Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sporlar yapılsın yeşil caylar içilsin kızlarrr her sey cuma sabahı mutlu olmak için hersey yazın incecik dolasmak içinn hayyddiiiiii

bu arada bol bol suuu unutmayın günde 3 litre su içiyoruz pis kara yağlar vücudumuzdan su ile atılıyorr

Son düzenleme:
günadyın kızlar nasılsınız maşallah bu sabah formda gördüm sizi
bendede acayip bir istek var inşalalh cumaya kadar baya kilo veririz
şu monti yi bedemi yapsam acaba ya çalışırken uyabilirmiyim bilmiyorum

bidisipline ihtiyacım var benim uymaya çalışacağım kendi halimde yapayım deyince olmuyor ayda 1 kilo falan verebildim bu güne kadar

bidisipline ihtiyacım var benim uymaya çalışacağım kendi halimde yapayım deyince olmuyor ayda 1 kilo falan verebildim bu güne kadar

doğacım ayda bir olsun temiz olsun bira daha gelmemek üzere gitsin kilolar daha çok spor yapmayı denesen yürüyüş yapıyorsun değilmi
aynen kendi başına olmuyor monti güzel de öğle yemeği ızgara falan demiş iş yerinde nasıl olucak orası uamma meyvemm farklı bişiler yapılabilirmi:80:

haşlanmış yumurta-domates salatalık peynir-yoğurt yanında götürebilirsin haşlanmış sebze falan bende tam bilmiyorum ama ben öğlenleri eve gittiğim için problem yok

kızlar ben suanda menü paylasamıyorum yapmadığım için monti topiğindede cok az kişi yapıyor ondan size örnek menü sunamıyorum..
ama siz menü yazarsanız onlarda düzenleme yaparım..

canım bende onu dert ediyorum iş yerinde her öğlen nerden bulucam ızgarayı ben :)
nohut falan yesek olmamı

hııı anladım şimdi olur canım olur yasaklar dısında ne yersen yeee montide illaki suan sunu yiceksn die bi sınırlama yok.

bak mesela ben sana bu gün eğer monti yapsaydım ne yicektim onu yazayım..

sabah kalkınca 1 portakal
30 dk sonra tam buğday ekmeğine domatesli peynirli tost süt

öğlen ıspanak yoğurt haslanmıs tavuk

ara yeşil elma

aksam salata yoğurt pırasa..

yani hangi yemek varsa o öğlen nohutmu çıktı iş yerinde yoğurt ve salatayla onu yersin..
ama nohuttur fasulyedir esiz pişicek etle baklagil yenmiyor ..

meyvemm bu süper oldu işte benimde montiye başlamamam için bir sorun kalmadı :81::81:
şimdik bana şu montide ne yenir ne yenilmez bi diyi ver gari:)

selam tutkucum nasılsın
se bir kere karın egzersizleri linki vermiştin sen rica etsem tekrar verirmisin canım

ekmek olarak tam buğday uno denge lihyt ve bimde ki köy ekmeği kemecik kullanılıyor
sadece sabah kahvaltıda ekmek yeniyor. ekmek yerine yulaf ezmeside yiyebilirsin..
ekmek etle yumurtayla asla yenmiyor

et baklagille yenmiyor aynı tencereye girmiyor..

kuruyemişler ana öğünlerle birlikde yeniyor az miktarda

her öğünde mutlaka süt veya süt ürünü ayrıca salata tüketiyorsun..

pirinc pulgur kök sebzeler(patates havuc) beyaz un ve içerenler müsliler sarküteri yasak

meyveyi sade olarak ve ac karına yiyorsun.

doymus yağdan uzak duruyorsun.

aklımdakiler bunlar eksiklerim kaldıysa tamamlayın kızlar siz artık monticisiniz

kızlar düşündüm taşındım önümüzdeki hafta montiye başlıcam bende zaten diyet listeme çok benziyor.. beyaz un çok nadir yiyorum ...yalnız ara olayı fazla yok anladığım kadarıyla öğünlerde meyvede varsa tamam zaten....tam buğday yerim halk ekmek olur heralde et yumurta sütle karbonhidrat karışmıcak bide sadece sabah ekmek var.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…