bende sizin gibiydim küçük oğlanın doğumunda eşim yokdu ::)) eşim geceli gündüzlü gidiyordu bazan birbirimizi görmüyorduk sabah ben çıkardım o gelirdi akşamda o gider ben gelirdim 2 yıldır normale döndü ama sorun olduğunda 1-2 gün gelmediği oluyor ve çalıştığı bölge de maraş sınırlarında otobandan 45 dk da şimdi izinde gerçi birikmiş izinlerini kullanıyor kızım çok alıştı uyanıp hemen baba diyor başlayınca napacaz bakalım
7. TAKIM
zalimi (61
tutku2012(62 burda
cemre2010(61.1
ceyce(80,7 burda
saferan(133.8 burda
azerikizi65.2 burda
kirmizigül06(105.8 burda
kumsal(57,5
zeynep_07(69.6 burda
arifeebe(......yeni üye...
lunaazul(......yeni üye... burda
doga3(.........yeni üye...
7.TAKIM TOPLAM KILO(........
kizlar bugunden itibaren ceza puanlamalarina basliyorum...yoksa kiimse birsey demeden ordana kayboluyor...yeni/ eski arkadaslarimiz sonucta bu kurallari okuyarak girdi takimimiza.
malesef bugun hicbirsey demeden aramizdan olmayan arkadaslar.
cemre 9
kumsal 9
arifeebe 9
doga3 9
puani sifira ulasan arkadaslarimiz malesef diskalifiye olacaklardir...
kurallarimizi siki tutmazsak kimse birsey demeden grubumuzdan uzak duracak.
ama sabah uğradım bak yukarıda belgelerle konuşuyorum yanicezalı olmamalıyımmmm
gormemisim ozaman canim gozumden kacmis...not aldigim listede duzeltiri simdi
teşekkürler kırmızıgül önerilerin için, dikkat etmeye başladım yeniden..gunaydin kizlar, size oglen oldu neredeyse :)))) ama ben daha yeni kalktim sabahin korunde apartmanda tamir vardi, uyandim uyudum uyandim uyudum..bu saate kadar oyalandim yani
sizler neler yaptiniz bakalim..
cemrecim kendini birakma, yarisi gitmis kilonun yarisi kalmis...onca verdigin kiloyu ziyan etme gulum...beynindeki dugmeyi cevir cayilficam de...cumaya kadar bendede o dugme egri duruyordu allah ne verdiyse yiyordum ama tartida 110 gorunce emin ol birden korku sardi beni...sen kotu rakamlara gelmeden uzak durmaya calis ve beynindeki dugmeyi cevir bakem
yediklerine dikkat et bitanem...
7. TAKIM
zalimi (61
tutku2012(62 burda
cemre2010(61.1
ceyce(80,7 burda
saferan(133.8 burda
azerikizi65.2 burda
kirmizigül06(105.8 burda
kumsal(57,5
zeynep_07(69.6 burda
arifeebe(......yeni üye...
lunaazul(......yeni üye... burda
doga3(.........yeni üye...
7.TAKIM TOPLAM KILO(........
kizlar bugunden itibaren ceza puanlamalarina basliyorum...yoksa kiimse birsey demeden ordana kayboluyor...yeni/ eski arkadaslarimiz sonucta bu kurallari okuyarak girdi takimimiza.
malesef bugun hicbirsey demeden aramizdan olmayan arkadaslar.
cemre 9
kumsal 9
arifeebe 9
doga3 9
puani sifira ulasan arkadaslarimiz malesef diskalifiye olacaklardir...
kurallarimizi siki tutmazsak kimse birsey demeden grubumuzdan uzak duracak.
