Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim,, ben malesef gune talihsizliklerle basladim...bugun deneme sinavim olacakti ve ben dun bitirmek icin gec saatlere kadar calistim hepsini usb stick koymustum..sabah gittim sinava baslayacaktik verdim usbyi ogretmene ve ne gorimmm ici bosss.nasil olduysa odevimi eklememisimhem utancimdan yerin dibine girdim...hemde ne diyecegimi sasirdim..yarin tekrar gitmek zorundayim..ama okuz ogretmen sigara bagimlisi hem sinava gec kaldi hemde sigarasini icemedigi icin suratsizdi ustune birde benim yasadigim talihsizlik iyice moralimi bozdu..simdi ise geldim ve kendime gelmeye calisiyorum

gunaydin gulum, nasilsin bakalim??? masallah cocugmuz diyeti bozmus, allah sonumuzu hayir etsin
bende gripten dolayi bozdum ve hala bir duzene sokamadim insallah bugunden sonra hepimiz yine dikkat ederiz

gecmis olsun canim..malesef yemek zorundasin yoksa griptenkurtulmak imkansiz..bana iki hafta oldu hala toparlanamadim

canim bukadar takma kafana...ben 60 kilo olsam hic dusunmezdik...sen siskoyum dersen ben ne edemmm laaannnnnnn

dedim ya psikolojik...

Günaydin kissslaaaarrrrr.
Dökülüyoz gene.Noluyo bize noluyoooooooo

evet malesef canim, herkes hastan...hastaykende diyet yaparsan tobe iyilesemezsin...oyuzden mecburen gidiyor diyetlerimiz(( ama ben ipin ucunu geri tuttum vallaha...verdigim kilolari almaya hicccc ama hicccc niyetim yok..onca eziyeti cekiyoruz

evet malesef canim, herkes hastan...hastaykende diyet yaparsan tobe iyilesemezsin...oyuzden mecburen gidiyor diyetlerimiz(( ama ben ipin ucunu geri tuttum vallaha...verdigim kilolari almaya hicccc ama hicccc niyetim yok..onca eziyeti cekiyoruz

Bende bu aralar takildim diye moralim yerlerde ama vallahi ben de birakmiycam.50 kilo olana dek devamBiktim artik tombik olmakta.Eski halimi geri istiyorum

kizlar kardes takimimizdan tavsiyeler aldim bizler icin...insallah bizlerede yarar ve istahinizida dengeliyormus..ona gore

KAHVALTI

--------------------------------------------------------------------------------
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
beyaz peynir (yağlı) 70 gr. 192 cal.
zeytin (siyah) 15 gr. 30 cal.
kuru kayısı 4 ad. 66 cal.

--------------------------------------------------------------------------------
ÖĞLE YEMEĞİ

mandalina 1 ad. 50 cal.
nar 1 orta boy 102 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

nohut yemeği 1 por. 352 cal.
haşlama tavuk 1 por. 150 cal.
pirinç pilavı 0.5 por. 160 cal.

Toplam 1222 kalori aldim ve 80 dakika yürüyüsle 533kalori kaybettim

merhaba kızlar nasılısınız?

ben bu sabah çok sevindim

çünkü tartıda 82.2 yi gördüm

umarım cuma günü daha fazla -de olurum

ay maşallah yesinler giden 600 gramını.....

anacımm 100 gr dan iyidir

geçen hafta 100 gr gitmişti

ne zamandır bu kadar fazla düşüş yaşamadım

ama umuyorum cumaya kadar daha fazla gidecekkkkkk

hep beraber

kendimize gelelim kızlarrrr:84::84::84::84:

Son düzenleme:

Ayyyyyyy Luna'cim darisi benim basimaaaa:84:10 kiloyu bir türlü kiramadim.600 gram simdiden sssüüperrr süper.

Ayyyyyyy Luna'cim darisi benim basimaaaa:84:10 kiloyu bir türlü kiramadim.600 gram simdiden sssüüperrr süper.

umarım sende en kısa zamanda takıldığın yerden kurtulursun

bende ne zamandır tam anlamı ile kilo veremiyorum

spor yapmadığım içinde sıkılık yok

offf yaa kilo versem bile iyi olmuyor

spor yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…