Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ben dün misafirlikteydim.Diyet yerlerde.Ama bugün tam gaz devam edicem.kilo veremesemde almiyim bari...

Bence de...

Cemre'cim uzak kalma zaten.Valla burda cuma günleri kilo vericem diye bir gün kacirsamda hemen özüme dönüyorum korkudan

ben de kilo almaya başladım sanırım

1.5 kilo almışım
ya öldüm yorgunluktan 1den beri sokaklardayım pazara git alışverişe git öldüm yoğurt yicem şimdi tuzlu pul biberli açlık grevine girdim sürekli kalorisi düşük şeyler yicem sözdurdurun beni hatam olursaher yicemi yazcam sonra yicem

kardeşimin şuan yemek için saydığı yemekler
1) domatesli makarna
2) mercimekli köfte
3) köfte ekmek

yiyeceğini seçti bile makarna yicekmiş

ne üzücü yoğurt ditcem ben çatalla

ama kazanan ben olcam:2::2:

biliyorum spor ve ekmeksizlikle çok güzel veriyorum

ekmeğe dayanamıyorum bir süre mola

ne yapıcaksın canım yemekle olmuyor... bende bu gün tereyağ yedim ...off.. oldu bi kere.......

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet ben,mki berbat iştahım açıldı kızlar sürekli bişiler istiyorumm napıcam ben ya

kumsal senden farkım yok keşke tek yaşasaydım bir süre işim ne kadar kolay olurdu

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet ben,mki berbat iştahım açıldı kızlar sürekli bişiler istiyorumm napıcam ben ya

günaydın herkese. kumsal ben de aynı durumdayım ama bugün tekrar dikkat etmeye başladım. yeter artık bıktım şişko olmaktannnnnnnnnnnnnnnnnnn...

kumsal senden farkım yok keşke tek yaşasaydım bir süre işim ne kadar kolay olurdu
zalimi canım nasılsın evt tek olunca gerçekten daha kolay oluyor birilreri makarna börek yerken senin salata yemen çok sinir bozucu malesef
günaydın herkese. kumsal ben de aynı durumdayım ama bugün tekrar dikkat etmeye başladım. yeter artık bıktım şişko olmaktannnnnnnnnnnnnnnnnnn...

günaydın canım nasılsın ne oluyor bize cemrecim ilk zmanlar çok istikrarlı idim bu benmiyim diyorum şimdi gerçekten çok zorlanıyorummm

ay ne şişkosu yaa ben öleyim o zaman..... az gayret etsen olay biter zaten......

günaydın kızlar toplanın bakim sayım var...

dün çok tereyğ ekmek yedim bu gün tartıldım aynıyım çok şükür.....

işte kahvaltım.........

KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
halk ekmek light ekmek 60 gr. 115 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
zeytin (siyah) 20 gr. 40 cal.

354 calllllllllll..

günaydın kızlar. çok keyifsizim şu grip denen salgın illet benide buldu. üstüne birde iştahım açıldı açılmasada kociş sağolsun iyileşeyim diye eline ne geçirirse bana yediriyor of neyapacağım bilemedim

evet, süreç uzadığı için bıkkınlık geldi sanırım, ara vermek gerekiyor bazen. ben o arayı verdim, şimdi toparlanma zamanı...

saferan bu psikolojik, ben 52 kiloyken de çok şişkoyum diyordum, 49ken bile biraz daha versem iyi olur diyordum...

ben de hastayım ceyce biraz da o yüzden yedim ama abartmamak gerek.
bu arada ben şimdi yayl çorbası içtim, ama bunun içinde çok pirinç var yaw...

evet, süreç uzadığı için bıkkınlık geldi sanırım, ara vermek gerekiyor bazen. ben o arayı verdim, şimdi toparlanma zamanı...

saferan bu psikolojik, ben 52 kiloyken de çok şişkoyum diyordum, 49ken bile biraz daha versem iyi olur diyordum...

ben de hastayım ceyce biraz da o yüzden yedim ama abartmamak gerek.
bu arada ben şimdi yayla çorbası içtim, ama bunun içinde çok pirinç var yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…