Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar, ben ve kızım hala hastayım, sün benim ateşim düşmedi bi türlü, 39u geçti, hastaneye gittik, ilaçlar filmler falan. neyse yine ateşim var iyileşmeye çalışıyoruz kızımla. beni bir süre daha idare edin lütfen.
kardeş takım konusunda ben genel fikre uyarım...

geçmiş olsun ikinize de çabuk atlatırsınız inş

slm kızlar ..

kardes takım konusnda bişiler demek istiyorum..
cuma yarısması acıldığından beri 4. takımın kardes takımı 7. takım olmustur..
2 takımın kardes takımı olmayınca ki ozaman 11 takım vardı ve onlara bi eş yoktu kaptanınız biz 2. tkımlada kardes olalım dedi. sizin iki kardes takımınız oldu.. şimdi aynı şey 1. takım için gecerli listelerini hazırlarken sorun yasıyorlar hiç bir takım bizim 2 kardesimiz olsun demedi sadece bi öneri sundum bende..
kimseyi gözden cıkarttığım yok az cok sizlerle muhabbetimiz var neden ben böyle bir sey düşüneyim sadece benimkisi konu çözülsün die getirilmiş bi yaklasımdı.. sizle kardes takım olmak istemesek bunu direk biz böyle olsun istyoruz derdik size bi öneri sunmazdım..

paylasıma 2. takımın kaptanıda seve seve 1 takımla kardes oluruz yazdı ama benim ii niyetli yaklasımım fazla geldi .

üzdünüz beni gercekten ...

Son düzenleme:

Ayyyy canim,gecmis olsun.Bir türlü iyilesemediniz sizdemi.Zaten bir kaptinmi gitmesi zor oluyor.Kizini da öp bizden taraf...

Kizlar $oklardayim.Cumartesi pazar baklavalari ve Tunus tatlilarini götürmüstüm.Pilavi yemegi tabak dolusu bitirmistim.Kesin yarim kilo en az almisimdir diye düsünüyordum.Bugün tartilayim dedim ve $ok oldum.Kendimi 62,5 en az beklerkentam 62 ciktimCok iyi yaaaa.
Ama yarin ben yinede detoks diyeti uyguluycam bir günlük.Laktozsuz yogurdumu aldim.Yarin uygulayayim bakalim.Yarin 300-400 gram verirsem detoks diyetiyle süper olucak.Bugünde 100 gram verirsem insallah cumaya 61,5 la cikabilirim.Insallah olur yaaa.:84:

meyvenul 4.takimda canim..ama o sadece 1.takimada yardimci olabilmek adina bir oneride bulundu...ben a. takimda neler oldu bilmiyorum..ama madem bize karsi uzaklar...bende diyorumki onlar icin kardes takimlarimizdan ayrilmayacagizzz bu benim kararim

Bence biz kardes takimlarimizi degistirmeden yola devam edelim.Zeynep hakkinda ne diyecegimi bilemiyorum.Diskalifiyemi etsek acaba?
evet canim bende simdi buna karar verdim... 2 kardes takimlarimizdanda ayrilmak istemiyorum...meyvenul isterse 1. takimlada kardes takim olabilir tabi...ama benim 4 takimla kardesligimizi bozmaya niyetim yok

tamam canim gecmis olsun...gunde bir kere olsada haber verirsen sevinirim..

Kizlar cok üzüldüm,$oktayim.Cok sevdigim Defne Joy Foster ölü bulunmus.Bu haberi.Videosuna tiklayin.Cok seviyordum ben bu kizi.Cok zevkle izlerdim hep.Allah rahmet etsin.

[video]http://www.trt.net.tr/haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=cb0b3ece-f197-4d3b-ba6e-0c65dfbd43c5[/video]

ttebrik ederim seni tatlim bende bugun tartildim 200 gr eksik ciktim..yarin bende tum gun yogurt yemeye calisacagim ve ayriyetten kosu bandina binecegim..insallah cuma gunude guzel bir sonuc aliriz....buarada cuma gunu liste bizde insallah hatasiz bir sekilde yaparim :18::18::18:

evet canim bende okudum sabah haberi ve sok oldum..cok sakaci tatli bir kizdi

Demekki yarin ikimizde yogurt yiycezGerci benimki yogurtlu corba.Bu hafta ne yalan söylüyüm hic spor yapmadim.Ama bugün ve yarin kesinlikle yapicam.Sporsuz olmaz.Cumaya az kaldi,hadi bakalim hayirlisi...

