insan yerine koymucaksın, pislik köpekler. Ay sinir oldum köpek herife bak neyin egosu lan bu. Şu köpeklere prim veren kadınlara ne demeli peki.

Ahh Allah sabır versin, yemin ederim aşırı üzüldüm. Aynu evde nasıl yaşıyosunuz peki

Allah size dayanma gücü versin...
amın kardesım cumlemıze..kpss sınavına hazırlanıyorum ınsallah olursa ilk işim ayrılmak olacak..daha önceden onunla yolumu ayırıp ıs bulup ogluumu krese göndermıstım aksamları sadece ıkı saat annesı bakacaktı baktırmaı kresten aldırtmadı,iş yerıme glip rezıl ettı tum gun gözetledi ısımden oldum baska işlerde gene aynı sat sorunları vs..maalesef velayetı vermezler diye davayı geri cekmek zorunda kaldım

elinizden geleni yapmaya çalıştığınızı ve şimdilik bir çıkar yol bulamadığınızı düşünürsek, belki de şu anda yaşadıklarınız sizin için en hayırlı olandır, ya da oğlunuz için
Allah şimdilik kapıları kapatıyorsa vardır bizim bilmediğimiz bir bildiği
siz yine elinizden geleni yapmaya devam edin, eminim sonunda aydınlığa çıkarsınız

Gerçekten çok zor durumunuz,çocuk var birde. Allah size peygamber sabrı versin.
Siz git diyorsanız bunun altında yatan deneyimle diyorsunuz ki,akıl verdiğiniz için teşekkür ederim.

rica ederim..benım gıbı kımsenın yılları yansın bosa gitsin üzülsün istemıyorum...cunku olaylar senınkı gıbı face mesajlarıyla basladı....
kımse yakmasın kendını,degmez

sehırdısında calısıyordu bugun geldi dun işi bırakmıs ,geldıgınde tartıstım cocuga bayramlık alamadım dedım para yok diyo ,büyük ihtimal orda sevgilsiyle yedi,gezdi tozdu...sımdı annesının evıne gitti,annesı mıs gıbı bakar ona..birbirlerini doldurur oturular,bide annesı ona hak verir,bir bilsen nasıl rezil insanlar...tıksınıyorum

o zaman ben de erkeklerle yazışayım nişanlı olduğum halde, madem normalmiş. Çocukça bişeydi boşluğa düştüm der geçerim. Aaa ama dur bu tip kadınlar bunu erkekler için (!) normalleştirmiş olurlar genelde. Ben yaparsam ayrılık sebebidir çünkü erkek değilim (!)

Law__ Canım sana çok üzüldüm.. Allah sana sabır ve güç versin.. İnşallah bu adama daha fazla katlanmadan güzel bi kapı açılır sana.. Amin Allahım..

Konu sahibi 7 haftalık evlilikte bunu yapan, ki orda 3 hafta öncesinde mesaj atmaya başlamış diyosun. Yani bir aylık tazecik evliyken! Şimdiden bunu yapan adam bence yine yapar. Ya bu nasıl boşlukmuş sürekli düşüp duruyolar. Aynı zorluğu sen de yaşamadın mı sen niye düşmedin! Aynını sen yapsan nolurdu acaba? Aman Allahım ölür müsün kalır mısın bilmem.. Erkek kırıntılarının o anki ruh haline kaldın..
Nerdeyse 2 aylık evli kadına da ayrıl denmiyor ki Allahım ne acı.. Bu pislik bu haltı nasıl yediyse sen de aynı şekilde boşanacaksın da işte..
Umarım hakkında en doğru kararı verirsin..

Sen aileni karsına al adam ne yapsın. Acıya cıkmayacak sandı sanırım. Niye böyle bir seye meyil etti acaba. Sizi seviyor ama bi macera aramıs iste cezasını bulmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…