gunaydin gulum, nasilsin bakalim??? masallah cocugmuz diyeti bozmus, allah sonumuzu hayir etsinay ne şişkosu yaa ben öleyim o zaman..... az gayret etsen olay biter zaten......
günaydın kızlar toplanın bakim sayım var...
gunaydin gulum, nasilsin bakalim??? masallah cocugmuz diyeti bozmus, allah sonumuzu hayir etsin
bende gripten dolayi bozdum ve hala bir duzene sokamadiminsallah bugunden sonra hepimiz yine dikkat ederiz
dün çok tereyğ ekmek yedim bu gün tartıldım aynıyım çok şükür.....
günaydın kızlar. çok keyifsizim şu grip denen salgın illet benide buldu. üstüne birde iştahım açıldı açılmasada kociş sağolsun iyileşeyim diye eline ne geçirirse bana yediriyor of neyapacağım bilemedim
evet, süreç uzadığı için bıkkınlık geldi sanırım, ara vermek gerekiyor bazen. ben o arayı verdim, şimdi toparlanma zamanı...
saferan bu psikolojik, ben 52 kiloyken de çok şişkoyum diyordum, 49ken bile biraz daha versem iyi olur diyordum...
ben de hastayım ceyce biraz da o yüzden yedim ama abartmamak gerek.
bu arada ben şimdi yayla çorbası içtim, ama bunun içinde çok pirinç var yaw...
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim,, ben malesef gune talihsizliklerle basladim...bugun deneme sinavim olacakti ve ben dun bitirmek icin gec saatlere kadar calistim hepsini usb stick koymustum..sabah gittim sinava baslayacaktik verdim usbyi ogretmene ve ne gorimmm ici bosss.nasil olduysa odevimi eklememisimhem utancimdan yerin dibine girdim...hemde ne diyecegimi sasirdim..yarin tekrar gitmek zorundayim..ama okuz ogretmen sigara bagimlisi hem sinava gec kaldi hemde sigarasini icemedigi icin suratsizdi ustune birde benim yasadigim talihsizlik iyice moralimi bozdu..simdi ise geldim ve kendime gelmeye calisiyorum
gunaydin gulum, nasilsin bakalim??? masallah cocugmuz diyeti bozmus, allah sonumuzu hayir etsin
bende gripten dolayi bozdum ve hala bir duzene sokamadiminsallah bugunden sonra hepimiz yine dikkat ederiz
gecmis olsun canim..malesef yemek zorundasin yoksa griptenkurtulmak imkansiz..bana iki hafta oldu hala toparlanamadim
canim bukadar takma kafana...ben 60 kilo olsam hic dusunmezdik...sen siskoyum dersen ben ne edemmm laaannnnnnn
Günaydin kissslaaaarrrrr.
Dökülüyoz gene.Noluyo bize noluyoooooooo
evet malesef canim, herkes hastan...hastaykende diyet yaparsan tobe iyilesemezsin...oyuzden mecburen gidiyor diyetlerimiz(( ama ben ipin ucunu geri tuttum vallaha...verdigim kilolari almaya hicccc ama hicccc niyetim yok..onca eziyeti cekiyoruz
Bende bu aralar takildim diye moralim yerlerde ama vallahi ben de birakmiycam.50 kilo olana dek devamBiktim artik tombik olmakta.Eski halimi geri istiyorum
tabiki ederiz canımm ama öncelikle meyve cayları yapın hem vitamın olur hem iştahınızı dengeler
bak hastalıkta cok sevdiğim bi cay söylim ıhlamur elma tarcın limon azıcık kaynatın tadıda cok güzel oluyor hemde yemek yeme olayını dengeliyor..
kizlar kardes takimimizdan tavsiyeler aldim bizler icin...insallah bizlerede yarar ve istahinizida dengeliyormus..ona gore
merhaba kızlar nasılısınız?
ben bu sabah çok sevindim
çünkü tartıda 82.2 yi gördüm
umarım cuma günü daha fazla -de olurum
ay maşallah yesinler giden 600 gramını.....
anacımm 100 gr dan iyidir
geçen hafta 100 gr gitmişti
ne zamandır bu kadar fazla düşüş yaşamadım
ama umuyorum cumaya kadar daha fazla gidecekkkkkk
hep beraber
kendimize gelelim kızlarrrr:84::84::84::84:
Ayyyyyyy Luna'cim darisi benim basimaaaa:84:10 kiloyu bir türlü kiramadim.600 gram simdiden sssüüperrr süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?