Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ama sabah uğradım bak yukarıda belgelerle konuşuyorum yanicezalı olmamalıyımmmm

günaydınnnn dün kudurdum utancımdan yediklerimi yazamadım sabah tartıldım neyse almamışım kaldığım yerden devam diyorum bu gün

teşekkürler kırmızıgül önerilerin için, dikkat etmeye başladım yeniden..

günaydın, aslında dün sabah uğramıştım ama sonra gelememiştim. diet dün iyi gitti umarım bugün de öyle olur.

çok güzel ...böyle devam et.......
günaydınnnn dün kudurdum utancımdan yediklerimi yazamadım sabah tartıldım neyse almamışım kaldığım yerden devam diyorum bu gün

zararından neresinden dönsen kardır..... cumaya son 1 gün hadi kızlar asılın......

günaydıın........

uğradıysan sorun yok puanını geri alır kırmızıgülü....

kızlar size diyet önerim şu olucak ......öğünlerde yoğurt ekmek salata sebze yemeği 1köfte et yeda peynir yada yumurta eksik etmeyin .. sağlıklı kilo vermenin sırrı bu ...aralarda meyveden önce 2.3 kaşık yoğurt yada 1 bard. ayran .....yemekten önce 2 bardak ılık su.... bunlara dikkat edelim daha iyi sonuçlar alalım.... imkanı olanlar diyetisyene mutlaka gitsin...imkan derken devlette diyet.çoğunda var paralıda olsa 15 lira muayene .. naçizane tavsiyelerim bunlar.....

gidemiyorum yaaaa ama bekliycem biraz veremezsem elimi yüzüme alır giderim artık utanıyorum sanki içinden yemiş yemişde gelmiş vs vs diyecek gibi hissediyorum

benim yarın misafirim var .. bugün temizlik yapmam lazım...sonra spora gitmem lazım.... akşam hazırlık yapmam lazım gerçi 3 çeşit fazlasını istemiyorlar ben de patates salatası kendimde yiyebilirim,güzel bir portakallı kek bi tanede ondan yerim cumaları kaçamak günüm oluyor böylece her cuma toplandığımızdan vee kısır bizim oraların deyimiyle köfte yoğurim hatta yumurtalı köfte bayılırım bu arada ...nasıl menü ..isteyen herkes davetli..... gelebilir .....

Yarina bende cok heyecanliyim.Cuma ve cumartesiyi büyük tatil ilan ettikten sonra iki gün SIKI diyet yaptim.Detoks ve meyve diyeti olarak.simdide saglikli beslenmeye devam ediyorum.Hastaydim diye spor yapamadim.Dün sadece spor yaptim.Ama söz bugünde spor yapicammmm.Sözzzz.

benim tabağım güççük olsun

gidemiyorum yaaaa ama bekliycem biraz veremezsem elimi yüzüme alır giderim artık utanıyorum sanki içinden yemiş yemişde gelmiş vs vs diyecek gibi hissediyorum

ben de daha önce 4 kere farklı diyetisyenlere gidip başladım ama hep yarım kaldı demekki yeterince istememişim sallamışım.....şimdi diyetisyenim devlette olmasına rağmen çok ilgili ve bilgili bu kadar yemeyle bana kilo verdirdi daha öncekiler klasik listeyle beni sıkıyordu azda geliyordu yapamıyordum bu sefer olucak inş......gerçi ben antepte olsaydım ne yapardım bilmiyorum kebapçıdan çıkamzdım heralde....kendime bi hedef koydum kıyafet alışverişi bile yapmıyorum biraz kilo verince alırım diye gerçi dün avm ye gitmiştim dayanamadım ykm den bi üst aldım gerçi kilo da versem giyerim esnek.. bi etek vardı 44 beden az daha insem alırdım modeli çok güzeldi ben de ablama sen git al dedim içim kan ağlayarak istediğim çantayıda buldum ve aldım baya keyiflendim arasıra insanın kendisini mutlu etmesi gerek dimi ama.....

hdi seni de mezun ederiz yakında inş.... ne kalmış şunun şurasında....
benim tabağım güççük olsun

yalvarsan da fazlasını vermem... yumurtalı küfte biliyormusun......ben ist. doğdum büyüdüm ama memeleketimi hiçbiyere değişmem.....

Günaydın kızlar nasılsınız
kızlar bana bişler oluyor akşamları yemek hazırlayana kadar deli gibi bişiler atıştırıyorum kafayı yicem bana yardım edin ne yapayım sporumu yapıyorum
ama artık sonuç ne yarın görücez galiba bu hafta yine yanıyım ben
bu arada ceza yemişimmm kızlar benim işler bu aralar yoğun beni mazur görün gelmediğim zaman bilinki çok yoğunum ama elimden geleniyapıcam gelmek için
umarım bu hafta birinci oluruz kızlarrr
sabah
1 kase meyveli nesfit
ara
1 mandalina

bak canım aralara dikkat et meyve yemeden 2.3 kaşık yoğurt yada 1bar. ayran iç 5 dak. önce öğünlerde salata yoğurt sebze et ekmek yemelisin ılık su iç önce o zaman yeme atakların olmaz.....

bilmemmmi oy oy akşam saat 10 da eşim canım kuru köfte ayran turşu çekti dedi pis pis bi bakıverdim sen niye yemiyosun rejimde misin filan dedi yoooooo madem argıy dedim çocuklar güldüler küçük oğlan anne yersin kk yede yemedim dersin diyince adamda heeeeee dedi yürüyün gidin dedimama yapsam yerdim yaniii

iyi ki yapmamışsın......

aç kaldığın için oluyor arada uygun bişeyler ye bende aç kalırsam yemek yapana kadar elime geçeni yerim

selam kumsal, atıştır atıştır ama bari kuru kayısı veya diet bisküvi veya biraz badem falan olsun bunlar...
uğradıysan sorun yok puanını geri alır kırmızıgülü....

almazsa da olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…