Islerim bitti geldim.Arkadaslar ben bu isten bisey anlamadim.Almanya'nin koskoca sehrinde istedigim mezrodan bulamadim.Ya tahta yada metal olandan var.Gülünc bisey ya.Türkiye'nin gözünü seviyim,imkanlar ülkesi orasi.Ne istersen var.
Hadi ya hic birtanedemi bulamadin.. Ben ilk olcu bildirdigimizde neyapmisyim biloyormusun... Bendede mezro yoktu bende insaatta kullanilan metreyle olcmustum))))))))))
merhaba kızlar
dün gidenemedim
yorgunluğu atamıyorum hala
sürekli uykum var
yine 1 puan ceza aldık
Luna benimde cok uykum var yaaa.Gözlerim kaoaniyor.Sadece 4 saat uykuyla duruyorum.Ama uyumaya imkanim yok.
Su an en sevdigim dizi öyle bir gecer zamanki ye bakiyorum.Bitince de esimi isten almaya gidicem.Offffff ben uyumak istiorum ama yaaaaa
slm kızlar...
kırmızıgül tatlımbi bakarmısın..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-...l#post17436791 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
1 takım kardesi olmadığından püskürt bi ricada bulunmus bende böylebi yaklasımda bulundum ne dersiniz.bu konuda önemli olan sizin kararınız. ya iki kardesle devam yada kardeslerden birini seçeceksiniz :) acaba kimii :))
kizlar demin zeynep''in profiline baktim ve enson 24-1-11 foruma girmis ama bize hicbirsekilde haber vermedi...birkac gun yokum aranizda demisti ve 3 hafta oldu oyuzden..sizde ayni kararda olursani zeynep'i diskalifiye etmek istiyorum..
Islerim bitti geldim.Arkadaslar ben bu isten bisey anlamadim.Almanya'nin koskoca sehrinde istedigim mezrodan bulamadim.Ya tahta yada metal olandan var.Gülünc bisey ya.Türkiye'nin gözünü seviyim,imkanlar ülkesi orasi.Ne istersen var.
Selamlar kizlar.Bugün yine isimin cok oldugu günlerden biri.daha simdi nete girdim ve birazdan cikicam yine.Ölcümü yarin sabah mutlaka vericem.Cumartesi gittim yumusak mezro almaya,bitmisti yaa,sinir oldum.Birazdan baska bir dükkanda bakicam.Sonrada insallah yarin sabah yazicam.
zeynep konusundada diğer kardeş takım konusunda da ben sana uyarım zaten onlar bizimle kardeş takım olmak istemiyorlarmışbende bir öneri vereyim başka takımında bizim gibi 2. kardeş takımı olsunlar
zeynep konusundada diğer kardeş takım konusunda da ben sana uyarım zaten onlar bizimle kardeş takım olmak istemiyorlarmışbende bir öneri vereyim başka takımında bizim gibi 2. kardeş takımı olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?