Bizde az dakikayla baslariz,sonra yavas yavas artiririz.Kim en cok yaparsa da onu haftanin birincisi seceriz.
evet anim oyleymis..ama ilk verdigim olculere baktim ve 110 kiloyken karnim 110cm'mis simdi kilo verdim karnim daha fazla cikti...yanlismi olctumkiaa benim belim senden inceymişşşş.......acil bel inceltme hareketlerine ağırlık ver sopayı omuza alıp sağa sola dönüyorsun ya alt sabit üst dönüyor çok faydalı olur......
ay kızlar ben ölçülerim ölçmeyi unutuyorum yauv akşama ölçeyim bari unutmazsam inş.
bu sabah 1 tane greyfurt suyu içtim
1 fincan cay 1 fincan nescafe 1fincan kuşburnu çayı içtim
SelaaaammmmmmNiye kimsecikler yok yaaa.Tek basina cok SIKICI oluyor burasi.Huuu sesimi duyan gelsin
kızlar
çok hastayım
evde misafirim var
dünde giremedim çünkü kafamıs kaldıramadım
beni bu hafta mazur görün
çünkü pc ye bakabileceğimi sanmıyorum
kırmızıgülüm beni izinli yazarmısın canım
ceza yememek için girip haber vereyim dedim....
Selam kirmizi.iyiyim canim.Sen ne yaptin.Gittinizmi babanla doktora?
kizlarrrrrrrrrr teyzem dogum yapmis, cok merak ediyorduk onu.cunku ilk hamileligi baya sorunlu olmustu. sukur bu sabah kurtulmus...canim teyzem ya...okadar tatliki dunyalar tatlisi teyzem benim...iki kizi oldu simdi isminide hüma koymuslarherkese pastalar benden bugunnnnn
hayırlı olsun canım ben foto işine sıcak bakmıyorum ama herkes katılırsa bende uyarım
vallaha yanlis hatirlamiyorsam 5 kisi raziydi obur kizlardanda ses cikmadi oyle kaldi....ama olcu gibi haftalar surerse foto eklemek bende istemem, vallaha olculeri beklemekten bir hal oldum
kizlarrrrrrrrrr teyzem dogum yapmis, cok merak ediyorduk onu.cunku ilk hamileligi baya sorunlu olmustu. sukur bu sabah kurtulmus...canim teyzem ya...okadar tatliki dunyalar tatlisi teyzem benim...iki kizi oldu simdi isminide hüma koymuslarherkese pastalar benden bugunnnnn
saol canimAllah anali babali büyütsün.Hayirli evlat olsunlar insallah.
Kirmizi bak ismimin altina bugün 1 marta kacla girecegimide yazdim.E daha sen bile yapmamissin bunu
merhaba kızlar. bugün babaannemi kaybettik o yüzden giremedim, beni affedin bugün...
Basin sagolsun Cemre.Mekani cennet olsun insallah.Allah sizede sabirlar versin canim
merhaba kızlar. bugün babaannemi kaybettik o yüzden giremedim, beni affedin bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?