7 haftalık hamile arkadaşlar benim moralim çok bozuk :(

jeromia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
54
1
46
55 kilo ile hamile kaldım. şuan 57 kiloyum. karnım 4-5 aylık hamile karnı gibi. çok mu hızlı gidiyorum, korkmaya başladım. sabah bulantılarım var, kimi zaman kusuyorum kimi zaman sadece bulantıyla kalıyor. siz bu dönemde neler yaşıyorsunuz ? benim gibi kilo alanınız var mı ?:18:

üstelik hamile kaldığımı öğrendiğimden beri abur cuburu, zararlı olabilecek, kilo yapabilecek herşeyi kestim, bebek için sağlıklı beslenmeye başladım ve her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum. henüz hiç aksatmadım. bu kilo alımı bu kadar gayrete rağmen böyle devam eder diye çok korkuyorum .

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kilo konusunda çok korkmana gerek yok.Ben ilk yedi haftada üç kilo aldım.Şimdi 37 haftalığım 13 kilo aldım.İlla ilk haftalardan çok aldın diye sonradan da çok alacaksın diye bir şey yok.Biraz dikkat et yine de.Ayrıca o şişlik de gaz oluyo.Özellikle akşamları ilk haftalarda beş aylık hamile gibiydim.

bende senın gıbı ılk haftalarda cok kılo aldım suan 14. haftamdayım ama kılo alımı durdu gıbı sankı. bazılarında ılk haftalarda hızlı kılo alımı olabılıyor vucudun hamılelıge adaptasyonu anca gerceklesıyor cunku. hersey yolundaysa ıkınızınde saglıgı ıyıyse hıc kendıne kuruntu yapma bosuna onemlı olan saglıgınız.

hayırlı olsun canım bebişin,sağlıklı doğumlar dilerim.

tecrübeli arkadaşlar yazmışlar canım,bünyeye göre değişir bu durum.ben 20.haftaya kadar hiç kilo almamıştım toplamda 7-8 kilo ile bitirdim hamileliğimi.
sen yinede yediklerini gözden geçir,çok kalorili şeylerden uzak dur,az ve sık sık ye.bebeğin iyi beslenmesi için çok yemeğe gerek yok sende dengeli besleniyormuşsun zaten önemli olanda bu.günlük yürüyüşle çok kilo alacağını düşünmüyorum bende.

teşekkür ederim dusduru...hamileler için ne güzel bir örneksin, darısı başıma diyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…