Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:124:

heeeeee senin nico allah iyiliğini versin canımmm gülümsettin beni

ya daha benim bandı kurmaya gelmediler bi an önce başlardım
başla valla ne güzel almışsın ben spor salonuna gidiyorum yürümek için birazda alet çalışıyorum.. bu gün gidemicem büyük kızım dersanaya erken gidiyor bu hafta diğer ikisini bırakamıyorum evde olması çok iyi...
Selam kizlar.bugün pek iyi degilim.Basim cok dönüyor,gözlerim agriyor,halsizim.Ama bir sürü is beni bekliyor.Oglumu kikboksa götürmem lazim.Alisveris yapmam lazim.offfffffff
geçmiş olsuuun.............
kızlarrrr şimdi tel geldi evden bandı kurmuşlar nihayet kaç dk la başlayım
hadi bakalım akşam açılış var desene....senin küçüğü kim bakıyor işteyken...
kız diyetsiz olurmu mucize mi bu...
saferan nerelerdesin canim sen, gozlerim yollarda kaliyor vallaha...sende sik ugramiyorsun artik buralara
valla ben buralardayım sabah biraz iş yapıyorum sonra açıyom pc yi biraz kk biraz oda oyunu .. sonra çocuklar yemek akşam fırsat bulursam yine takılıyorum....

harriet diye bi arkadaş vardı o ayrıldımı takımdan...

benimyürüyüş-spor için dışarıya çıkmak gibi lüksüm yok malesef onun için istiyordum akşam tv falan bakarım sıkılmam hemde
evde bakıcı teyzemiz var

Kizlar ne zamandir aklimda bisey var,yapsakmi?
Diyorum ki herkes boynundan asagiya olan kisminin fotosunu ceksin.Yüzümüz gözükmüycek yani.Buraya ekleyelim.Sonra biraz daha zayiflayinca haftalar sonra yine koysak yeni halimizi.Sonra daaaaa mezum olunca en eski halimizle yepyeni son halimizi koysak,Nasil olurrr???

herkes kabul ederse benim icin sorun yok...bir arkadasimiz olculerimizide ayda bir yazip listeleyelim demisti..onuda bu ay sonu yapalim

benimyürüyüş-spor için dışarıya çıkmak gibi lüksüm yok malesef onun için istiyordum akşam tv falan bakarım sıkılmam hemde
evde bakıcı teyzemiz var

evde olsa bende isterim ama yer yokki nereye koycam.. ablamda var koca bi şey müstakildi evleri daireye çıkınca y. odasına kopydu ama daracık yer.. binmiyoda yerim olsa isterdim biraz....

o bizim takimda degildi....ben tanimiyorum enazindan

birazdan geliyorum kizlar...kacmayin biryerlere :))

ben nerden hatırlıyorum ozaman.....:26::26::26:

zalimi asıl nerde eskiden çıkmazdı şimdi girmez oldu....

Son düzenleme:
herkes kabul ederse benim icin sorun yok...bir arkadasimiz olculerimizide ayda bir yazip listeleyelim demisti..onuda bu ay sonu yapalim

bu gün herbiyerimin ölçüsünü alıcam değişiklik olucakmı diye merak ediyorum
başka bi topicde görmüşdüm güldüydüm hatta kadın her yerini ölçmüş diye

Tamam o zaman.Sen herkese söylesen.Senin sözünü dinlerler ,su an kaptanimiz sensin.Valla cok motive edici olur bizim icin.Cünkü artik toparlanmamiz lazim.Buda bize gaz verir.

bu gün herbiyerimin ölçüsünü alıcam değişiklik olucakmı diye merak ediyorum
başka bi topicde görmüşdüm güldüydüm hatta kadın her yerini ölçmüş diye
ben de 98 de 35 kilo vermiştim her hafta ölçüp yazıyordum.....
Tamam o zaman.Sen herkese söylesen.Senin sözünü dinlerler ,su an kaptanimiz sensin.Valla cok motive edici olur bizim icin.Cünkü artik toparlanmamiz lazim.Buda bize gaz verir.
ben o zaman yazmıştım zalimi liste yapmamışmıydı...

kızlar bu dakka itibariyle istanbul da kar yağışı başlamıştır....
yarında yeşilöy pazarına gidicektik ablamml inş.yollar kapanmaz....

kızlar herkes hedefini avatarın yanına yazsın ... ne dersiniz motivasyon oluyor....

Son düzenleme:
Kizlar dün esim beni o kadar motive ettiki anlatamam.A$kim o benim yaaa.
Biz haftasonu baska bir sehirde olan arkadaslarimiza gitmistik.ARkadasimin ismi Zühre.Iste Zühre cocuk yaptikta sonra resmen cok ya$landi.Su an 30 yasinda.Bende Martin 10 unda 33 olucam.Neyse dün esim bana dediki
"Ya sen simdi 33 mü olucan,inanamiyorum valla."
Dedim niyeki?
Esimde dediki"gecen Zühre'yle yanyana duruyordunuz,baktimda sen ondan 3 yas büyük olmana ragmen,ondan cokk daha genc duruyorsun.Kiz gibisin"
Amaniiiin ben bir sevindirik oldumki.Insanin kocasinin böyle bisey söylemesi cooookkk güzel yaaaaaa.

oo saadetiniz bozulmasın canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…