tabi canım az olsun devamlı olsun.. damlaya damlaya göl olur malum.....anacımm 100 gr dan iyidir
geçen hafta 100 gr gitmişti
ne zamandır bu kadar fazla düşüş yaşamadım
ama umuyorum cumaya kadar daha fazla gidecekkkkkk
hep beraber
kendimize gelelim kızlarrrr:84::84::84::84:
merhaba kızlar
bendde işteyimmm
ünlü bir konuğumuz vardı bügun
yoğun yani buralar
tabi canım az olsun devamlı olsun.. damlaya damlaya göl olur malum.....
bizim nico mu.. tv de gördüm ne kadar yaşlanmış.....
Selam kizlar.bugün pek iyi degilim.Basim cok dönüyor,gözlerim agriyor,halsizim.Ama bir sürü is beni bekliyor.Oglumu kikboksa götürmem lazim.Alisveris yapmam lazim.offfffffff
slm kızlar nasıl gidiyor kilolarla aranızdiyeti sormuyorum malum o hepimizin dökülüyo kendimize çeki düzen verelim kızlar yaza az kaldı
ooff gene hiç kimse yok yauv nerdesiniz kızlar
ben burdayim ceyce, sen nasilsin canim?
iyi diyelim iyi olalım canım ya grip dışında iyiyim nevar neyok kırmızıgülcüm nerde bu kızlar ya bir buluşamıyoruz konuşamıyoruz.neolacaz biz böyle
azeri oglunu kikboksa goturecek ve tutkuda spora gidecek..oburleri neredebilmiyorum ama bu durum canimi sikiyor artik...cocuklar gibi ceza erip durmakta istemiyorum..ama boyle yanliz kalmakta hic hosuma gitmiyor
yaa cidden bu durum hiç hoş değil ben işim olmadığında girip muhabbet etmek istiyorum bakıyormu kimse yok slm vermeden bile çıktığım çok oluyor.bir çözüm bulalım bu duruma ama nasıl onuda bilmiyorum yani
tamam canım. aklımızdan yemeği nasıl sileceğiz hiiç bilemiyorum yazda geliyor bu kilolarda gitmiyor gitsin diyede çaba sarfettiğim söylenemez ama neyapacağımıda bilemiyorum.sen diyetisyene gidiyordun dimi nasıl gidiyor diyet?
Kisssslaaar ben burdayim daha gitmedim.
ben akapunktura gidiyorum canim, ama gribten dolayi diyeti bozmak zorunda kaldim...suan verdigim 6kiloyla duruyorum...bugun geri toparlamaya calisiyorum...cuma gunu kontrole gittim..boyle gidersen agustosa kadar 26 kilo verebilirsin dedi..sporsuz oda...yani spor yaparsam insallah iki katini veririmbu halimden kurtulmayi cok istiyorum vallaha ceyce..yeter bingil bingil dolandigim
kızlarrrr şimdi tel geldi evden bandı kurmuşlar nihayet kaç dk la başlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?