Vayyy su an online olanlar
1. Azeri kizi
2. kirmizigul06
3. saferan
4. doga3
5. ceyce
bende merak ettim vallaha, aksam eve gidimce bende bir bakim youtube'tan
başla valla ne güzel almışsın ben spor salonuna gidiyorum yürümek için birazda alet çalışıyorum.. bu gün gidemicem büyük kızım dersanaya erken gidiyor bu hafta diğer ikisini bırakamıyorum evde olması çok iyi...:124:
heeeeee senin nicoallah iyiliğini versin canımmm gülümsettin beni
ya daha benim bandı kurmaya gelmediler bi an önce başlardım
geçmiş olsuuun.............Selam kizlar.bugün pek iyi degilim.Basim cok dönüyor,gözlerim agriyor,halsizim.Ama bir sürü is beni bekliyor.Oglumu kikboksa götürmem lazim.Alisveris yapmam lazim.offfffffff
hadi bakalım akşam açılış var desene....senin küçüğü kim bakıyor işteyken...kızlarrrr şimdi tel geldi evden bandı kurmuşlar nihayet kaç dk la başlayım
kız diyetsiz olurmu mucize mi bu...hoşgeldiniz kızlar
doğa hayırlı olsun yürüyüş bantınya bende alacaktım kociş alt kata çok ses gider ayıp olur dedi engelledi beni.akapunkturlamı verdin 6 kgyu ay akapunkturamı gitsem neyapsam peki yanında diyet yapıyormusun?kontrollerin nekadar sıklıkla oluo kırmızıgül
valla ben buralardayım sabah biraz iş yapıyorum sonra açıyom pc yi biraz kk biraz oda oyunu .. sonra çocuklar yemek akşam fırsat bulursam yine takılıyorum....saferan nerelerdesin canim sen, gozlerim yollarda kaliyor vallaha...sende sik ugramiyorsun artik buralara
10gun cok erken canim, benim bildigim 100km bir yaglanmasi gerekiyor
hıııııııı bilmiyorum bakarım artık kayışın altına ona göre şimdi sıkılması gerek mi ilk başlarken?
başla valla ne güzel almışsın ben spor salonuna gidiyorum yürümek için birazda alet çalışıyorum.. bu gün gidemicem büyük kızım dersanaya erken gidiyor bu hafta diğer ikisini bırakamıyorum evde olması çok iyi...
geçmiş olsuuun.............
hadi bakalım akşam açılış var desene....senin küçüğü kim bakıyor işteyken...
kız diyetsiz olurmu mucize mi bu...
valla ben buralardayım sabah biraz iş yapıyorum sonra açıyom pc yi biraz kk biraz oda oyunu .. sonra çocuklar yemek akşam fırsat bulursam yine takılıyorum....
harriet diye bi arkadaş vardı o ayrıldımı takımdan...
Kizlar ne zamandir aklimda bisey var,yapsakmi?
Diyorum ki herkes boynundan asagiya olan kisminin fotosunu ceksin.Yüzümüz gözükmüycek yani.Buraya ekleyelim.Sonra biraz daha zayiflayinca haftalar sonra yine koysak yeni halimizi.Sonra daaaaa mezum olunca en eski halimizle yepyeni son halimizi koysak,Nasil olurrr???
benimyürüyüş-spor için dışarıya çıkmak gibi lüksüm yok malesef onun için istiyordum akşam tv falan bakarım sıkılmam hemde
evde bakıcı teyzemiz var
o bizim takimda degildi....ben tanimiyorum enazindan
birazdan geliyorum kizlar...kacmayin biryerlere :))
herkes kabul ederse benim icin sorun yok...bir arkadasimiz olculerimizide ayda bir yazip listeleyelim demisti..onuda bu ay sonu yapalim
herkes kabul ederse benim icin sorun yok...bir arkadasimiz olculerimizide ayda bir yazip listeleyelim demisti..onuda bu ay sonu yapalim
ben de 98 de 35 kilo vermiştim her hafta ölçüp yazıyordum.....bu gün herbiyerimin ölçüsünü alıcamdeğişiklik olucakmı diye merak ediyorum
başka bi topicde görmüşdüm güldüydüm hatta kadın her yerini ölçmüş diye
ben o zaman yazmıştım zalimi liste yapmamışmıydı...Tamam o zaman.Sen herkese söylesen.Senin sözünü dinlerler ,su an kaptanimiz sensin.Valla cok motive edici olur bizim icin.Cünkü artik toparlanmamiz lazim.Buda bize gaz verir.
oo saadetiniz bozulmasın canım....Kizlar dün esim beni o kadar motive ettiki anlatamam.A$kim o benim yaaa.
Biz haftasonu baska bir sehirde olan arkadaslarimiza gitmistik.ARkadasimin ismi Zühre.Iste Zühre cocuk yaptikta sonra resmen cok ya$landi.Su an 30 yasinda.Bende Martin 10 unda 33 olucam.Neyse dün esim bana dediki
"Ya sen simdi 33 mü olucan,inanamiyorum valla."
Dedim niyeki?
Esimde dediki"gecen Zühre'yle yanyana duruyordunuz,baktimda sen ondan 3 yas büyük olmana ragmen,ondan cokk daha genc duruyorsun.Kiz gibisin"
Amaniiiin ben bir sevindirik oldumki.Insanin kocasinin böyle bisey söylemesi cooookkk güzel yaaaaaa.
oo saadetiniz bozulmasın canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?