Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kolay gelsin gulum, insallah rahatca yapbilirsin sporunu

canim kafanda adet meselesini bukadar buyutme, inan okadar abartilacak birsey degil...dikkat ettigin icin kafana takiyorsun...dikkat etmesen inan farkina bile varmazsin...canin birsey cektikcede salatalik maruldu felan birseyler al ye..baska birsey yeme

günaydın kızlar...... dün ben siteyi bir türlü aça madım.... ben
im suçum yok devamlı hata verdi......

butungunmu saferan?cunkuoglenden sonrabirkac saat girilmiyordu ama sonra girebildim ben

günaydın
cumartesi döncem aranıza
evet don artik yeter bukadar hasretlik

65,8 çıkıyorum ya netcez

ettin kiz okadar sen? listede hala 62 yaziyor kilon icin????
Selam kizlar.Geldim ama kimse yok.Cumayi bekliyorum.Bakalim ne cikacak.Yarin 1 günlügüne lapa diyetini yapmayi düsünüyorum.Bakalim...

Hosgeldin canim, yarin icin kolay gelsin ben hic denemedim lapa diyetini...butun gun sadece pilavmi oluyor?
merhaba kızlar nasılsınız?
iyiiz gulum sen nasilsin bakalaim

merhaba kızlar, dün kızımın 2.partisi vardı, ve o da ben de hasta olduk, kafamı kaldıramıyorum, buralarda olamıyorum, biraz izin istiyorum...

kizinin gecmis dogumgunu partisi kutlu olsun canim soylemistin unutmusum..

buarada kizlar listenin basindan baslayarak her hafta bir kisi

Kirmizi'cim lapa diyeti diyet listeleri bölümünde var.Bir kac kereler yapmistim eskiden.Yarinda yapicam.Dedigin gibi tüm gün lapa pilav yiyorsun.Ben normal pirincten degil esmer pirincden yapiyorum.Hic lezzetli degil ama cok tok tutuyor.

anladim canim, tok tutuyorsa iyi tabi ama ne bilim pirincten uzak durmamiz gerekiyor ya..hani seninki esmer...ama bende merak ettim bir bakim neymis :))

KAHVALTI

--------------------------------------------------------------------------------

ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
beyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
zeytin (siyah) 15 gr. 30 cal.
nutella 15 gr. 79 cal.
1. ARA ÖĞÜN

--------------------------------------------------------------------------------

trabzon hurması 400 gr. 260 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ

doğa parça çikolatalı müsli 150 gr. 562 cal.
süt (yarım yağlı) - inek 1 bard. 94 cal.
2. ARA ÖĞÜN

AKŞAM YEMEĞİ

ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
beyaz peynir (yağlı) 40 gr. 110 cal.
eti form - çörekotlu kepekli tuzlu bisküvi 25 gr. 90 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 50 gr. 162 cal

1754 kalori
1 saat yürüyüs 400 kalori harcadim ve 8 dakika mekik 40 kalori harcadim

kart numarası veriliyo ya o korkutuyor beni
canım bende hepsiburada ve gittigidiyordan laışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım

bazen çok hesaplı ürünler denk geliyor

birde bizim gibi çarşı pazar gezme şansı olmayanlar için biçilmiş kaftan

merhaba kızlar, dün kızımın 2.partisi vardı, ve o da ben de hasta olduk, kafamı kaldıramıyorum, buralarda olamıyorum, biraz izin istiyorum...

nice yıllara canım

evet ya bayaa fiyat fark ediyor kampanma falan kafaya taktım alıcam inş

iyi aksamlar gulum...nerelerdesin bakem, gezmeyemi gittin yine????
yok yaa .. misafir geldi......... onlarla meşgul oldum .... dün diyetisyene gittim 20 günde 1.5 kilo vermişim... verdiklerinin hepsini yemiyorum diye fırçaladı 15 gün sonra gidicem bu sefer daha sıkı tutucam işi.....
evet ya bayaa fiyat fark ediyor kampanma falan kafaya taktım alıcam inş

günaydın doğaaaaaaaaaa........

toplanın kızlar.. tarın tartı günü kaçamaktamısınız yoksa......

doğum günüydü değilmi doğum günü kutlu olsun nice yıllara

teşekkürler kızlar..

biz hala hastayız, bu arada diet yine gümledi, yarın ne olacak bakalım. yarın doktora gidicez, öncesinde kilomu bildirmeye çalışacağım, en kötü ihtimal aynı kilo yazın beni lütfen....

selam kızlar nasılsınız benim yarın tartılmak hiç içimden gelmiyor :18:resmen şiştimmmmmm

selam kızlar nasılsınız benim yarın tartılmak hiç içimden gelmiyor :18:resmen şiştimmmmmm

korkma canim ne olacak....bende bugun tartildim ayni kilodayim. hastalandigim icin diyeti bozdum tabiki..ondanda verdigim 800 gr geri almisim..saglik olsun neyapalim

slm kızlar naber?

selam canim, ben iyiyim biraz sen nasilsin??? kacamak yok demi??

kizlar buarada dunku yoklamada arifeebe ve zeynep disinda herkes vardi oyuzden kimseye ceza yok

Moralim cok bozukkkk.Bugün lapa diyeti yapicam diye bir tartilayimda ona göre yapayim dedim.kendimi en cok 63 bekliyordum.63,8 ciktim!!!!100 gram bile gitmemis.Oysaki hic kacamak yapmadim.Hep kalori hesabi yaptim.Hergün ama hergün sporumu yaptim.Kabizligimida cözdüm kayisiyla derken......Kafayi yiycem yaaaa.Zaten 1 ay takilmistim.Hah kirdim derken böyle olmasi yine bütün moralimi sifirladi.

canim uzme canini bukadar ben bende pazartesi 104 cikmistim bugun tartiildim 104.8 ciktim...belki duraklama zamanindir ondan olmustur...insallah hataya emeginin karsiligini alirsin...bozme moralini canim tamammi

diyetisyene göre iyi bana göre az......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…