Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün 1,5 saat spor yaptım

koştum, egzersiz yaptım
bisiklet çevirdim

bundan sonra hergün yapacağım inşallah

kızlar

çok hastayım

evde misafirim var

dünde giremedim çünkü kafamıs kaldıramadım

beni bu hafta mazur görün

çünkü pc ye bakabileceğimi sanmıyorum

kırmızıgülüm beni izinli yazarmısın canım

ceza yememek için girip haber vereyim dedim....

Bizde az dakikayla baslariz,sonra yavas yavas artiririz.Kim en cok yaparsa da onu haftanin birincisi seceriz.

olabilir canim..bizde bir saatle baslayabiliriz
aa benim belim senden inceymişşşş.......acil bel inceltme hareketlerine ağırlık ver sopayı omuza alıp sağa sola dönüyorsun ya alt sabit üst dönüyor çok faydalı olur......
evet anim oyleymis..ama ilk verdigim olculere baktim ve 110 kiloyken karnim 110cm'mis simdi kilo verdim karnim daha fazla cikti...yanlismi olctumki yada benim acilen karin egzersizleri yapmam gerekiyor
ay kızlar ben ölçülerim ölçmeyi unutuyorum yauv akşama ölçeyim bari unutmazsam inş.

bu sabah 1 tane greyfurt suyu içtim

1 fincan cay 1 fincan nescafe 1fincan kuşburnu çayı içtim

canim haftalardir olculerinizi verin diye yazip duruyorum buraya...bir olculeri toplamak kac hafta surdu..birde fotograf meselesini dusunuyorum oda bir yil surer kesin...aksama sende ver olculerinide seninkinide eklim canim...yoksa habire beklemek sorup durmak yoruyor insani...ve kizlar 1 martta tekrar listeyi hazirlayacagim..oyuzden lutfen unutmayin, simdiden soylimki 1 marta anca hazir olur

SelaaaammmmmmNiye kimsecikler yok yaaa.Tek basina cok SIKICI oluyor burasi.Huuu sesimi duyan gelsin

ben duydumda geldim sekerimmmmm..nasilsin bugun canim?

tamam canim seni izinli sayarim, dunde ceza vermemistim sana isten yorgun dustunde giremedin diye...ama boyle bildirmen daha iyi oldu:76: gecmis olsun canim.

kizlarrrrrrrrrr teyzem dogum yapmis, cok merak ediyorduk onu.cunku ilk hamileligi baya sorunlu olmustu. sukur bu sabah kurtulmus...canim teyzem ya...okadar tatliki dunyalar tatlisi teyzem benim...iki kizi oldu simdi isminide hüma koymuslar herkese pastalar benden bugunnnnn

hayırlı olsun canım ben foto işine sıcak bakmıyorum ama herkes katılırsa bende uyarım

vallaha yanlis hatirlamiyorsam 5 kisi raziydi obur kizlardanda ses cikmadi oyle kaldi....ama olcu gibi haftalar surerse foto eklemek bende istemem, vallaha olculeri beklemekten bir hal oldum

ben aynı cevabı vermiştim haklısın canım bende beklemek ve bekletmekten hoşlanmam

Allah anali babali büyütsün.Hayirli evlat olsunlar insallah.

Menümü yazayim

sabah.
1 dilim ekmek1 kk peynir,6 zeytin,1 domates
ögle ikindi ve aksam sadece yogurt yedim.

Henüz spor yapmadim.Dizimi izlerken leslie yapicam insallah.

meyvenulcum sende hosgeldin canim..nasilsin diyet nasil gidiyor bakalim...gecen hafta masallah birinciligi kaptiniz...bu hafta dahada hirslanmissinizdir kesin insallah bizde birinci oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…