tamam canim butun kizlarda istiyorsa yapalim, belki biraz motive eder hepimizi....herkes isterse olculerini yazsin ben tabelayi yaparim
ver canim kilolari...ben bile veriyorsam sen dunden yaparsin ceyce, ben resmen obeziteydim..ama pazartesiden beri devrim yarattim
canim sen bukadar hamur isi yersen zaten veremezsin kilo ve dedigin gibi alirsinda...enbasta su hamur islerinden uzak dur bakim...yoksa cezalar gelecek haaa
canim ben buna inanmiyorum, sadece para tuzagi diye dusunuyorum...bir korseyle kilo verilmez...ben inanmiyorum
VEE KIZLAARRRRR GUNUN BOMBASIIII..BUGUN YUZUMDE GULLER ACIYOR....SEBEBI ISE...
bugun dayanamadim ve tartildim...rakamlari gorunce SOKKKKK oldum...
ben pazartesi gunu akapunktura gittigimde 109.2 kiloydum....bugun tartildim veeeeee 106.6 ciktim
yani budemek oluyorki kizlar, istersen kendimizi tutarsak bize kimse engel olamazzzzzzzz
kızlar kısa kısa yazıyorum
q klavye bu ve ben q klavye sevmem:84:
canım tebrik ederim darısı bizim başımıza
ölçülme işine evet diyorum
tamam canim cogunlukta istersen, ayda bir olculerimizi bildiririz...
bende q klavye kullaniyorum luna...bende sizin klavyeyle zorlaniyorum
f klavyeyi bizim teşkilat dışında kullanan kalmadı sanırım
ama ben 14 senedir f kullanıyorum ve bu q klavyede çok yavaşım
laptop alırsam alışırım mecburen
spora feci dadandım bugün devam edbilirim inşallah..200 ip atladım,8 dk bel karın kareketi yaptım.leslieyle 2 mil yürüdüm..yarın bunlara bide platesi eklicem..
akşam yemekte 1,5 kabak dolması 1 kase yoğurt yedim..
kırmızıgül senin diyetin tam olarak nasıl ben kaçırmışım..tek besinmi gün boyunca..
çok zormuş cnm ya ama ilk günler daha zor ilk günleri atlatabildiğine göre bundan sonrası daha kolay olur..
nasıl dayanıyosun canım ya..ay maan ben dayanamam vallahi seni tebrik ediyorum
dayanirsin tutku, benim gibi birisi dayaniyorsa sen dunden dayanirsin..ya son gune kadar eve ne varsa yedim durdum...zaten tartidaki 110 gorunce felegim sasti...ben bile kendime sasiriyorum...belkide dayanabilmem sizlerin sayesinde oldu...ilk gun butun gun buradaydim...ve yemek dusunmedim hic. aclik hisside okadar hissetmedim....insallah hep beraber bu sefer basaracagiz...bende cok heyecan var vallaha...helede tartida 2.6 kilo verdigimi gorunce
Zeynep merhaba.Senin diyetin nasil bisey.Sadece incirmi yiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?