günadyın kızlar nasılsınız maşallah bu sabah formda gördüm sizi
bendede acayip bir istek var inşalalh cumaya kadar baya kilo veririz
şu monti yi bedemi yapsam acaba ya çalışırken uyabilirmiyim bilmiyorum
bidisipline ihtiyacım var benim uymaya çalışacağım kendi halimde yapayım deyince olmuyor ayda 1 kilo falan verebildim bu güne kadar
doğacım ayda bir olsun temiz olsun bira daha gelmemek üzere gitsin kilolar daha çok spor yapmayı denesen yürüyüş yapıyorsun değilmi
aynen kendi başına olmuyor monti güzel de öğle yemeği ızgara falan demiş iş yerinde nasıl olucakorası uamma meyvemm farklı bişiler yapılabilirmi:80:
kumsalım günaydın canım montide ızgara yeniyor sen neyi dert ediyorsun anlamadım ben.. :26:
canım bende onu dert ediyorum iş yerinde her öğlen nerden bulucam ızgarayı ben :)
nohut falan yesek olmamı
günaydın kızlaaaarrrr
nasılmıs monti güzelleri bakalımmm cuma bende baslıyorumm
doğacım dün aksam kızartma yemişsin canım kızartmayı montide fırında yapıyoruz tepsiye fırın kağıdını seriyorsun sebzeleri koyup üzerine az biraz yağ gezdirip karıstırıyorsun tuzunu istersen baharatınıda karıstırıp öyle pişiyorlar..
beyaz un ve beyaz un içeren herset kesinlikle yasak mücverr[/QUOTEcnm seninde başlamana çok sevindim..sabah sabah verdiğin gazlar süper geldi valla..bende bu sabah çok hırslıyım..
yediklerimi yazim sana..
kalkınca yarım elma,ılık limonlu su..
yarı saat sonra 2 dilim kızarış tam buğday ekmeği,süzme peynir,1 dilime krem peynir sürdüm..yeşillik cnm istemedi..şekersz çay içtim..
45 dk plates yptım...8 dk karın egzersiiz yapıcam şimdi.annem gelicek oğlumun yanında dururken paara gidip gelicem..evim 6. katta asansöz yok pazar poşetleriyle 6 kat çıkıncada iyi spor yapmış olurm :)
hııı anladım şimdi olur canım olur yasaklar dısında ne yersen yeee montide illaki suan sunu yiceksn die bi sınırlama yok.
bak mesela ben sana bu gün eğer monti yapsaydım ne yicektim onu yazayım..
sabah kalkınca 1 portakal
30 dk sonra tam buğday ekmeğine domatesli peynirli tost süt
öğlen ıspanak yoğurt haslanmıs tavuk
ara yeşil elma
aksam salata yoğurt pırasa..
yani hangi yemek varsa o öğlen nohutmu çıktı iş yerinde yoğurt ve salatayla onu yersin..
ama nohuttur fasulyedir esiz pişicek etle baklagil yenmiyor ..
selam tutkucum nasılsın
se bir kere karın egzersizleri linki vermiştin sen rica etsem tekrar verirmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?