Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğa meyve size afiyet olsun..kumsal sefaran çok sevindim hep birlikte yapalım şu montiyi..verelim kiloları..
meyveciğim sağol cnm demek listemden krem peyniride kaldırıcam.

kumsal cnm google a 8 dk karın egzersizi yaz çıkar..ben indirmiştim pc den yapıyorum hareketleri..çok etkili keşke hergün yapabilsek

slm kızlar yemeğimi yiyip geldim.

hadi hep beraber yapalım kızlar mondiyi güzel bi şey bu mondi

hemen yediklerimi yazayım.

sabah elma sirkeli ılık su içtim

yarım saat sonra mandalina yedim geç kalktığımdan kahvaltı yapamadım

aralarda bol bol bitki çayı içtim

öğlen yemeği ızgara köfte ve çorba içtim. baklava vardı patates kızartması vardı ama ben çıkkks yemedim çok iradeliyim canım

öğlenki yediklerim
ot buğulama
ayran
yarım domates
yarım salatalık
yarım kk peynir
çay şekerli
ara içinde elma attım çantama

yemeğe cıkıyorum kızlarr

bu arada canım muz karpuz üzüm kavun da yasak..

ben yemeğe çıkıyorum :80:
afiyet olsun doğacım
hadi bakalımm bende başlıcam montiyeeeeeeee
sağol canım ya ilk verdiğin zaman yapmıştım gerçekten çok iyi oluyor ee artıkn 10 dk ayırırız göbüşümüze :)

tebrik ederim ceyce aynen devam kaçamak yok

İspiyoncu tutku şimdi gördüm yazdıklarını sen beni meyveyemi şikayet ettin haa haaaa ben bilerek yedim sen bilmeden uymamışsın naber götür nesfitleri sonra ben mondi yapıom diye dolan dur ortalarda

kumsal
ben
ceyce
tutku
azeri
saferanda başlıyacak gel sende başla beraber yapalım daha zevkli olur sağolsun meyvem de kontrol ediyor bizi

saferancım montide meyveyi yanlız olarak yiyorsun.. sabah kalkınca kahvaltıdan en az yarım saat önce yada öğlen ile aksam arasında ara olarak ben bazen aksam yemeğinde yiyorum o da söyle eve gidiyorum meyvemi yiyorum iie doyunuyorum sonra aradan 40 dk falan gecince biraz kuruyemişle süt tüketiyorum..
ceyce canım kahvaltı yapmadan olurmu hiçç montide asla ac kalınmıyor ac kalmıcaksın..
şimdi öğlen menüne gelelim..
köftede ekmek yooktu dimi corba ne corbasıydı montide genelde corba içilmiyor içilemiyor bi cok corbaya türk mutfağı olarak un katıyoruz veya baklagil corbası yapıyoruz zaten etle baklagilde yenmiyordu corban neydi bakalımm..
öğlenki yediklerim
ot buğulama
ayran
yarım domates
yarım salatalık
yarım kk peynir
çay şekerli
ara içinde elma attım çantama

doğacım sen bu işi ii kavradınn şekercim güzel kilo vericeksin :112:

doğacım sen bu işi ii kavradınn şekercim güzel kilo vericeksin :112:

aman şimardım akşamada tavuk la ot salatası(otu çok almışım da) ayran yerim heralde bi de mercimek çorbasına un konmuyor içebilirmiyiz -domatesli şehriye çorbası hakkında ne düşünüyorsun

aman şimardım akşamada tavuk la ot salatası(otu çok almışım da) ayran yerim heralde bi de mercimek çorbasına un konmuyor içebilirmiyiz -domatesli şehriye çorbası hakkında ne düşünüyorsun

aksam tavuklu salata ayran süperr
mecimek corbası içebiliyoruz evet ama onu içerken yanında yumurta ve et olmamalı..

meyvecim yauv oğlan sayesinde gece uyuyamayınca sabahta uyanamıyorum böylelikle işede geç kalıyorum kahvaltımda yatıyor.mercimek çorbasıydı sordum içinde un fln yokmuş usta öyle dedi öyle deyince aldım.sonracığıma köfteyide sordum ekmek olayı ne diye inegöl köftesi dedi ekmek yok dedi bende yedim hatamı yaptım acabakine yoğurt ve salatada yoktu yemekte çokmu bozdum mondiyi bozdummu mondiyi

bozdun montiyiii
kız etke baklagil yenmicekkk ..
öğrenicen inş daha yeni alısıyorsun olur bu kadar hatalar..
bide sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir al cantana iş yerinde yee evde yetisemiyorsan bile ac kalmamalısın..

sağolasın meyvecim yauv okadar araştırıyorum mondiyi ama yine hata yapıyorum öğrenicem inş. olmadı dediğin gibi sabah atayım çantamada işte yiyeyim sen bizim mondi uzmanımızsın şekerim

sağolasın meyvecim yauv okadar araştırıyorum mondiyi ama yine hata yapıyorum öğrenicem inş. olmadı dediğin gibi sabah atayım çantamada işte yiyeyim sen bizim mondi uzmanımızsın şekerim

bende evde kahvaltı yapmıyorum ama yiyeceğimi yanıma alıyorum ekmek peynir -zeytin -domates elime ne geçerse

selam kızlar..hala hastalıktan kurtulamadık şimdi kıızm hasta sık giremiyorum o yüzden.
yeme düzeni diye bişi kaldı bu günlerde

bende evde kahvaltı yapmıyorum ama yiyeceğimi yanıma alıyorum ekmek peynir -zeytin -domates elime ne geçerse

aslında benimde almam lazım yanımada evden resmen kaçarak çıktığım için bazen meyve bile almayı unutuyorum ama artık bende kahvaltı edemesemde yanıma alıcam

julicim geçmiş olsun canım melisanın neyi var? sen griptin yanlış hatırlamıyorsam ona noldu? hatırlayamadım

kumsal
ben
ceyce
tutku
azeri
saferanda başlıyacak gel sende başla beraber yapalım daha zevkli olur sağolsun meyvem de kontrol ediyor bizi

Doga'cim ben monti diyeti yapmiyorum.O bana cok zor geliyor.Ben sadece 3 günlük meyvenull'un verdigi diyeti yapiyorum,sali carsamba persembe.Ondan sonra birakicam ve yine 5-6 ögün saglikli diyetime dönücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…