hmm ii ozamn canım olmus bu defaa
unutma etle baklagıl yok
beyaz un yok etle un yok
saferan geeeeelll merak ediyorum fark ne kadar oldu sende
günaydın
günaydıııın ..kızlaar.... ben geldiiiim.... sonucu söylimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................
az sonra merak edenler beri gelsiiin........
günaydın
günaydıııın ..kızlaar.... ben geldiiiim.... sonucu söylimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................
az sonra merak edenler beri gelsiiin........
süper bi sonuca benziyor emmeeeee
öhöm.... sonuç şöyle kii.......
başlarken 133 idim.....
şimdi 131.6......
hem de tuvalete gitmemiş halimle .....süper ya .......
meyvem allah razı olsun bu güzel paylaşımın desteğin ve tavsiyen için......
OOOO tebrik ediyorum seni saferancım süpersin yaa.meyve sağolsun. şimdi ben mondi yapıyorum ya haftasonu bu ayran detoksunu yapsam bir problem olurmu acep acayip hırs yaptım senin sonucu görünce
öhöm.... sonuç şöyle kii.......
başlarken 133 idim.....
şimdi 131.6......
hem de tuvalete gitmemiş halimle .....süper ya .......
meyvem allah razı olsun bu güzel paylaşımın desteğin ve tavsiyen için......
OOOO tebrik ediyorum seni saferancım süpersin yaa.meyve sağolsun. şimdi ben mondi yapıyorum ya haftasonu bu ayran detoksunu yapsam bir problem olurmu acep acayip hırs yaptım senin sonucu görünce
ben hemen şöyle bi çizelge değiştirim..........
ben bir gün yaptım yarım kilo gitti iki hafta sonra tekrar yapayım bu sefer döğme kullanayım bende bizim gibiler 15 gün bir yapabiliyor ya
ceyce tatlım sen henüz montiye alısma asamasındasın montiyi hiç kacamaksın 1 ay uygula canım ondan sonra yaparsın..
ben de ilk yaptığımda 2 günde 1 400 gitmişti ..
ama 2.de gitmedi hatalı yapmıcaksın bunu yaparken cok dikkat ediceksin..
doğacım sen simdi montiyi 1 ay uygula canım ondan sonra yaparsın 1 gün ..
cemrecim ve tutkum saolun kızlar.. cemr benden grip bulastı maalesef..
tutku haftaya gelicem kısmetse o tarafa yeter evde durdum :):)
yazdıktan sonra gördüm ceyceye yazdığını hakkını helal et ablam ya uğraştırıyorum seni
çok geçmiş olsun, bizde de bi hastalık bitiyo öbürü başlıyo...
kızlar şu montinin linkini verebilir misiniz?
sağolasın canım ...emeğin çok .....canım tebrik ederim cok sevindim 1.4 gitmiş..
bu gün elmalı diyeti yapabilirsen bu hafat 2 bucuk kiloyu garantilersin sekeim
yap kız valla çok iyi oldu... sıktım dişimi ama çok şükür aldım mükafatını...ben bir gün yaptım yarım kilo gitti iki hafta sonra tekrar yapayım bu sefer döğme kullanayım bende bizim gibiler 15 gün bir yapabiliyor ya
doğru söylüyorsun takımın taze kana ihtiyacı var.... kuralları uygulamak lazım sonuçta herkesin iyiliği için bir bedel ödemek gerekli....kızlar sizin tek eksiğiniz motivasyon düşüklüğü birbirinizi motive edemiyorsunuz..
paylasımınız cok cok az..
sürekli telkinde bulunun kendinize bakın yaz geliyo saferanım yaz basında 2li rakamlarda olucak allahın izniyle herkes bu yaz gecen seneye göre cok cok incelmiş olucak kızlar oturmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?