Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende kuruyemiş yemiştim karışık hemde ama baktım sizde yemişsiniz oyüzden ooohh içim rahatladı Bende c.tesi akşam arkadaşlara gittik sadecene çay içtim çook tebrik etim kendimi birde oğluşumdan kalan biriki parça şeyi yemek zorunda kaldım.

günaydın kızlaaar..... ben cumadan beri çok hastayım yaa... nezle olmuşum ..genzim tıkalı nefes alamıyorum... ama sabah tartıldım ayran diyetinden aldığım kiloları almamışım detoks diye alırsın diyorlardı çok sevindim...dün bende mercimekli köfte yedim ama salatayla ve 6 sıkım yani kontrollü ...onun için dert etmiyorum... kaçamak yapanlar yediklerinin tadını çıkarsın sıkmayın kendinizi.. ama bu kaçamak size 1-2 hafta yetsin bundan sonra dikkat her zaman olmasın....

geçmiş olsun canım

Slm güzel hatunlar ben gelmişim ben gelmişim minicik bir kaçamak yaptım haftasonu zararsız bişeydi
iyi hadi sen kurtuldun, benim kadar gunaha girmemissin

bende yedim vallaha, hem cekirdek, siyah uzum,sari leblebi,,,sonraaa dusunim baskaaa ne yedim..ha birde sari uzum...resmen kitliktan ciktim haftasonu

gecmis olsun canim....nezle/grib sorunu bir bitmedi saferanim...burada kurtulan birdaha hastalaniyor...bu yil hastalandigim kadar hic hastalanmamistim hayatimda..ama yaza az kaldi..insallah biraz nefes aliriz artik

Kırmızıgül sendemi kuruyemiş yedin canım Bizim takımın h.sonu kaçamağı hep aynıymış canım sözlemiş gibi olmuşuz

bu gün yediklerim...

KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 60 gr. 123 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayran 1 bard. 70 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
350 call

Kırmızıgül sendemi kuruyemiş yedin canım Bizim takımın h.sonu kaçamağı hep aynıymış canım sözlemiş gibi olmuşuz

evet bende yedim canim, hemde oyle boyle degil...ama pisman degilim cok ozlemistim vallahi:78:
günaydın kızlar, artık bu cuma 58 olmak istiyorummmmmm...
sabah: 1 tost, az yağlı süt

az kaldi canim, sabret...siz neguzel son kilolardasiniz...eminim biraz gayretle bu hafta 58 gorursun

listen cok guzel canim....buarada ben haftasonu ikigun durmadan ayran ictim....canim cekti ama baya kalorisi varmis, bende masum zannedip ictimde ictim

sabah1,5 dilim köy ekmegi
layt peynir
2 bardak şekerli çay
öğlen sebze yemeği
ayran
oy yemeği çok mu yedim ne şiştim
ara içinde elma getirdim akşamada allah kerim

tutkucum canım sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma bana özenirsem 3 senede ancak mezun olursun bak demedi deme

kızlar kızlar ben kuruyemiş yedim ama monti kuralına uyarak yedim ana yemeğimle yedimm yani siz ara yapıssınız olmazzz

Son düzenleme:

canım sende ızgara salata yeseydin pidesiz pilavsız az yağlı iskenderde yiyebilirdin tonlu salata yada tavuk salata da olabilrdi yanınada ayran ohh mis miss.. nasıl canım çekti bi bilsen ama ne cektini demem

kizlar burasi cok soguk ya sizin oralar nasil bilmiyorum ama resmen horon tepicem burada :84::84:

200 ml yogurt daha yedim...birazdan 200ml hazir tomates corbasi icecegim...

kizlar 4te eve gidicem ondan sonra kolay kolay giremem foruma...kosu bandina binecegim cunku...kuruyemisleri cikartmam lazimmm

saferancım gecmiş olsun canımmm
dikkat et kendine sekerim..
tatlım ayran detoksuyla 2 gün uyguladığında yağdan gidiyor geri almıyorsun ama sonrasında tabiki dkkat ediceksin ben 2 kilo verdim die sanki verdiğin kilolara inat yersen tabiki alırsın..

kırmızıgülcüm yoğurtla nasıl veriyorsun faydası oluyormu..

bu arda burası sabahtan iidi ama soğumaya basladı yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…