Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Islerim bitti geldim.Arkadaslar ben bu isten bisey anlamadim.Almanya'nin koskoca sehrinde istedigim mezrodan bulamadim.Ya tahta yada metal olandan var.Gülünc bisey ya.Türkiye'nin gözünü seviyim,imkanlar ülkesi orasi.Ne istersen var.

Hadi ya hic birtanedemi bulamadin.. Ben ilk olcu bildirdigimizde neyapmisyim biloyormusun... Bendede mezro yoktu bende insaatta kullanilan metreyle olcmustum ))))))))))

slm kızlar...

kırmızıgül tatlımbi bakarmısın..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-...l#post17436791 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

1 takım kardesi olmadığından püskürt bi ricada bulunmus bende böylebi yaklasımda bulundum ne dersiniz.bu konuda önemli olan sizin kararınız. ya iki kardesle devam yada kardeslerden birini seçeceksiniz :) acaba kimii :))

Son düzenleme:
Hadi ya hic birtanedemi bulamadin.. Ben ilk olcu bildirdigimizde neyapmisyim biloyormusun... Bendede mezro yoktu bende insaatta kullanilan metreyle olcmustum ))))))))))

Alemsin kirmizi.Bende yarin iple ölcüp isaret biraktigim yeri tahta mezroya koyup ölcümü yapicam.Naapiyim baska türlü olmuyor.Kac tükkan gezdim inanirmsin

merhaba kızlar

dün gidenemedim

yorgunluğu atamıyorum hala

sürekli uykum var

yine 1 puan ceza aldık

Luna benimde cok uykum var yaaa.Gözlerim kaoaniyor.Sadece 4 saat uykuyla duruyorum.Ama uyumaya imkanim yok.
Su an en sevdigim dizi öyle bir gecer zamanki ye bakiyorum.Bitince de esimi isten almaya gidicem.Offffff ben uyumak istiorum ama yaaaaa

Luna benimde cok uykum var yaaa.Gözlerim kaoaniyor.Sadece 4 saat uykuyla duruyorum.Ama uyumaya imkanim yok.
Su an en sevdigim dizi öyle bir gecer zamanki ye bakiyorum.Bitince de esimi isten almaya gidicem.Offffff ben uyumak istiorum ama yaaaaa

yarın acısı çıkar o zaman canım

insanın uykusu varken canı bişey yapmakta istemiyor zaten

yarın yat uyu

ben bugün uyudum

kizlarrrrr

meyvenul bir ricada bulunmus...malesef bir takim kapandigi icin onun kardes takimi yanliz kaldi ve simdi birinin onlarla kardes takim olmalari gerekiyor...sizin kararlariniz nelerdir..tek basima karar vermek istemiyorum...ama ben iki kardes takimimizdanda ayrilmak istemiyorum benim fikrim bu. siz ne dusunuyorsunuz????

birinci takim eskiden bizimle bir puruz yasadigi icin bizim takim haric geri kalan butun takimlarla kardes takim olmaya razi...buarada ne puruzu kizlar zalimi birseyler yasamisti omu?

kizlar kararlarinizi bildirirseniz sevinirim bende ona gore paylasimda bildiricem...

ben 4 ve 2 kardes takimimizdanda ayrilmak istemiyorum

kizlar yoklamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

31-1-11 burda olanlar:

doga
kumsal
saferan
tutku
azeri
cemre
kirmizi

olmayanlar: zalimi,ceyce,zeynep,arifeebe,luna .......malesef luna ve ceyce bugun ceza aliyorlar

1-2-11 burda olanlar:

saferan
doga
kirmizi
tutku
kumsal
azeri
luna

olmayalar: zalimi, cemre, ceyce,zeynep,arifeebe...bugun ceyce yine ceza aliyor cemrenin cocugu hsta,zalimi hasta..zeynep ve arifebe malum...

1-2-11 ceza listemizin son hali

arifeebe 8
ceyce 5
cemre 8
kumsal 8
saferan 9
luna 8

kizlar buarada bir karar vermek istiyorum artik...zeynep kac haftadir yok aramizda...laptop sarzinda bir sorun oldugunu soylemisti ama 3 hafta oldu hala ses yok...sizce ne yapalim...donup donmeyecegindende haberimiz yok... ve hicbir haber olmadan beklemek istemiyorumda artik... siz ne diyorsunuz???

saferancim buarada arifeebe nezaman katilabilecek aramiza? oda uzun zamandir yok...

kizlar demin zeynep''in profiline baktim ve enson 24-1-11 foruma girmis ama bize hicbirsekilde haber vermedi...birkac gun yokum aranizda demisti ve 3 hafta oldu oyuzden..sizde ayni kararda olursani zeynep'i diskalifiye etmek istiyorum..

kizlar demin zeynep''in profiline baktim ve enson 24-1-11 foruma girmis ama bize hicbirsekilde haber vermedi...birkac gun yokum aranizda demisti ve 3 hafta oldu oyuzden..sizde ayni kararda olursani zeynep'i diskalifiye etmek istiyorum..

zeynep konusundada diğer kardeş takım konusunda da ben sana uyarım zaten onlar bizimle kardeş takım olmak istemiyorlarmış bende bir öneri vereyim başka takımında bizim gibi 2. kardeş takımı olsunlar

terzi malzemeleri satan yerlere ,tuhafiyelere iğne iplik satan yerlere bak

günaydın kızlar nasılsınız

kırmızıgül canım ben senin kararlarına uyarım ama madem bizimle kardeş takım olmak istemiyorlar zorlamnın alemi yok değilmi

günaydınlarr.
bencede zeynebi çıkaralım takımdan..
meyvenull hangi takımdaydı kırmızıgül.o sanırım bizim kardeş takımlıktan vazgeçmeye razı yanlış okumadıysam..geride kalan kardeş takımımızla yola devam edelim bence..1. takımlada geçmişte pürüzler oldu şahsen bende onlarla kardeş takım olmam

canim ben budni den almistim,oraya baktinmi.eger budnide varsa rossman ve schleker dada olabilir,tabi bunlar sizin oralarda varmi bilmiyrum

Bence biz kardes takimlarimizi degistirmeden yola devam edelim.Zeynep hakkinda ne diyecegimi bilemiyorum.Diskalifiyemi etsek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…