bilmiyorum nerelerde..cumartesinden sonra burda olacagini yazmisti ama geri kayboldu..aksam hem dunun hem bugunun yoklamasini alicam..malesef oda ceza alacak artik
ben nerden hatırlıyorum ozaman.....:26::26::26:
baska bir topiktenfelan olmasin
zalimi asıl nerde eskiden çıkmazdı şimdi girmez oldu....
biz her ay sonu yapalim...hem dedigin gibi bizim icinde motivasyon olur...kilo vermelere ragmen egisim varmi yokmubu gün herbiyerimin ölçüsünü alıcamdeğişiklik olucakmı diye merak ediyorum
başka bi topicde görmüşdüm güldüydüm hatta kadın her yerini ölçmüş diye
tamam canim..aksam yoklama yaptigimda bunuda bildiririmTamam o zaman.Sen herkese söylesen.Senin sözünü dinlerler ,su an kaptanimiz sensin.Valla cok motive edici olur bizim icin.Cünkü artik toparlanmamiz lazim.Buda bize gaz verir.
tamam canim eve gidince bende eklicem..ama benimki yaza kadarben de 98 de 35 kilo vermiştim her hafta ölçüp yazıyordum.....
ahh o 35 simdi ben vermis olsaydim ahhhhhh
ben o zaman yazmıştım zalimi liste yapmamışmıydı...
yok canim malesef o ara bilgisayar sorunu cikti ve ortalardan kaybolmustu
kızlar bu dakka itibariyle istanbul da kar yağışı başlamıştır....
yarında yeşilöy pazarına gidicektik ablamml inş.yollar kapanmaz....
insallah canim,, allah yardimciniz olsun
kızlar herkes hedefini avatarın yanına yazsın ... ne dersiniz motivasyon oluyor....
Kizlar dün esim beni o kadar motive ettiki anlatamam.A$kim o benim yaaa.
Biz haftasonu baska bir sehirde olan arkadaslarimiza gitmistik.ARkadasimin ismi Zühre.Iste Zühre cocuk yaptikta sonra resmen cok ya$landi.Su an 30 yasinda.Bende Martin 10 unda 33 olucam.Neyse dün esim bana dediki
"Ya sen simdi 33 mü olucan,inanamiyorum valla."
Dedim niyeki?
Esimde dediki"gecen Zühre'yle yanyana duruyordunuz,baktimda sen ondan 3 yas büyük olmana ragmen,ondan cokk daha genc duruyorsun.Kiz gibisin"
Amaniiiin ben bir sevindirik oldumki.Insanin kocasinin böyle bisey söylemesi cooookkk güzel yaaaaaa.
afiyet olsunn gulumbende bi şeyler hazırlıyayım...... aciktım müsaadenizzleeeeeee...........
Neyse canlarim,ben yemek yiyeyim.Birazdan cikicam evden...
ben geri döndüm kızlar kimse kalmamış
ya benim foto çekip koyma gibi şansım yok çünkü akşamları nete giremiyorum oğluşumla hasret gideriyoruz.ama ölçüleri verebiliriz kızlar.
günlerdir dışarlardayım öğlen çıkyom akşam giriyom eve
yorgunluktan ölüyorum gözüm döndü mantı yedim :18::18:diyete konsantre olamıyorum ya
ya zalimiyi gordum, ama malesef paylasimda bulunmadan geri cikti
yakın hedefler yazalım mesela benim gibi..........
iyi insan lafının üstüne....a ha zalimi damladı... kulaklarınmı çınladı kııız....
ben senden önce yazdım bi kerem
zalimi,saferan+,tutku2012+,kirmizigul06,doga3,kumsal,
slm kızlar nasılsınız
saferan doğru söylüyon fırsat bulamıyom ama artık gircem
nerdesin neler yapıyorsun ne bu telaş.. hayırlı haberler var mı............
yok ya ne haberi beni heveslendirdikten sonra geri çekiliyorlar cinler tepeme çıkıyor:95::95:
boşver dert etme hayırlısı olsun........ allah sana tombulkelebekime kırmızıgüle hayırlı koca lar versin.......yok ya ne haberi beni heveslendirdikten sonra geri çekiliyorlar cinler tepeme çıkıyor:95::95:
herseyin hayirlisi canim...demekki kismet degilmis.. siradakine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?