yemeğe cıkıyorum kızlarr
bu arada canım muz karpuz üzüm kavun da yasak..
afiyet olsun doğacımben yemeğe çıkıyorum :80:
hadi bakalımm bende başlıcam montiyeeeeeeeekızlar düşündüm taşındım önümüzdeki hafta montiye başlıcam bende zaten diyet listeme çok benziyor.. beyaz un çok nadir yiyorum ...yalnız ara olayı fazla yok anladığım kadarıyla öğünlerde meyvede varsa tamam zaten....tam buğday yerim halk ekmek olur heralde et yumurta sütle karbonhidrat karışmıcak bide sadece sabah ekmek var.......
sağol canım ya ilk verdiğin zaman yapmıştım gerçekten çok iyi oluyor ee artıkn 10 dk ayırırız göbüşümüze :)doğa meyve size afiyet olsun..kumsal sefaran çok sevindim hep birlikte yapalım şu montiyi..verelim kiloları..
meyveciğim sağol cnm demek listemden krem peyniride kaldırıcam.
kumsal cnm google a 8 dk karın egzersizi yaz çıkar..ben indirmiştim pc den yapıyorum hareketleri..çok etkili keşke hergün yapabilsek
slm kızlar yemeğimi yiyip geldim.
hadi hep beraber yapalım kızlar mondiyi güzel bi şey bu mondi
hemen yediklerimi yazayım.
sabah elma sirkeli ılık su içtim
yarım saat sonra mandalina yedim geç kalktığımdan kahvaltı yapamadım
aralarda bol bol bitki çayı içtim
öğlen yemeği ızgara köfte ve çorba içtim. baklava vardı patates kızartması vardı ama ben çıkkks yemedim çok iradeliyim canım
saferancım montide meyveyi yanlız olarak yiyorsun.. sabah kalkınca kahvaltıdan en az yarım saat önce yada öğlen ile aksam arasında ara olarak ben bazen aksam yemeğinde yiyorum o da söyle eve gidiyorum meyvemi yiyorum iie doyunuyorum sonra aradan 40 dk falan gecince biraz kuruyemişle süt tüketiyorum..kızlar düşündüm taşındım önümüzdeki hafta montiye başlıcam bende zaten diyet listeme çok benziyor.. beyaz un çok nadir yiyorum ...yalnız ara olayı fazla yok anladığım kadarıyla öğünlerde meyvede varsa tamam zaten....tam buğday yerim halk ekmek olur heralde et yumurta sütle karbonhidrat karışmıcak bide sadece sabah ekmek var.......
slm kızlar yemeğimi yiyip geldim.
hadi hep beraber yapalım kızlar mondiyi güzel bi şey bu mondi
hemen yediklerimi yazayım.
sabah elma sirkeli ılık su içtim
yarım saat sonra mandalina yedim geç kalktığımdan kahvaltı yapamadım
aralarda bol bol bitki çayı içtim
öğlen yemeği ızgara köfte ve çorba içtim. baklava vardı patates kızartması vardı ama ben çıkkks yemedim çok iradeliyim canım
öğlenki yediklerim
ot buğulama
ayran
yarım domates
yarım salatalık
yarım kk peynir
çay şekerli
ara içinde elma attım çantama
doğacım sen bu işi ii kavradınn şekercim güzel kilo vericeksin :112:
aman şimardım akşamada tavuk la ot salatası(otu çok almışım da) ayran yerim heralde bi de mercimek çorbasına un konmuyor içebilirmiyiz -domatesli şehriye çorbası hakkında ne düşünüyorsun
aksam tavuklu salata ayran süperr
mecimek corbası içebiliyoruz evet ama onu içerken yanında yumurta ve et olmamalı..
meyvecim yauv oğlan sayesinde gece uyuyamayınca sabahta uyanamıyorum böylelikle işede geç kalıyorum kahvaltımda yatıyor.mercimek çorbasıydı sordum içinde un fln yokmuş usta öyle dedi öyle deyince aldım.sonracığıma köfteyide sordum ekmek olayı ne diye inegöl köftesi dedi ekmek yok dedi bende yedim hatamı yaptım acabakine yoğurt ve salatada yoktu yemekte çokmu bozdum mondiyi bozdummu mondiyi
sağolasın meyvecim yauv okadar araştırıyorum mondiyi ama yine hata yapıyorum öğrenicem inş. olmadı dediğin gibi sabah atayım çantamada işte yiyeyim sen bizim mondi uzmanımızsın şekerim
bende evde kahvaltı yapmıyorum ama yiyeceğimi yanıma alıyorum ekmek peynir -zeytin -domates elime ne geçerse
kumsal
ben
ceyce
tutku
azeri
saferanda başlıyacak gel sende başla beraber yapalım daha zevkli olur sağolsun meyvem de kontrol ediyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?