Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam zalimi...selam kızlar... 4. olmuşuz tebrik ediyorum herkesi...... tutku senide tebrik ediyorum canım....

selam juli, az yemişsin. ya ben bu boğazımı tutamıyorum bu ara yaza şişko giricem diye çok korkuyorum (((((((((((

cemrecim sende iyi gidiyorsun bayağı vermişsin...
bu ara kızım hastay ya yemeğe hiç fırsatım olmuyor hastalık gitti ama mızmızlık kaldı

bu sabah yarım simit peynir yesil zeytin yidim..

selam millett
tutkucum senide tebrik ederim..

sabah 1 dlim ekmek peynir zeytin
ara elma
akşam mercimek yemeği
sağol cnm
selam zalimi..nasıl oldun şekerim
selam zalimi...selam kızlar... 4. olmuşuz tebrik ediyorum herkesi...... tutku senide tebrik ediyorum canım....
sağol cnm..bende seni ve bütün kilo verenleri tebrik ediyorum..çok iyi iş çıkardık
tebrik ederim 3. olmuşsun takımda 4. olmuşuz milletinde kilo veresi tutmuş daha önceki haftalarda bu listeyle kesin ilk 3 deydik neyse haftaya inş
yaa sinir oldum haftayada daha fazla verip birinci oluruz inş..

doğacım yaz gelio artık herkes hızlandı millet bizden cok daha hızlı..
herkes yaz basında kilolarından kurtulmak istiyor...
durmayın kızlar cumaya kadar daha cok spor daha sıkı diyet

nbr canikom ne alemdesin..nasıl oldun

selam kızlar nasılsınız cok sakim ortalıkk...

tutkum ben bu gün 100 gr kaju fıstık yedimm montide kuru yemiş yeniyor ama benim miktar cok fazla olduuu

sabah
2 dilim köy ekmegi
salata
az kaşar peyniri
2 bardak şekerli çay
öğlen
sebzeli hububatlı yemek
2 bardak şekerli çay
1 çatal da revani misafir vardı dalmışım
ayran
akşamda aynısını yedim revani hariç tabi ara olarak da elma düşünüyorum

selam sekerlerrr...bugun malum haftasonu suan evde misafirde var...ikramlari ettim bardaklar bitene kadar buraya goz atim dedim hemen..tutkucum seni tebrik ediyorum canim, insallah haftaya birinci oluruzzzzzz..yeter artik arkalarda gezdigimizzz

Günaydin.Yorucu bir günün ardindan yine buradayim.Iki gündür cok yoruldugumdan bugün saat 11 e kadar uyurum demistim ama 8 de hortladim yaaa.Kizlar bana cok fena kizacaksiniz ama herseyden yedim,hemde bol bol.:18:Ama pisman degilim,Cok güzeldi hersey napiyimSize menümü yazayim,ama $ok olmak yok

Dügün corbasi
Üzümlü pilav (Azeri usulü)
Firinda tavuklu sebze
Kiymali Lazanya
Kusbasili biber dolmasi (Azeri usulü)
Peynirli börek
Kereviz salatasi
Salata

Elmali pasta
Burma baklava

sabah
2 dilim köy ekmeği
yeşil zeytin
2 çatalda layt peynir
2 bardak şakarli çay
öğlen
tavuk
salata
ayran
akşam
salata
ayran düşünüyorum
MEYVEEEEEE sen hafta sonu 500 gr yarışı yapalım dedin ya ben sesimi çıkarmadım olmaz diye amaaaaaaa sabah 92,5 i gördüm gibi çok mutluyum ya tartım bana oyun oynamıyorsa şayet bu hafta dijital alıcam ahhhh onda daha eksik çıksam keşke süppper olur

doğacım inş canım inş cumaya cok kilo vermiş olucaksın sen yeterki monti dısına cıkma bak 1 lokma bile bozar kilo yapar.. Serbestlerden doyana kadar yasaklardan asla...

sporda yapmadım ama cuma deli gibi temizlik ctesi misafir pazarda hastane bayaa aktifdim salon daydı koşu bandı misafir için kaldırdım bu gün biraz yürümeye çalışıcam inş

Bugünde misafirim vardi ve ben dün ve bugün itibariyle diyeti resmen sifirladim.Dibe vurdum yaaa.Bugün pi$man oldum vallahi.Cok a$iri hizli kilo alan biriyim ve eminimki 2 kilo aldim bu iki günde.Ya cok manyagim.600 gram sonra 5 li sayilara düsmek varken benim yaptigima bakin.Cok üzgünüm cok.Ne yapsam acaba?Nasil kurtarsam durumu?

bende merak ettim bi tartılsana ya ne kadar almışşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…