günaydın kızlaaar..... ben cumadan beri çok hastayım yaa... nezle olmuşum..genzim tıkalı nefes alamıyorum... ama sabah tartıldım ayran diyetinden aldığım kiloları almamışım detoks diye alırsın diyorlardı çok sevindim...dün bende mercimekli köfte yedim ama salatayla ve 6 sıkım yani kontrollü ...onun için dert etmiyorum... kaçamak yapanlar yediklerinin tadını çıkarsın sıkmayın kendinizi.. ama bu kaçamak size 1-2 hafta yetsin bundan sonra dikkat her zaman olmasın.. ..
iyi hadi sen kurtuldun, benim kadar gunaha girmemissinSlm güzel hatunlar ben gelmişim ben gelmişim minicik bir kaçamak yaptım haftasonu zararsız bişeydi
Bende kuruyemiş yemiştim karışık hemde ama baktım sizde yemişsiniz oyüzden ooohh içim rahatladıBende c.tesi akşam arkadaşlara gittik sadecene çay içtim çook tebrik etim kendimi birde oğluşumdan kalan biriki parça şeyi yemek zorunda kaldım.
günaydın kızlaaar..... ben cumadan beri çok hastayım yaa... nezle olmuşum..genzim tıkalı nefes alamıyorum... ama sabah tartıldım ayran diyetinden aldığım kiloları almamışım detoks diye alırsın diyorlardı çok sevindim...dün bende mercimekli köfte yedim ama salatayla ve 6 sıkım yani kontrollü ...onun için dert etmiyorum... kaçamak yapanlar yediklerinin tadını çıkarsın sıkmayın kendinizi.. ama bu kaçamak size 1-2 hafta yetsin bundan sonra dikkat her zaman olmasın.. ..
selam cnm eğer arkadaşlar katılmıcaksa boşalan yere bizim ocak annelerinden bir kişi talip..öncelği ona tanıyabilirmiyizbenim icin sorun degil canim...kizlarda kabul ederse sorun yok..once arifeebe ve lunadan bir cvp alalimda sonrasina bakariz...insallah cumaya kadar cevap verirler...
benim mama vaktim geldiii :80::80:
Kırmızıgül sendemi kuruyemiş yedin canımBizim takımın h.sonu kaçamağı hep aynıymış canım sözlemiş gibi olmuşuz
günaydın kızlar, artık bu cuma 58 olmak istiyorummmmmm...
sabah: 1 tost, az yağlı süt
bu gün yediklerim...
KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 60 gr. 123 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayran 1 bard. 70 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
350 call
sabah1,5 dilim köy ekmegi
layt peynir
2 bardak şekerli çay
öğlen sebze yemeği
ayran
oy yemeği çok mu yedim ne şiştim
ara içinde elma getirdim akşamada allah kerim
geldim cnm.malesef bende dün akşam seni kıskandım kuruyemiş yedim hemde içinde kuru üüzm vardı..cumartesi 500 eksik çıkıyodum tartıda ama onuda almışım..aynıyım malesef
ama dün alışveriş merkezine gittik eşim önüme sınırsız yemek seçeneği koydı hamburger,pizza,iskender,kumpir ben hiçbirini yemedim..eşim gözümün önünde götürdü ben sap gibi oturdum yanında :)
bu benim için bir mucize..
kizlar burasi cok soguk ya sizin oralar nasil bilmiyorum ama resmen horon tepicem burada :84::84:
200 ml yogurt daha yedim...birazdan 200ml hazir tomates corbasi icecegim...
kizlar 4te eve gidicem ondan sonra kolay kolay giremem foruma...kosu bandina binecegim cunku...kuruyemisleri cikartmam lazimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?