Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende bi şeyler hazırlıyayım...... aciktım müsaadenizzleeeeeee...........

ben nerden hatırlıyorum ozaman.....:26::26::26:

baska bir topiktenfelan olmasin
zalimi asıl nerde eskiden çıkmazdı şimdi girmez oldu....
bilmiyorum nerelerde..cumartesinden sonra burda olacagini yazmisti ama geri kayboldu..aksam hem dunun hem bugunun yoklamasini alicam..malesef oda ceza alacak artik
bu gün herbiyerimin ölçüsünü alıcam değişiklik olucakmı diye merak ediyorum
başka bi topicde görmüşdüm güldüydüm hatta kadın her yerini ölçmüş diye
biz her ay sonu yapalim...hem dedigin gibi bizim icinde motivasyon olur...kilo vermelere ragmen egisim varmi yokmu

Tamam o zaman.Sen herkese söylesen.Senin sözünü dinlerler ,su an kaptanimiz sensin.Valla cok motive edici olur bizim icin.Cünkü artik toparlanmamiz lazim.Buda bize gaz verir.
tamam canim..aksam yoklama yaptigimda bunuda bildiririm

tamam canim eve gidince bende eklicem..ama benimki yaza kadar

allah saadetinizi hic bozmasin canim
bende bi şeyler hazırlıyayım...... aciktım müsaadenizzleeeeeee...........
afiyet olsunn gulum
Neyse canlarim,ben yemek yiyeyim.Birazdan cikicam evden...

sanada afiyet olsun sekerim..bende birseyler atistirim

ben geri döndüm kızlar kimse kalmamış

ya benim foto çekip koyma gibi şansım yok çünkü akşamları nete giremiyorum oğluşumla hasret gideriyoruz.ama ölçüleri verebiliriz kızlar.

ben geri döndüm kızlar kimse kalmamış

ya benim foto çekip koyma gibi şansım yok çünkü akşamları nete giremiyorum oğluşumla hasret gideriyoruz.ama ölçüleri verebiliriz kızlar.

illa bir aksam degil canim..mesela 14 subata kadar herkes birsekilde eklemeye calissin..bende bos bir zamanimda ekleyecegim cunku...

günlerdir dışarlardayım öğlen çıkyom akşam giriyom eve
yorgunluktan ölüyorum gözüm döndü mantı yedim :18::18:diyete konsantre olamıyorum ya

yakın hedefler yazalım mesela benim gibi..........

iyi insan lafının üstüne....a ha zalimi damladı... kulaklarınmı çınladı kııız....

Son düzenleme:
selam kızlar..ben geldim.annemle abam geldi dışarda işlerimi hallettim oğlumu anneme bırakıp.şimdi onları gönderdim size bakim dedim..bugün plates+500 ip atladım..8 dk karın egzersizide yapcam..

azeri cnm eşin ne kadar inceymiş.takdir ettim.benimki gibi odun değil.benimkide geçen aynı anda doğum yaptığımız ablasına abla sen ne kadar zayıfladın diyo..banada aksine kiloyla ilgili aptal şakalar yapar..

ceyce iyileştinmi şekerim.başlayalımmı yarışa

kırmızıgül ben resim eklemeyede ölçü almayada varım..yardımcıda olmaya çalışırım sana her konuda.tererki canlansın topik..

lesliee yapmak isteyenlerde sürekli izlerseniz kota yer..indirmek isterseniz yardımcı olurum size..

nerdesin neler yapıyorsun ne bu telaş.. hayırlı haberler var mı............

ewet ya özledim aslında ama malum hasta cenaze derken cumartesiden beride geziyorum

yok ya ne haberi beni heveslendirdikten sonra geri çekiliyorlar cinler tepeme çıkıyor:95::95:
boşver dert etme hayırlısı olsun........ allah sana tombulkelebekime kırmızıgüle hayırlı koca lar versin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…