selam kızlar, siteden ayrı kalmak bana hiç yaramadı, acil geri dönüyorum...
ii pazarlar hanımlarr..
hayırlı olsun canım..............aslında 1100 tl lik vardı bu en iyi falan ama daha büyük dedi görevli bende daha küçük olanı aldım birde bu sesi aşagıya vermez alt örtüsüne gerek yok deyince daha çok kafama yattı
hoşgeldingünaydıııııııııııııııııın
ii pazarlar hanımlarr..
güle güle kullan cnm..bol bol kilo verirsin üzerinde inşallah :)bende almak istiyorum aslında spor salonu işim yattı oğlum sayesinde..ama çok yer kplar diye korkuyorum
hoşgeldin cnm..kıznın doğumgünü kutlu olsun karşılaşamadık kutlayamadım bende..bencede burda ne kadar fazla bulunursak kilo verme o kadar kolay olur
Cemre'cim uzak kalma zaten.Valla burda cuma günleri kilo vericem diye bir gün kacirsamda hemen özüme dönüyorum korkudan
Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet ben,mki berbat iştahım açıldı kızlar sürekli bişiler istiyorumm napıcam ben ya
zalimi canım nasılsın evt tek olunca gerçekten daha kolay oluyor birilreri makarna börek yerken senin salata yemen çok sinir bozucu malesefkumsal senden farkım yok keşke tek yaşasaydım bir süre işim ne kadar kolay olurdu
günaydın herkese. kumsal ben de aynı durumdayım ama bugün tekrar dikkat etmeye başladım. yeter artık bıktım şişko olmaktannnnnnnnnnnnnnnnnnn...
günaydın herkese. kumsal ben de aynı durumdayım ama bugün tekrar dikkat etmeye başladım. yeter artık bıktım şişko olmaktannnnnnnnnnnnnnnnnnn...
zalimi canım nasılsın evt tek olunca gerçekten daha kolay oluyor birilreri makarna börek yerken senin salata yemen çok sinir bozucu malesef
günaydın canım nasılsın ne oluyor bize cemrecim ilk zmanlar çok istikrarlı idim bu benmiyim diyorum şimdi gerçekten çok zorlanıyorummm
saferan bu psikolojik, ben 52 kiloyken de çok şişkoyum diyordum, 49ken bile biraz daha versem iyi olur diyordum...ay ne şişkosu yaa ben öleyim o zaman..... az gayret etsen olay biter zaten......
günaydın kızlar toplanın bakim sayım var...
dün çok tereyğ ekmek yedim bu gün tartıldım aynıyım çok şükür.....
günaydın kızlar. çok keyifsizim şu grip denen salgın illet benide buldu. üstüne birde iştahım açıldı açılmasada kociş sağolsun iyileşeyim diye eline ne geçirirse bana yediriyor of neyapacağım bilemedim
zalimi canım nasılsın evt tek olunca gerçekten daha kolay oluyor birilreri makarna börek yerken senin salata yemen çok sinir bozucu malesef
günaydın canım nasılsın ne oluyor bize cemrecim ilk zmanlar çok istikrarlı idim bu benmiyim diyorum şimdi gerçekten çok zorlanıyorummm
saferan bu psikolojik, ben 52 kiloyken de çok şişkoyum diyordum, 49ken bile biraz daha versem iyi olur diyordum...ay ne şişkosu yaa ben öleyim o zaman..... az gayret etsen olay biter zaten......
günaydın kızlar toplanın bakim sayım var...
dün çok tereyğ ekmek yedim bu gün tartıldım aynıyım çok şükür.....
günaydın kızlar. çok keyifsizim şu grip denen salgın illet benide buldu. üstüne birde iştahım açıldı açılmasada kociş sağolsun iyileşeyim diye eline ne geçirirse bana yediriyor of neyapacağım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?