kumsal
ben
ceyce
tutku
azeri
saferanda başlıyacak gel sende başla beraber yapalım daha zevkli olur sağolsun meyvem de kontrol ediyor bizi
saol aysecim melisada grip oldu bütün gün tepemde olacağı buydu.....
ben bugün browni yidiiiim dövüm beni
sabah: küçük muz
öğlen kara lahana yemeği 3 kasık 1 dilim ekmek
ara:browni ve elma
akşam için bezelye ve makarna var azcuk onlardan da yirim
seam kızlar..annem bugün bende akşamada ablamlar gelcek işten doğru..
yemekte taze fasülye pilav var..ben fasülye yicem bol salata ve yoğurtla..
cemreciğim sende başla montiye kurallara uyunca çok kolay yapması..ben hiç zorlanmıyorum ve ilk defa bir listeye uyuyorum..
iyi akşamlar kızlar... spordan geldim biraz yorucu oldu önce kızımı anneme bıraktım sonra spora gittim sonra annemden kızımı aldım eve geldim..pestilim çıktı...ayran çorbası yemekten öö ğ geldi yuarını iple4 çekiyorum bugün tartılmadım yarın sonuç ne olucak fark olcak mı az sonraaaa.....haftaya montiye başlıyabilirim p.tesiyi bekleyiiii....n....
cemrecim ve tutkum saolun kızlar.. cemr benden grip bulastı maalesef..
tutku haftaya gelicem kısmetse o tarafa yeter evde durdum :):)
günaydın kızlar nasılsınız
juliet geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsınız ya bişi sorabilirmiyim ticker ni kk ya nasıl kopyaladın aynı siteden bende bir tane yaptım ama kopyalayamadım
doğacımm günaydın nasılsın
sefera hadi gel bende merak ediyorum inşallah gitmiştir sendende
sabah
yarım simit
şekersiz çay
ceyce canım saol ..
corban nasıldı un ve yumurtayla terbiye bapılmıssa yine olmadı sen bende bu corba olayını bırak tatlım etin yanında sebze yemeği ye en güzeli..
meyvem çorbasız yapamıyorumki ben oğluşumda var ya mecbur çorba yapıyorum yemeğe çorbamda un fln yoktu şekerim resmen kaynamış ayran gibiydi tadı kötüydü ama oğluşum sevdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?