Kirmizi'cim kesinlikle spor yap.Sporsuz sarkar vücudun,kötü gözükür sonra.Bak ben arabami evde birakip cocuklari okula yürüyerek gidip aliyorum ekstra.Gidis dönüs 30-40 dakikayi buluyor.Gelir gelmez de geri kalan 30 dakikada Leslie yürüyüsü yapiyorum.Aciyorum televizyonu karsisinda izleye izleye yürüyorum.
hoşgeldiniz kızlar
doğa hayırlı olsun yürüyüş bantınya bende alacaktım kociş alt kata çok ses gider ayıp olur dedi engelledi beni.akapunkturlamı verdin 6 kgyu ay akapunkturamı gitsem neyapsam peki yanında diyet yapıyormusun?kontrollerin nekadar sıklıkla oluo kırmızıgül
bende öyle düşündüm 2-3 gün 30 dk sonra artırırımcanim yarim saatle basla..cunku ilk 20 dk isinmak icin gidiyor ve 20dk sonra bindigin her dk yag yakimina yardim ediyor..onu aklinda bulundur ona gore kendini ayarla..cok hizli baslama birden yoksa hamlar kolay kolayda binemezsin...benim kosu bandim var evde....tecrube konusuyor ona gore
hoşgeldiniz kızlar
doğa hayırlı olsun yürüyüş bantınya bende alacaktım kociş alt kata çok ses gider ayıp olur dedi engelledi beni.akapunkturlamı verdin 6 kgyu ay akapunkturamı gitsem neyapsam peki yanında diyet yapıyormusun?kontrollerin nekadar sıklıkla oluo kırmızıgül
azeri şu lesliye bir ben başlamadım ya nasıl bişeydi o juli fln çok söz etmiştide ben hiç oralı olmamıştım
Doga kosu bandin hayirli olsun.Cok istedigim birsey ama evim zaten kücük,koyacak yer yok diye alamiyorum.Kirmizi'nin dedigi gibi spor 20 dakikadan az yapilmaz.Vücud 20 dakikaya kadar isinir ve 21. dakikadan itibaren yaglari yakmaya baslar.Bu yüzden ben en az 40 dakika yaparim ne yapacaksam.
bende öyle düşündüm 2-3 gün 30 dk sonra artırırım
görevli ses vermez dedi halının üstünde salona koydum olur dediydi adam direk yere koymayın halının olması iyi dedi bakalım denerim bu gün sesi
Canim kesinlikle tavsiye ediyorum.Pilatesi biraktim yaa.Farkettim de pilates yaparken hicbiryerimde bir kücülme falan olmadi.ilo veriyorum veriyorum ama kalcam göbegim kücülmüyrdu.3 haftadir biraktim.Hemen her gün Leslie yapiyorum.Kalcam coook farketti.Kücüldü yaa.Hemde kilo falanda veremedim.Ama cok zevkli CEyce'cim.Sevdigin bir filmi,diziyi yada programi ac,karsisinda yap.Ilk baslarda tabii Leslie videolarini yaptim ama simdi ezberledim.Bu yüzden sevdigim seyleri izlerken yapiyorum.Hadi her öglen gelde beraber yapalim
Doğa canım bak bakalmı ses çok çıkacakmı çıkmazsa bende bi o markaya bakayım.
kosu bandinin duz bir yerde olmasi cok onemli canim,,,yoksa yururken ortadaki bant yanlara kayar ve kenarlari ezilir, zamanla yaglamayida unutma canim oda cok onemli
azeri canım ya nerden indirioduk onun leslie videolarını canım.geleyim iyi olur yanımda arkadaş olmuş olur
kosu bandinin duz bir yerde olmasi cok onemli canim,,,yoksa yururken ortadaki bant yanlara kayar ve kenarlari ezilir, zamanla yaglamayida unutma canim oda cok onemli
aldım yagını 1 yıl yeter dedi görevli 10 günde bir veya bak yağlıysa sıkma dedi
Hehe gel valla.Beraber yürümekte eglenceli olabilir
Ben indirmeden direkt Youtube dan bakiyorum.Leslie Sanson walk at home yaziyorum cikiyor bir sürü video.Ama indirme varsa hani kesntisiz güzel olur aslinda.Ama valla ben böyle yapiyorum.Eger indiren arkadas varsa söylesin bende indireyim.
Ama dikkat ettimde cogunlukla ayni hareketler zaten.Sen önce bir youtube dan bak bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?