çok güzel ...böyle devam et.......spora feci dadandım bugün devam edbilirim inşallah..200 ip atladım,8 dk bel karın kareketi yaptım.leslieyle 2 mil yürüdüm..yarın bunlara bide platesi eklicem..
akşam yemekte 1,5 kabak dolması 1 kase yoğurt yedim..
günaydınnnn dün kudurdum utancımdan yediklerimi yazamadım sabah tartıldım neyse almamışım kaldığım yerden devam diyorum bu gün
teşekkürler kırmızıgül önerilerin için, dikkat etmeye başladım yeniden..
günaydın, aslında dün sabah uğramıştım ama sonra gelememiştim. diet dün iyi gitti umarım bugün de öyle olur.
kızlar size diyet önerim şu olucak ......öğünlerde yoğurt ekmek salata sebze yemeği 1köfte et yeda peynir yada yumurta eksik etmeyin .. sağlıklı kilo vermenin sırrı bu ...aralarda meyveden önce 2.3 kaşık yoğurt yada 1 bard. ayran .....yemekten önce 2 bardak ılık su.... bunlara dikkat edelim daha iyi sonuçlar alalım.... imkanı olanlar diyetisyene mutlaka gitsin...imkan derken devlette diyet.çoğunda var paralıda olsa 15 lira muayene .. naçizane tavsiyelerim bunlar.....
benim yarın misafirim var .. bugün temizlik yapmam lazım...sonra spora gitmem lazım.... akşam hazırlık yapmam lazım gerçi 3 çeşit fazlasını istemiyorlar ben de patates salatası kendimde yiyebilirim,güzel bir portakallı kek bi tanede ondan yerim cumaları kaçamak günüm oluyor böylece her cuma toplandığımızdan vee kısır bizim oraların deyimiyle köfte yoğurim hatta yumurtalı köfte bayılırım bu arada ...nasıl menü ..isteyen herkes davetli..... gelebilir .....
gidemiyorum yaaaa ama bekliycem biraz veremezsem elimi yüzüme alır giderim artık utanıyorum sanki içinden yemiş yemişde gelmiş vs vs diyecek gibi hissediyorum
hdi seni de mezun ederiz yakında inş.... ne kalmış şunun şurasında....Yarina bende cok heyecanliyim.Cuma ve cumartesiyi büyük tatil ilan ettikten sonra iki gün SIKI diyet yaptim.Detoks ve meyve diyeti olarak.simdide saglikli beslenmeye devam ediyorum.Hastaydim diye spor yapamadim.Dün sadece spor yaptim.Ama söz bugünde spor yapicammmm.Sözzzz.
benim tabağım güççük olsun
Günaydın kızlar nasılsınız
kızlar bana bişler oluyor akşamları yemek hazırlayana kadar deli gibi bişiler atıştırıyorum kafayı yicem bana yardım edin ne yapayım sporumu yapıyorum
ama artık sonuç ne yarın görücez galiba bu hafta yine yanıyım ben
bu arada ceza yemişimmmkızlar benim işler bu aralar yoğun beni mazur görün gelmediğim zaman bilinki çok yoğunum ama elimden geleniyapıcam gelmek için
umarım bu hafta birinci oluruz kızlarrr
sabah
1 kase meyveli nesfit
ara
1 mandalina
hdi seni de mezun ederiz yakında inş.... ne kalmış şunun şurasında....
yalvarsan da fazlasını vermem... yumurtalı küfte biliyormusun......ben ist. doğdum büyüdüm ama memeleketimi hiçbiyere değişmem.....
bilmemmmi oy oy akşam saat 10 da eşim canım kuru köfte ayran turşu çekti dedi pis pis bi bakıverdim sen niye yemiyosun rejimde misin filan dedi yoooooo madem argıy dedim çocuklar güldüler küçük oğlan anne yersin kk yede yemedim dersin diyince adamda heeeeee dedi yürüyün gidin dedimama yapsam yerdim yaniii
Günaydın kızlar nasılsınız
kızlar bana bişler oluyor akşamları yemek hazırlayana kadar deli gibi bişiler atıştırıyorum kafayı yicem bana yardım edin ne yapayım sporumu yapıyorum
bu arada ceza yemişimmmkızlar benim işler bu aralar yoğun beni mazur görün gelmediğim zaman bilinki çok yoğunum ama elimden geleniyapıcam gelmek için
sabah
1 kase meyveli nesfit
ara
1 mandalina
selam kumsal, atıştır atıştır ama bari kuru kayısı veya diet bisküvi veya biraz badem falan olsun bunlar...Günaydın kızlar nasılsınız
sabah
1 kase meyveli nesfit
ara
1 mandalina
uğradıysan sorun yok puanını geri alır kırmızıgülü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?