günaydınnnn :76::76::76:
Günaydin meyvecim.Nasilsin?
Bu 3 gün senin diyetini yapicam yine güzelim.Kafaya koydum marta 60 la girmek istiyorum.Pazar günü 60.8 dim.Ama maalesef bugün tartildim 61 ciktim tam.Gerci kabizlikta var.Bakalim cuma ne olacak...
ayy canım ne kadar az kalmıss hadi bakalım martta artıık 5 li rakamlarla star vericez..söyleme kimseye aramızda kalsın ben bu gün 1.400 + dayımm :96::96::96:
günaydınnnn :76::76::76:
Aaaaaa ne olduki meyve,niye o kadar artida ciktin?
5 li rakamlar bizi bekliyor.az kaldiiiiiiiiiii
meyvem ara yapmıycam demi öğlen 12 den sonra yiyorum yemegi 4 saat arası akşamda 6 saat falan yemekle arası akşam 5 de falan meyvamı yesem
günaydın kızlar... ben şimdi dün ayran diyetini yaptım.. 4 tabak falan yemişim.. akşam 2 kaşık pilav yedim yalnız ..şimdide kahvaltı yaptım haşlanmış yumurtayla bugünde çorbaya devam.. barsaklar çalışıyo meyve sorun yaşamış bende korktum ama iyiym.. sabah ılık su içmek iyi geliyor....
günaydın kızlar... ben şimdi dün ayran diyetini yaptım.. 4 tabak falan yemişim.. akşam 2 kaşık pilav yedim yalnız ..şimdide kahvaltı yaptım haşlanmış yumurtayla bugünde çorbaya devam.. barsaklar çalışıyo meyve sorun yaşamış bende korktum ama iyiym.. sabah ılık su içmek iyi geliyor....
günaydın canımm
ben ilk yaptığımda barsaklarımda hiç sorun olmadı hatta calıstırdı ama 2. sinde meyve detoksu üzerine yapmıstım ondan öyle oldu..
bu gün kacamaksız devam et tatlımm.. hatta carsamba persembede yapabilirsen su yeşil elmalı diyeti yap canım..
kızlar bu hafta kardes takımım birinci olsun istiyorumm
misafirim var + hastayım deyip izin istemişti bende merak ediyorumdoğa ....luna ne oldu ya hiç gel miyor merak ettim....
günaydın canımm
ben ilk yaptığımda barsaklarımda hiç sorun olmadı hatta calıstırdı ama 2. sinde meyve detoksu üzerine yapmıstım ondan öyle oldu..
bu gün kacamaksız devam et tatlımm.. hatta carsamba persembede yapabilirsen su yeşil elmalı diyeti yap canım..
kızlar bu hafta kardes takımım birinci olsun istiyorumm
misafirim var + hastayım deyip izin istemişti bende merak ediyorum
inşallah ya 1,5 kilo verdik şimdilik kumsalla ben üzerini tamamlayıp toplamda 5 kilo falanyapsak dereceye gireriz heralde
ne 5 kilosu saferan sadece 2.5 kilo vericek bu haftaa..
monticilerdende 600 gr bekliyorummm..
1800 de öyle geldi mi
5.800 garantilendi ee diğer kızlarda 1 .200 toparlasa 7 kilo 7000 gr ben küçük düşünmüyorum hadi kızlarr bu gün fazladan 1 yeşil cay ve 10 dk fazladan spor yapın 1. lik için[/QUOTE
şimdi sıcak suyu istiyorum çekmecemde çeşit çok atıp içeyim canımcıım
şimdi sıcak suyu istiyorum çekmecemde çeşit çok atıp içeyim canımcıım
tamam canım ben geçen sen yazınca kaydetmiştim listeyi yaparım diye ...inş.yaparım yarın ....hayırr hayırrr
o şok diyet öyle diyetler yok hayatımızdaa...
bak bu..
Eki Görüntüle 145301
ah canım gaza getirdin bizi valla inş. dediğin gibi olur sonuç ... hadi kızlar basın gaza.. bu hafta gümbür gümbür gelelim....ne 5 kilosu saferan sadece 2.5 kilo vericek bu haftaa..
monticilerdende 600 gr bekliyorummm..
1800 de öyle geldi mi
5.800 garantilendi ee diğer kızlarda 1 .200 toparlasa 7 kilo 7000 gr ben küçük düşünmüyorum hadi kızlarr bu gün fazladan 1 yeşil cay ve 10 dk fazladan spor yapın 1. lik için
tamam canım ben geçen sen yazınca kaydetmiştim listeyi yaparım diye ...inş.yaparım yarın ....
ah canım gaza getirdin bizi valla inş. dediğin gibi olur sonuç ... hadi kızlar basın gaza.. bu hafta gümbür gümbür gelelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?