Çok geçmiş olsun... sonra cevabını okudum birşey çıkmamış çom sevindimKiZlar bugun ugrayamadim misafirimiz vardi.. Simdide telefondan giriyorum zaten. Yarin icin cok heyecanliyim vede korkuyorum cunku malesef annemin saglik durumu var ve yarinda tahlil sonuclarini almaya gidecegiz. Kotu bir sonuc alacagiz diye cok korkuyorum(( annemi erken kaybetmekten cok korkuyorun (( dua edin kizlar annem icin.. Insallah iyi haberlerlen gelim....
canım regl zamanı 1,5- 2 kg fark ediyor, canını sıkmakızlar nerdesiniz?? sonra ceza almayalımben hafta sonu reğl oldum karnım balon gibi şiş sabah tartı yine 95 gösteriyordu bundandır heralde deyip avunuyorum
Günaydin kizlaaarrrrr.Nasilsiniz?Ben cok hastayim.Bugün doktora gittim.6 tane ilac yazdi.Heryerim agriyor.Ama gelgelelim ben bu isten bisey anlamadim hic bir zaman.Istahimda her zamanki gibi hic bir sekilde azalma kesilme falan yok.Ne dir bu yaaa.????
iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsın luna..
bugün platesim yarım kaldı oğlum tepeme çıktı yaptırmadı..45 dk yürüyüş yaptım..50 kerede ip atladım
Allaha binlerce sukurler olsunki kan tahlilleri temiz cikti annemin...allah butun hastalarin sifasini versin...annemden iyi haber alirsam 20 euro yardim yerine bagislayacaktim...simdi onuda yatiracagim
gözün aydın canım
13 aylık cnm..evet yediklrin güzel..
bende küçük 1 yost yedim fazladan ama onun dışında kontrollü yedim..
küçük tosttan bir şey olmazzz
doğaaaaaa nasılsın canımmm
iyiyim canım benimsağol canım iyiyim denk gelmiyoruz bu günlerde ne var ne yok ?
bugun yoklama icin biraz gec oldu kizlar ama osnuc sahane
Zalimi disinda herkes burada. ama zalimiye ceza vermiyorum cunku bir akrabasi hastaydi.
bugunde bende fazla giremedim kizlar once annemin hastanessi sonra yarin icin bitirmem gereken odev..daha yeni bitirdim...insallah yarin ogretmen begenir. sinava girerde kurtulurum artik yeter 3 yil oldu bitiremedim canim ya aaaa... yarin oglen gorusuruz kizlar opuyorum hepinizi....
buarada regl olucam canim tatli cekiyor diyen kizlaroyle birsey yokkkk hersey iki kulagimizin arasinda...regl'le alakali birsey degilmi..mazaret uydurmayin bakimmmm
günaydın.........
Allaha binlerce sukurler olsunki kan tahlilleri temiz cikti annemin...allah butun hastalarin sifasini versin...annemden iyi haber alirsam 20 euro yardim yerine bagislayacaktim...simdi onuda yatiracagim
bende bugun regl oldum cani, karnimda bir sislik...hic tartilmicam..cumaya bakalim ne olacak..insan tartildikca morali bozuluyor yoksa
:
maşallah iyi gidiyorsun azda olsa bi bakmışsın kilolar gitmiş..bence hemen çizelgeni değiştir daha motive olursun....geldimmmm
nasılsınız bugün kızlar
ben bu sabah 82.900 ü gördümmm
umarım devamı gelirrrr
günaydın.........
çok sevindim gözünaydın.....
maşallah iyi gidiyorsun azda olsa bi bakmışsın kilolar gitmiş..bence hemen çizelgeni değiştir daha motive olursun....
günaydın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?