günaydın..............
günaydın canımmm
nerdesinizzzz uyanın :87::87:
nerde bu millet nerde bu devlet deditrmeyin bana uyanınn
kızlar benim bu gün hiç keyfim yokk hala 6 lardayım dün o kadar spor yaptım ama sadece 100 gr verebilmişim ..
bi türl 5 li bi rakam göremiyorummm cabalamasam tamam dicem ama o kadar caba harcıyorum niye baskül oynamıyor anlamıyorumm :84::84:
bende bugun tam tersi enerji doluyum, kesin haftasonu aldigim kilolardan dolayi
bunada sukur meyvecim..sadece birkac kilo fazlan var..elbet dusersin...takma kafana...er yada gec gidecek kilolar vicudumuza yapismadi ya...sabrin sonu selamet...ben bile bu kiloylan yaza kadar umutluysam sen dusun artik gerisini:82::82:
kızz nasıl bikac kilo ben 52 olmak istiyorum 8 kilo fazlam var ve benimkiler yapıstıı
keneden kötü bunlar nasılsa vantuzları bi türlü ayrılmıyorlarr
sen hafta sonu coşmuşsun ama verirsin cumaya kadar bu enerjiyi bosa harcamazsın sen
kızlar benim bu gün hiç keyfim yokk hala 6 lardayım dün o kadar spor yaptım ama sadece 100 gr verebilmişim ..
bi türl 5 li bi rakam göremiyorummm cabalamasam tamam dicem ama o kadar caba harcıyorum niye baskül oynamıyor anlamıyorumm :84::84:
ben ölçülerimi yazayım daha bu sabah ölçtüm gerci hergün ölçüyorum
iki hafta içinde 2 cm inceldim
göğüs 84-84
bel 67-65
kalca 99,5-97,5
insallah canim insallah cumaya kadar kurtulurum...vallaha bugun cok enerjiliyim insallah eve gittigimdede devam eder ve enaz 6km yururum...hem ben seni 55 olmak istiyorsun saniyordum ondan birkac kilo dedim..ama 8 kiloda cok degil benim verecegim kilolarin yanindayaza kadar 20 haftamiz var meyvecim....20 haftaya kadar nelerrr olurrr neler...hem sen sikayetlenme bakim...haftasonu kuruyemisleri goturmussun madem yiyeceksin insan banada verir
doğacım serumdan olsa gecerdi şimdiye kadar benim vücudum cok yağlı yani kas kütlem cok cok az şimdi spor yaptıkca yağlar kasa dönüşüyor o yüzden bu durma onuda ii biliyorum ama işte düşsün istiyorummrahatsızdın serum falan takıldı ondandır belki pes etmek sana yakışmıyor kilo veremeyen takılıp kalanlar var topiklere bakıyorum bazan kuş gibi yiyorlar sporda var eee vücut bi yerde takılıyor bu da normal heralde üzülme canım istediğin kiloya ineceğine inanıyorum ben
tamam canim, senide eklerim yarinlistemize.. gelecek ay'da bakariz bir ayda neler yapmissin :82::82:
asağıda 4 kişisiniz ama konusmuyorsunuz takımda en geveze ben oldm ..
tutku nerde kaldı yaff cok merak ediyorum hafta sonu bozmamıstır inş.. yarısımızın sonucu noldu kii gelseydiide belli olsaydı...
cumaya kadar yarım kğ daha verirsem oooohhhhdün bandı açamadım bende 1 mil leslie yaptım 500 stepede başladım ortasında pc bozuldu sabah da 500 den 2 kere yaptım tutmayınnnnnnn beni
Slm güzel hatunlar ben gelmişim ben gelmişim minicik bir kaçamak yaptım haftasonu zararsız bişeydi
ohhhhh süper süper mis mis acılın yoldan doğa geliyorr
selam cnm eğer arkadaşlar katılmıcaksa boşalan yere bizim ocak annelerinden bir kişi talip..öncelği ona tanıyabilirmiyizkizlar bugun ve yarin sadece yogurt yiyecegim..guya cumartesi baslayacaktim ama dayanamadim
ben simdiden gunluk menumubildirim...enfazla 1.5 litre olmak sartiyla yogurt yiyecegim...
kizlar yarin 1 mart...olculeri vermeyi unutmayin...bakalim bir ayda neler degismis....herkes yarin bildirsin vallahi oklavaylan gelirim heee
buarada arifeebeye ozel msj attim, paylasimda bulunabilecekmi, yoksa geri donmek uzere listeden cikartimmi diye sordum...cumaya kadar bekleyecegim,...lunayada simdi ozel mesaj aticam...cunku 10 dk beklemem lazimdi yeni bir msj atabilmem icin...
asağıda 4 kişisiniz ama konusmuyorsunuz takımda en geveze ben oldm ..
tutku nerde kaldı yaff cok merak ediyorum hafta sonu bozmamıstır inş.. yarısımızın sonucu noldu kii gelseydiide belli olsaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?