Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tabi canım az olsun devamlı olsun.. damlaya damlaya göl olur malum.....
merhaba kızlar

bendde işteyimmm

ünlü bir konuğumuz vardı bügun

yoğun yani buralar

bizim nico mu.. tv de gördüm ne kadar yaşlanmış.....

:124:
tabi canım az olsun devamlı olsun.. damlaya damlaya göl olur malum.....

bizim nico mu.. tv de gördüm ne kadar yaşlanmış.....

heeeeee senin nico allah iyiliğini versin canımmm gülümsettin beni

ya daha benim bandı kurmaya gelmediler bi an önce başlardım

Selam kizlar.bugün pek iyi degilim.Basim cok dönüyor,gözlerim agriyor,halsizim.Ama bir sürü is beni bekliyor.Oglumu kikboksa götürmem lazim.Alisveris yapmam lazim.offfffffff

slm kızlar nasıl gidiyor kilolarla aranız diyeti sormuyorum malum o hepimizin dökülüyo kendimize çeki düzen verelim kızlar yaza az kaldı

Selam kizlar.bugün pek iyi degilim.Basim cok dönüyor,gözlerim agriyor,halsizim.Ama bir sürü is beni bekliyor.Oglumu kikboksa götürmem lazim.Alisveris yapmam lazim.offfffffff

gecmis olsun canim, insallah cabucak gecer...dikkat et kendine
slm kızlar nasıl gidiyor kilolarla aranız diyeti sormuyorum malum o hepimizin dökülüyo kendimize çeki düzen verelim kızlar yaza az kaldı

her hafta basi ceki duzen verelim diyoruz ama haftanin ortasinda dokulmeye basliyoruz vallaha....nasil toparlanacagiz hic fikrim yok

iyi diyelim iyi olalım canım ya grip dışında iyiyim nevar neyok kırmızıgülcüm nerde bu kızlar ya bir buluşamıyoruz konuşamıyoruz.neolacaz biz böyle

azeri oglunu kikboksa goturecek ve tutkuda spora gidecek..oburleri neredebilmiyorum ama bu durum canimi sikiyor artik...cocuklar gibi ceza erip durmakta istemiyorum..ama boyle yanliz kalmakta hic hosuma gitmiyor

azeri oglunu kikboksa goturecek ve tutkuda spora gidecek..oburleri neredebilmiyorum ama bu durum canimi sikiyor artik...cocuklar gibi ceza erip durmakta istemiyorum..ama boyle yanliz kalmakta hic hosuma gitmiyor

yaa cidden bu durum hiç hoş değil ben işim olmadığında girip muhabbet etmek istiyorum bakıyormu kimse yok slm vermeden bile çıktığım çok oluyor.bir çözüm bulalım bu duruma ama nasıl onuda bilmiyorum yani

canim enazindan girdiginde birsey yazmadan cikma,cunku hekes oyle yaparsa kimse yorum yapmaz ve sorunumuz buyur..enazindan sen birsey yazarsan mesala senden sonra ben girdigimde yorum yaparim enazindan burasi sessiz kalmaz...yani birsey yazmadan cikarsak sorunu buyutecegiz ((
ben buaralar aksamci oldugum icin 2den sonra butun gun buradayim...dun baktim kimse yok kardes takimdab iraz sohbet ettim..cunku yanliz kalinca insanin akli yemege gidiyor..burada sohbet edersek birsekilde ugrasimiz oluyor

tamam canım. aklımızdan yemeği nasıl sileceğiz hiiç bilemiyorum yazda geliyor bu kilolarda gitmiyor gitsin diyede çaba sarfettiğim söylenemez ama neyapacağımıda bilemiyorum.sen diyetisyene gidiyordun dimi nasıl gidiyor diyet?

ben akapunktura gidiyorum canim, ama gribten dolayi diyeti bozmak zorunda kaldim...suan verdigim 6kiloyla duruyorum...bugun geri toparlamaya calisiyorum...cuma gunu kontrole gittim..boyle gidersen agustosa kadar 26 kilo verebilirsin dedi..sporsuz oda...yani spor yaparsam insallah iki katini veririm bu halimden kurtulmayi cok istiyorum vallaha ceyce..yeter bingil bingil dolandigim

kızlarrrr şimdi tel geldi evden bandı kurmuşlar nihayet kaç dk la başlayım

Kirmizi'cim kesinlikle spor yap.Sporsuz sarkar vücudun,kötü gözükür sonra.Bak ben arabami evde birakip cocuklari okula yürüyerek gidip aliyorum ekstra.Gidis dönüs 30-40 dakikayi buluyor.Gelir gelmez de geri kalan 30 dakikada Leslie yürüyüsü yapiyorum.Aciyorum televizyonu karsisinda izleye izleye yürüyorum.

kızlarrrr şimdi tel geldi evden bandı kurmuşlar nihayet kaç dk la başlayım

canim yarim saatle basla..cunku ilk 20 dk isinmak icin gidiyor ve 20dk sonra bindigin her dk yag yakimina yardim ediyor..onu aklinda bulundur ona gore kendini ayarla..cok hizli baslama birden yoksa hamlar kolay kolayda binemezsin...benim kosu bandim var evde....tecrube konusuyor ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…