Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah tartıldım 134.8 çıktım dünden bugüne 1200 gr farketmişim .... kilo değilde şişlik oluyor kaçamklarla....cumaya toparlarım... bugün sporada gidiyorum faydası olur biraz...

sabah tartıldım 134.8 çıktım dünden bugüne 1200 gr farketmişim .... kilo değilde şişlik oluyor kaçamklarla....cumaya toparlarım... bugün sporada gidiyorum faydası olur biraz...

sen toparlarsın canım benim

hafta sonu bazen kaçıyor

önemli değil...

bendede bu ara şişlik var

evet sabah sabah pilatesimide yaptımmmmm

kendimi çok rahatlamış hissediyorum

günaydın şekerim nerelerdesin yaa

karabatak gibisin

aşağıda ismini görüyorum

ama yazışamıyoruzzzz

yılın ilk ayı sıkıntılı geçiyor işyerinde onu değiştir bunu değiştir maaş hazırlıkları yetiştirmeye çalışıyoruz

sen toparlarsın canım benim

hafta sonu bazen kaçıyor

önemli değil...

bendede bu ara şişlik var

evet sabah sabah pilatesimide yaptımmmmm

kendimi çok rahatlamış hissediyorum

kıııııız sen benden habersiz kilomu verdin cumaya kadar daha verirsin

yılın ilk ayı sıkıntılı geçiyor işyerinde onu değiştir bunu değiştir maaş hazırlıkları yetiştirmeye çalışıyoruz

ay evet unutmuşum o işleri

şimdiki işyerime geleli 4 yıl oluyor ve büro işlerine bakmıyorum

bir rahatım bir rahatım sorma
kıııııız sen benden habersiz kilomu verdin cumaya kadar daha verirsin

evet gibi

gram gram gidiyor gibi ama inşallah cumaya KİLO olarak bildirim yaparım

herkes tutsun ucundanda bu hafta bir birinci olalım

Selam Kumsal'cim.nasilsin?
Ne güzel 50 li kilolardasin.Ah ah bir inebilsem yine 50 lere.Gecmis olsun dilegini gördüm.Sagol canim.Dünden beri antibiyotik iciyorumda gözüm acildi biraz.Doktora gitmeden olmuyor yaaa.Gitmeden süründüm 2 hafta.Insallah bundan sonra düzelirim.

ben ozel guvenlik gorevlisiyim, ama yukselmek istiyorum onun icin, guvenlik sefi uzerine okuyorum.. neredeyse bitirdim..son odevim sukurki..ogretmen begendi ama biraz daha kitaplari okumami yaptigim odevi biraz degistirmemi soyledi..ozaman birinci sinavda hemen alacagima inaniyor

günaydın.........

doga ve butun kizlar nasilsiniz bakalim gubun??

cemre canim lutfen yediklerine dikkat et, inanki zorunu sen cekeceksin...kacamaklardan uzak dur gerisi yavasca gelir zaten...

mesela ben yemeden duramiyordum...herseyi goturuyordum obezdim resmen ama simdi dikkat ediyorum allahtan senin kilo benimki kadar degil ama dikkat et canim..

buarada kizlar regl olmama ragmen tartildim, dun ekmek yedim cok sis hissediyordum kendimi ve 105.4 ciktim yani 400 gr daha gitmis

bu hafta insallah birinci olacagiz kizlar...lutfen birbirimize destek olalim

kızlar bende 1 kilo vermişim ama iştahım çok açık..abur cubur sürekli bişeyler yemek istiyorum..evde yok ne yesem şaşırdım :)
olmadı irmik helvası yapcam şimdi

dikkat etmeyeçalışıyorum ((

selam kızlar spora gittim geldim .... kendimi sporla zinde hissediyorum valla.....

bence 200 atla irmik helvası bu başka şeye benzemez.....

hoşgeldin cnm..100 atladım 5 dk disk çevirdim..eşim gelmezse 100 daha atlarım 8 dk da karın egzerszini yaparım..ama ne kadar hafifmişim helvayı yiyince çok fena şiştim çok rahatsız oldum..çokta yemedim halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…