dogacim nasilsin canim..ismini altta goruyorum ama sende ses yok

malesef kizlar yine ortalikta yok..saferanida hic gormedim daha..nerdesin saferanimm gel artikk..

bu takım konusundan ben bişey anlamadım siz ne derseniz öyle olsun.....arifeebe çok yoğun olduğu için gelemiyor ...biraz idare edelim....iş yüzünden yoğun olan arkadaşlarımıza anlayış göstermek taraftarıyım mesela lunaazul yorgunluktan kalkıp girememiş nete ceza puanı vermeyelim keyfi yapıpta iyiniyet suistimali yapmadıklarına inanıyorum... zeynep için bişey diyemem bi kaç gün girdi sonra sıkıldı ve ciddiye almıyor diye düşünüyorum... özel den mesaj yaz bu haftada bekleyelim eğer haftaya kadar mazaret bildirmezse diskalifiye olur...naçizane fikirlerim böyle.....
kizlar demin zeynep''in profiline baktim ve enson 24-1-11 foruma girmis ama bize hicbirsekilde haber vermedi...birkac gun yokum aranizda demisti ve 3 hafta oldu oyuzden..sizde ayni kararda olursani zeynep'i diskalifiye etmek istiyorum..

ben öyle bir şey anlamadım arkadaşlarda öyle demek istememiştir canım sen darılma ...sizle aramızda sorun olmasını istemeyiz ...ben konuyu hala tam anlamadım zaten...
dogacim nasilsin canim..ismini altta goruyorum ama sende ses yok

malesef kizlar yine ortalikta yok..saferanida hic gormedim daha..nerdesin saferanimm gel artikk..

yaa kızlar ben bugün pazar gezdim yeni geldim.....

bak aklima gelmisti bu..dedim saferancim simdi kesin carsi pazar gezdi ondan buaraya ugrayamadi...yoksa kesin erkenden ugrardi diye dusunmustum

slm kızlarr

kardes takım konusu acılınca 7 takımla ılgılı paylasıma bıseyler yazmıstım hala yazdıklarımın arkasındayım ama anlasılamadıgım bı nokta olmus yada ben kendımı ıfade edemedımm

kızlar benım 7 takım dıye kastım eskı takım kaptanınız ıdı ben hala zalımının takım kaptanı oldugunu bılıyodum karar defterındede zalımı gozukuyodu ve bızım problemımız burdakı butun arkadaslarla ddegıl takıma gelıp olur olmadık konusan zalımı ıle ılgılı ıdı

takım kaptanı oldgunu dusundugum ıcın dırek sızı temsıl ettıgınden dolayı ve son kararı sız verecegınızden dolayı 7 takım dıye genelledım yazdıklarımı ısım vermek ıstememıstım velhasıl buraya kadar durum buu ve akabınde takım kaptanınızın degıstıgını ogrendım sevgılı kırmızıgul olmus yanı ortadakı puruz kalktıı

buraya kadar tum olay benım acımdan bu sekılde gelıstıı herkesın dusuncesı hur olan bı platformda oldugumuz ıcın benı anlıycagınızı dusunuyorum

tsk ederım

selam kızlar...

sizin takımın kuralları neler merak ettim

bizim takimin kurallari hala ayni meyvecim...zalimiden kaldigi gibi...niye sordun kiz merak ettim

1. 7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

merak ettim tatlım kopya cekicem

kız ben mi cok sertim bizde 3 gün mazeretsiz menü bildirmemek paylasımda bulunmamak diskalifiye sebebi

canim genelleme olarak 7.takim yazinca herkes uzerine alindi tabiki..ben bile yorumunu ilk gordugumde sasirdim,afalladim. benimde dedigim gibi ortada ne oldugunu hala bilmiyorum...hayal meyal zalimi ile bir kisi arasinda birsey oldugunu hatirliyorum sadece...

sonucta hepimiz buarada bir aileyiz..hepimizin derdi fazlaliklarimizdan kurtulmak...sonucta sende zalimide aileden

bu konuyu daha fazla uzatmayalim...ve nezaman istersen takimimizda gelip bir yesil cay icebilirsin...yaninda birsey yok ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…