Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar. çok yorgunum, bugün kızımı doktora götürdüm, ayrıca göz doktoruna da. hastalıklar bitmiyo bi türlü. diet devam ediyo ama ben de değişik bi liste yapmak istiyorum...

kumsal
ben
ceyce
tutku
azeri
saferanda başlıyacak gel sende başla beraber yapalım daha zevkli olur sağolsun meyvem de kontrol ediyor bizi

iyi akşamlar kızlar... spordan geldim biraz yorucu oldu önce kızımı anneme bıraktım sonra spora gittim sonra annemden kızımı aldım eve geldim..pestilim çıktı...ayran çorbası yemekten öö ğ geldi yuarını iple4 çekiyorum bugün tartılmadım yarın sonuç ne olucak fark olcak mı az sonraaaa.....haftaya montiye başlıyabilirim p.tesiyi bekleyiiii....n....

seam kızlar..annem bugün bende akşamada ablamlar gelcek işten doğru..
yemekte taze fasülye pilav var..ben fasülye yicem bol salata ve yoğurtla..

cemreciğim sende başla montiye kurallara uyunca çok kolay yapması..ben hiç zorlanmıyorum ve ilk defa bir listeye uyuyorum..

saol aysecim melisada grip oldu bütün gün tepemde olacağı buydu.....

ben bugün browni yidiiiim dövüm beni

sabah: küçük muz
öğlen kara lahana yemeği 3 kasık 1 dilim ekmek
ara:browni ve elma

akşam için bezelye ve makarna var azcuk onlardan da yirim

cnm çok geçmiş olsun..bitmedi detleriniz ya..
haftaya kartalamı gelceksin..buluşalım..

bu monti nasıl ouyo?

cemrecim ve tutkum saolun kızlar.. cemr benden grip bulastı maalesef..
tutku haftaya gelicem kısmetse o tarafa yeter evde durdum :):)

saferan geeeeelll merak ediyorum fark ne kadar oldu sende

günaydın kızlar nasılsınız

juliet geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsınız ya bişi sorabilirmiyim ticker ni kk ya nasıl kopyaladın aynı siteden bende bir tane yaptım ama kopyalayamadım

doğacımm günaydın nasılsın

sefera hadi gel bende merak ediyorum inşallah gitmiştir sendende

sabah

yarım simit
şekersiz çay

günaydın

meyvem nerdesin geçmiş olsun hastaymışsın bende tel açtılar biraz önce öğlene mercimekli köfte varmış beni çağırdılar naaappimmm diye soracaktım

saol cnaım takip ediyorum ama yazamıyorum gözüm cok ağrıyor..

yasak canım mercimekli köfte yasak canım etle baklagil yenmiyor eğer yanlıs anladıysamda mercimek köftesiyse bile oda yasak bulgur var içinde çünkü..

slm kızlar sabah oğluşum arkamdan cılgınca ağlamalarına rahmen bugün kendimi iyi hissediyorum zannedersem mondinin sayesinde

meyvecim çok geçmiş olsun canım

hemen akşam yediklerimi yazayım

haşlama et ve yoğurt çorbası (pirinçsiz bana özel )

yatarken 1 bardak yarım yağlı süt

sabah
kalkınca elma sirkeli ılık su 1tane mandalina

yarım saat sonra haşlama yumurta bolbol domates salatalık peynir yedim

bu sefer yapmışmıyım meyveecim bir hata

sezer canım çoook geçmiş olsun yauv senin bu kuzu nazaramı ne gelio kız hiç düzelemiyor.

zaten siz uzuuuun bir aradan beri buluşamıyordunuz buluşun buluşun hayriş le yiyin börekleri çörekleri alın kiloları

ceyce canım saol ..

corban nasıldı un ve yumurtayla terbiye bapılmıssa yine olmadı sen bende bu corba olayını bırak tatlım etin yanında sebze yemeği ye en güzeli..

ceyce canım saol ..

corban nasıldı un ve yumurtayla terbiye bapılmıssa yine olmadı sen bende bu corba olayını bırak tatlım etin yanında sebze yemeği ye en güzeli..

meyvem çorbasız yapamıyorumki ben oğluşumda var ya mecbur çorba yapıyorum yemeğe çorbamda un fln yoktu şekerim resmen kaynamış ayran gibiydi tadı kötüydü ama oğluşum sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…