Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kırmızıgülün dediği gibi ....sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............

hahaha....alemsin saferan...omrumde tombul kelebek hic gormemistim....ilki ben oluyorum galiba...oyuzden ucamiyorum desene

kız allah iyiliğini versin.. +90 da arkadaş var tombulkelebekim onu da dua ederken aradan çıkarıverim demiştim.....

evlenmeyi çok istiyoda...

Son düzenleme:

hah..buldum paylasimini...gormemisim canim

tamam tutkucum...cogunlukta resim eklemeye razi olursa ekleriz hep beraber...ama bu ay sonu olculeri aliriz..listemizi yapariz...destegin icin saol gulum

kızlar nasıl motive olucaz ya, benim hastalığım geçmedi dietimi tam yapamıyorum, bayılcak gibi oldum bugün...

gulum oncelikle diyetini simdilik birak..cunku diyet etmenin ne sana nede hastaliginin gecmesine bir faydasi olur...sadece hastaligini uzartirsin okadar....simdi guzelce saglikli beslen..bol vitamin al...duzelince siki bir sekilde devam edersin..bende diyete devam ettim hastayken ama hastalik uzadi durdu...normal beslenmeye calis canim simdi..insallah enkisa zamandada iyilesirsin ve diyetine devam edersin:82:

Tutku'cum bence senin esin seni gaza getirmek icin sakalar yapiyodur.E ablasina ne desinki,hem ona ne ki.O seninle evli.Ablasi zayif olmus sisman olmus,onu ilgilendirmezki.Ama onu ilgilendiren tek kisi sensin.Bende bu yüzden böyle davraniyordur.

lesliee yapmak isteyenlerde sürekli izlerseniz kota yer

Bu cümleyi anlamadim canim.Indirmek icin yardim bekliyoooomm

haklısın canım, aynen dediğin gibi. bu akşam biraz yedim bu yüzden. offf yaza az kaldı, panik oluyorum...

kizlar dun ve bugunun yoklamasi:

24-1-11 burda olanlar:

kumsal
zalimi
saferan
ceyce
cemre
azeri
doga
luna
tutku
kirmizigul

25-1-11 burda olanlar:

luna
azeri
kumsal
cemre
tutku
saferan
doga
zalimi
ceyce
kirmizigul

aramizda olmayanlar zeynep ve arifeebe....ikisininde mazereti oldugu icin ceza alan kimse yokkk

buarada kizlar enson cuma gunu herkes olculerini bildirsin lutfen...hafta sonu listeyi yapicam...bakaliim ne durumdayizz...

ve buarada bazi arkadaslar boyundan assagi cekilmis fotograf eklemek istiyor...cogunlukta bunu kabul ederse...iki aya bir fotograf ceker ekleriz....ben evet oyu kullaniyorum...herkesten bir yorum bekliyorum ona gore

ve unutmadan soylim..her hafta bir arkadasimiz cuma gunu listeyi hazirlayacak...cunku ben yada saferan olmayinca kaliyor listemiz ve gec kalip ceza yemek istemiyorum kizlar...bu haftaki listemiz zalimi senin canim..cunki listenin enbasinda sen geliyorsun...sabahleyin ben takip ederim ama 12de kardesimin okulunda gorusme var oraya gidecegim...saferan olursa o kardes takimdan onay alir.(sormadan soyledim ama sen varmisin cuma gunu 12de burada saferancim).olmazsada ben 1de dondugumde eklerim......

cumaları 1 4 arası yokum bi aksilik olmazsa onun dışında burdayım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…