Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kırmızıgül diyetini tam anlamadım cnm ben..sürekli yoğurtmu yiyosun..et sebze meyve bunları nasıl tüketiyosun..

benim açlık başıma vurdu valla bugün fenayım..

sabah 1 dilim köy ekmegi yarım kk beyaz peynir
öğlen 1 tabak yoğurtlu karnıbahar
veeeeeeeee
akşam lahmacun beni bekliyor:18::18:

veeeeeeeee

doğacığım gündüz bu kadar dikkat edip akşam lahmacunmu yiceksin..

gerçi bizde eşimle erken sevgililer günü kutlaması yapıcaz...ne yerim bilmem:18:

işteyim çalışıyorum canım arada cevap veriyorum

tamam canim anladim, kolay gelsin sana..bende isteim..insan evde olunca nete pek giremiyor..

kırmızıgül diyetini tam anlamadım cnm ben..sürekli yoğurtmu yiyosun..et sebze meyve bunları nasıl tüketiyosun..

benim açlık başıma vurdu valla bugün fenayım..

canim ben akapunktur yapiyorum ve ona gore listem var...ekmek kesinlikle yasak..haftada bir yeme hakkim var oda 3 dilim sadece...ilk basladigimda ilk iki gun yogurt yiyorum en fazla 1.5 litre olma kaydiyla..oda hastalandigimdan beri dogru duzgun bir baslayamamistim geri...bu iki gunu atlattiktan sonra sabah ogle 300gr yogurt..aksamda istege gore et/balik..et yersem 80gr yeme hakkim var balik yersem 160 gr..ben enaz 400gr salata yapiyorum, icinde marul havuc, 20 adet yesil zeytin,2 haslanmis patates ve tonbaligi...tonbaligi zeytinyagli oldugu icin salataya ayriyetten yag katmiyorum bunlari guzelce karistiyorum ve hepsini yiyorum...okadar tatli oluyorki...ne aclik kaliyor ne birsey..buna boyle devam ediyorum...ilk hafta enaz 3.5 kilo veriyorum..bir haftadan sonrada yogurda meyva katma hakkim var gunde enfazla 3 adet olmak sartiyla...ve kulagimdada 6tane igne var..biri dustu buarada...yarin randevum vardi ama haftaya attirdim..kilo veremedim bosuna niye gidim dedim...param bosa gitmesin

Kizlar karnibahar aldim,onunla ne pisirsem kalorisiz.Aklima bisey gelmiyor
ben haşlıyorum yumurta az un katıp karıştırıyorum sonra teflonda 1 kaşık yağla alt üst edip börek gibi kızartıyorum.. sonra sarmısaklı yoğurt üstüne çok güzel oluyor... çok yağda kızartmaktansa böyle diyet oluyor... kabağıda yarım halka doğrayıp 1-2 kaşık yağ tuz baharat tepsiye yayıp fırına atıyorum kızarmış gibi oluyor ..afiyey olsuun....
iyiyim canım ama sabah ayağımı kapıya çarptım ağrıyor şimdide morarmış feci çarpmışım...işe gelince AMWAY CORP.satış temsilcisiyim çok sıkı olmasada malum 2 yaşında kızım var haftada birkaç gün işle ilgileniyorum ilerde daha iyi olucak inş....

Buyrun size oynak hava koyayim,döktürün kizlar:87::87::87:

[video=youtube;izPjR1dMtpw]http://www.youtube.com/watch?v=izPjR1dMtpw&feature=related[/video]
ikiside çok güzel ............
ah be gulum ben 62 olsam var yaaa...offfffff offff bir mustakbel esimi bulim boyle surundurucem onu birdaha kacirmim diye.

saka bir yana artik bende yucami kurmak istiyorum yasim 24 oldu
daha küçükmüşsün .... inş.gönlüne göre hayırlısı olur....
anam seninkilerde pek şanslıymış ..gerçi benim kocişde fena sayılmaz pek karizmatiktir....
veeeeeeeee
ohh afiyet olsun bol salatayla 2tane ye rsin canım ..birşey olmaz.....

iyileşmenize sevindim allah sıhhat versinde her zaman diet olur
teşekkürler canım haklısın...
Kizlar karnibahar aldim,onunla ne pisirsem kalorisiz.Aklima bisey gelmiyor
ben de karnıbahar pişirdim...

teşekkürler canım

hoşbulduk, inşallah...

kızlar şu yemek olayından çok sıkılıyorum ya. kızım artık normal yemeklere başladı, ben de düzgün yemekler yapmaya çalışıyorum ama aklıma yapıcak yemek gelmiyo, var mı yaptığınız kolay değişik yemekler?

şimdiki aklımla 23 bitti sayılır 25imde doğurmuş olmak istiyorum yani bana bi koca lazım oda bu gece lazım

oynak gacılardan da kızıl ve sarışını beğendim fizik ve giyim tarzı benimkine benziyor yani zayıflasam demeyi unuttum

Son düzenleme:
Kirmizigül ne zaman menü yazmaya basliycaz.O kurali kesinlikle koy,herkes uygulasin.Bie ara ben yapiyordum biliyorsun ama kimse yapmayinca bende biraktim.

zalimi sen bendende sabirsiz ciktin kiz...ne o....biraz saygi bakim once ablan gitsin kocaya sonra sen

Cemreeeee sen ne güzel 50 li sayilari gördün yaaaa.Bende istiyorummm.Hele bir 50 li sayilara düseyim,tövbe bir daha 60 li sayilari görmek istemiyorum.Simdilik 59,9 ze bile raziyim.Yeterki basi 5 le baslasin

Kirmizigül ne zaman menü yazmaya basliycaz.O kurali kesinlikle koy,herkes uygulasin.Bie ara ben yapiyordum biliyorsun ama kimse yapmayinca bende biraktim.

bu aksam yoklamayi yaptigimda yazicam canim...sabah yazarim diyordum ama isin yogunlugundan bir turlu firsat bulamadim..aksam olcu listesinide hazirlayacagim..benim karnim sisti ve olcumude almamistim daha..2.5 litre su ictim...birdahaki olcu listesinde farkli cikacagi kesin

Cemreeeee sen ne güzel 50 li sayilari gördün yaaaa.Bende istiyorummm.Hele bir 50 li sayilara düseyim,tövbe bir daha 60 li sayilari görmek istemiyorum.Simdilik 59,9 ze bile raziyim.Yeterki basi 5 le baslasin

azicik dikkat etsen enfazla 3 hafta sonra gorursun kesin canim...yani seninkide az kaldi sabir gulumm

Insallah tatlim yaaaa:Allah o günleride göstersin

gosterir insallah canim, sabret sunun surasinda ne kalmiski..Allahtan benim gibi 50 kilo vermek zorunda degilsin (( ama azimliyim ve Allahin izniyle basaricam..engec 21 temmuzda buradan mezun olucam..55 olmasa 65 kiloyla akapunkturcum soyledi ilk haftadan sonra her hafta bir kilo kesin verirmisim oda sprosuz...isin icinede birde gunluk spor kattimi bunu haftada iki kilo yaparsak..tatilede 23.5 hafta kalmis...onuda ikiye carparsak 46 kilo eder....ohoooben kesin manken gibi giderim turkiyeye lutfen cekilin onumden kizlarrr....23 haftam kalmis kosmam lazim

türkiyeden bide koca takıp gidermişsin koluna.....

ölçülerimi veriyorum .....

göğüs....126

bel........110

kalça......142

işte ölçü dedinmi böyle olcak maşallah..............
kilo vermeden mezura kavuşmuyordu kalçama inanın buda bi gelişme sayılır dimi ama..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…