Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maalesef sonlarda sürünüyoruz.............. derece hayal oldu..........

Biz öglen uzak bir yerde akrabamiza gidiyoruz.Yarin gelicez.Offffff diyet yaparken de bu ev gezmelerini hic sevmiyorum.Diyet yapiyorum demek istemiyorum,desemde benim evimde diyet miyet olmaz diyorlar.Beni diyet gitti yani bugün ve yarin.

Slm kizlar nasilsiniz bakalim... Ben bugun kuafore gittim dip boya ve roflemi yaptirdim, yeniden dogmus gibi oldum vallaha... Nerelerdesiniz sizler bakimmmm

Slm kizlar nasilsiniz bakalim... Ben bugun kuafore gittim dip boya ve roflemi yaptirdim, yeniden dogmus gibi oldum vallaha... Nerelerdesiniz sizler bakimmmm

bende röfle yaptırdım biraz beyaza dönük yaptırayım dedim eşim beyenmedi sarı niye olmamış falan moralimi bozdu bu arada koşu bandımı aldım pazartesi kurucaklar galiba burdan moralim düzeldi biraz yarın gidip saçlarımı saratsammı napsam bilmiyorum

praktikerden aldım 600 e dunlop fıt daha pahalısıda vardı ordaki görevli bununla aynı falan dedi kampanyaymış bu bende bunu aldım eve getirdim bile
güle güle kullan cnm..bol bol kilo verirsin üzerinde inşallah :)bende almak istiyorum aslında spor salonu işim yattı oğlum sayesinde..ama çok yer kplar diye korkuyorum
selam kızlar, siteden ayrı kalmak bana hiç yaramadı, acil geri dönüyorum...

hoşgeldin cnm..kıznın doğumgünü kutlu olsun karşılaşamadık kutlayamadım bende..bencede burda ne kadar fazla bulunursak kilo verme o kadar kolay olur

aslında 1100 tl lik vardı bu en iyi falan ama daha büyük dedi görevli bende daha küçük olanı aldım birde bu sesi aşagıya vermez alt örtüsüne gerek yok deyince daha çok kafama yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…