dogacim sen nasilsin canim? altta online oldugunu goruyorum ama sesin cikmiyor :)
sabah 1 dilim köy ekmegi yarım kk beyaz peynir
öğlen 1 tabak yoğurtlu karnıbahar
veeeeeeeee
akşam lahmacun beni bekliyor:18::18:
işteyim çalışıyorum canım arada cevap veriyorum
kırmızıgül diyetini tam anlamadım cnm ben..sürekli yoğurtmu yiyosun..et sebze meyve bunları nasıl tüketiyosun..
benim açlık başıma vurdu valla bugün fenayım..
ben haşlıyorum yumurta az un katıp karıştırıyorum sonra teflonda 1 kaşık yağla alt üst edip börek gibi kızartıyorum.. sonra sarmısaklı yoğurt üstüne çok güzel oluyor... çok yağda kızartmaktansa böyle diyet oluyor... kabağıda yarım halka doğrayıp 1-2 kaşık yağ tuz baharat tepsiye yayıp fırına atıyorum kızarmış gibi oluyor ..afiyey olsuun....Kizlar karnibahar aldim,onunla ne pisirsem kalorisiz.Aklima bisey gelmiyor
iyiyim canım ama sabah ayağımı kapıya çarptım ağrıyor şimdide morarmış feci çarpmışım...işe gelince AMWAY CORP.satış temsilcisiyim çok sıkı olmasada malum 2 yaşında kızım var haftada birkaç gün işle ilgileniyorum ilerde daha iyi olucak inş....merhaba azericim nasilsin canim? vallaha bende diyet gittioyuzden bugun ve yarin sadece yogurt yiyecegim ve sonra yine salatalara devam...ne guzel kilo veriyordum hic durmadan (
slm ceyce nasilin canim...
seni unuturmuyuz hic zalimim...hos gelgin sefalar getirdin
slm meyve nasilsin canim.. vallaha bende yeni girdim..bu hareketliligi gorunce sasirdim amannn tahtalara vuralim
sende hos geldin canim...insallah terarlamaz canim ben bile kac hafta cektim...ama dietee bundan sonra devam
saferanim sen nasilsin canim?? buarada sen ne is yapiyorsun, ise gittigini yazdigini goruyorum..ama sormayi hep unutuyorum
ikiside çok güzel ............Buyrun size oynak hava koyayim,döktürün kizlar:87::87::87:
[video=youtube;izPjR1dMtpw]http://www.youtube.com/watch?v=izPjR1dMtpw&feature=related[/video]
daha küçükmüşsün .... inş.gönlüne göre hayırlısı olur....ah be gulum ben 62 olsam var yaaa...offfffff offff bir mustakbel esimi bulimboyle surundurucem onu birdaha kacirmim diye .
saka bir yana artik bende yucami kurmak istiyorumyasim 24 oldu
anam seninkilerde pek şanslıymış ..gerçi benim kocişde fena sayılmaz pek karizmatiktir....Bence 25 evlenmek icin tam ideal bir yas.Gec degil kesinlikle.Simdiki aklim olsaydi 25 ten asagi evlenmezdim.Ama niye kendine güvenmiyorsunki.Benim teyzemin kizlari hepsi 120nin üstünde,ama en yakisikli delikanlilari kaptilar valla.Esimin yakisikli bir kuzeni de cok asiri sisman biriyle evlendi.Benim en yakin arkadasimla kocasi portakal ve spagetti gibilerKilolusun diye özgüvenini kaybetme canim.Ha tabiiki zayifla,sismanlik iyi bisey degil ama demek istedigim hayata küsme olurmu tatlim.
ohh afiyet olsun bol salatayla 2tane ye rsin canım ..birşey olmaz.....sabah 1 dilim köy ekmegi yarım kk beyaz peynir
öğlen 1 tabak yoğurtlu karnıbahar
veeeeeeeee
akşam lahmacun beni bekliyor:18::18:
teşekkürler canım haklısın...
iyileşmenize sevindim allah sıhhat versinde her zaman diet olur
ben de karnıbahar pişirdim...Kizlar karnibahar aldim,onunla ne pisirsem kalorisiz.Aklima bisey gelmiyor
teşekkürler canımmerhaba azericim nasilsin canim? vallaha bende diyet gittioyuzden bugun ve yarin sadece yogurt yiyecegim ve sonra yine salatalara devam...ne guzel kilo veriyordum hic durmadan (
slm ceyce nasilin canim...
seni unuturmuyuz hic zalimim...hos gelgin sefalar getirdin
slm meyve nasilsin canim.. vallaha bende yeni girdim..bu hareketliligi gorunce sasirdim amannn tahtalara vuralim
sende hos geldin canim...insallah terarlamaz canim ben bile kac hafta cektim...ama dietee bundan sonra devam
saferanim sen nasilsin canim?? buarada sen ne is yapiyorsun, ise gittigini yazdigini goruyorum..ama sormayi hep unutuyorum
ooo reyhan ayağının dibinde böyle bi fırsat var neden değerlendirmiyosun..ben spor salonuna utkuyla bile gitmeyi göze aldım ama durmaıd velet..
bence ideal cnm..koşu bandında koşuyosun zaten..
selam hoşgeldinn
çok sevindim cemre..bidaha uğramasın hastalık yakınınıza
bencede kesin nazarrr
şimdiki aklımla 23 bitti sayılır 25imde doğurmuş olmak istiyorum yani bana bi koca lazım oda bu gece lazım
şimdiki aklımla 23 bitti sayılır 25imde doğurmuş olmak istiyorum yani bana bi koca lazım oda bu gece lazım
oynak gacılardan da kızıl ve sarışını beğendim fizik ve giyim tarzı benimkine benziyor yani zayıflasam demeyi unuttum
Kirmizigül ne zaman menü yazmaya basliycaz.O kurali kesinlikle koy,herkes uygulasin.Bie ara ben yapiyordum biliyorsun ama kimse yapmayinca bende biraktim.
Cemreeeee sen ne güzel 50 li sayilari gördün yaaaa.Bende istiyorummm.Hele bir 50 li sayilara düseyim,tövbe bir daha 60 li sayilari görmek istemiyorum.Simdilik 59,9 ze bile raziyim.Yeterki basi 5 le baslasin
azicik dikkat etsen enfazla 3 hafta sonra gorursun kesin canim...yani seninkide az kaldi sabir gulumm
Insallah tatlim yaaaa:Allah o günleride göstersin
gosterir insallah canim, sabret sunun surasinda ne kalmiski..Allahtan benim gibi 50 kilo vermek zorunda degilsin(( ama azimliyim ve Allahin izniyle basaricam..engec 21 temmuzda buradan mezun olucam..55 olmasa 65 kiloyla akapunkturcum soyledi ilk haftadan sonra her hafta bir kilo kesin verirmisim oda sprosuz...isin icinede birde gunluk spor kattimi bunu haftada iki kilo yaparsak..tatilede 23.5 hafta kalmis...onuda ikiye carparsak 46 kilo eder....ohoooben kesin manken gibi giderim turkiyeye lutfen cekilin onumden kizlarrr....23 haftam kalmis kosmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?