Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öhöm.... sonuç şöyle kii.......

başlarken 133 idim.....

şimdi 131.6......

hem de tuvalete gitmemiş halimle .....süper ya .......

meyvem allah razı olsun bu güzel paylaşımın desteğin ve tavsiyen için......

OOOO tebrik ediyorum seni saferancım süpersin yaa.meyve sağolsun. şimdi ben mondi yapıyorum ya haftasonu bu ayran detoksunu yapsam bir problem olurmu acep acayip hırs yaptım senin sonucu görünce

OOOO tebrik ediyorum seni saferancım süpersin yaa.meyve sağolsun. şimdi ben mondi yapıyorum ya haftasonu bu ayran detoksunu yapsam bir problem olurmu acep acayip hırs yaptım senin sonucu görünce

onu meyveye sor canım.. ama süper olur bence....

canım tebrik ederim cok sevindim 1.4 gitmiş..
bu gün elmalı diyeti yapabilirsen bu hafat 2 bucuk kiloyu garantilersin sekeim

ceyce tatlım sen henüz montiye alısma asamasındasın montiyi hiç kacamaksın 1 ay uygula canım ondan sonra yaparsın..

ben bir gün yaptım yarım kilo gitti iki hafta sonra tekrar yapayım bu sefer döğme kullanayım bende bizim gibiler 15 gün bir yapabiliyor ya

ben de ilk yaptığımda 2 günde 1 400 gitmişti ..
ama 2.de gitmedi hatalı yapmıcaksın bunu yaparken cok dikkat ediceksin..
doğacım sen simdi montiyi 1 ay uygula canım ondan sonra yaparsın 1 gün ..

kızlar sizin tek eksiğiniz motivasyon düşüklüğü birbirinizi motive edemiyorsunuz..
paylasımınız cok cok az..
sürekli telkinde bulunun kendinize bakın yaz geliyo saferanım yaz basında 2li rakamlarda olucak allahın izniyle herkes bu yaz gecen seneye göre cok cok incelmiş olucak kızlar oturmayın

ben de ilk yaptığımda 2 günde 1 400 gitmişti ..
ama 2.de gitmedi hatalı yapmıcaksın bunu yaparken cok dikkat ediceksin..
doğacım sen simdi montiyi 1 ay uygula canım ondan sonra yaparsın 1 gün ..

yazdıktan sonra gördüm ceyceye yazdığını hakkını helal et ablam ya uğraştırıyorum seni

canım tebrik ederim cok sevindim 1.4 gitmiş..
bu gün elmalı diyeti yapabilirsen bu hafat 2 bucuk kiloyu garantilersin sekeim
sağolasın canım ...emeğin çok .....
ben bir gün yaptım yarım kilo gitti iki hafta sonra tekrar yapayım bu sefer döğme kullanayım bende bizim gibiler 15 gün bir yapabiliyor ya
yap kız valla çok iyi oldu... sıktım dişimi ama çok şükür aldım mükafatını...
doğru söylüyorsun takımın taze kana ihtiyacı var.... kuralları uygulamak lazım sonuçta herkesin iyiliği için bir bedel ödemek gerekli....
allah mı söyletti kız ... mucize olur o zaman.
..

kızlar toplamda 3 kilo oldu giden yağlar yokmu artıran hadin cuma geliyor yükseltelim rakamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…