Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yoğurt yiyorsun o da üşütür sıcak bi yemek olsa için ısınırdı yaaaa çay iç bari sıcak sıcak üşüme

inşallah canım...

bende merak ettim bi tartılsana ya ne kadar almışşın

Tartildim canim bu sabah ve maalesef 1.1 kilo almisim.Yani 61.6 olmusum.

Bende bu 6 lardan bir türlü kurtulamadim yaa.Yapisti sanki.Yemesemde gitmiyor.

Ya niye kimse yok burada bugün yaaa.Bu ne.Niye böyle bos birakiliyor burasi.Kac saattir baska yerlerde dolandim ama gelen giden olmadi buraya.

Neyse bakin,ben bu topigi yeni gördüm ve kac saattir okuyorum.Bana bayaa motive oldu.Sanki daha bi inatci takilicam.Ayrica bir karar aldimiyetim bitene kadar misafir falan almak istemiyorum.Misafirlige gidicem,cünkü kendim yapmayinca canim pek istemiyor.Ama kendim yapinca dayanamiyorum.

Topik bu,okuyun mutlaka

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.html

bugün benim yokluğum belli olmuş buralarda..
:46annem geldi sabahtan,akşama doğruda eşimin kuzeni..fırsat bulp giremedim..

hadii toplanın sohbet edeli canlandıralım yaw buraları..eşimde yok evde..yemekte nohut yicem,yoğurtla..salata malzemeside yok..yarın alıcam..

bu arada çok feci bişey yaptım.güne katıldım..yarın başlıyo..nasıl yapıcam bilmem

meyveciğim nbr hayatım..nasıl başarcam bişey yememeyi demek istemiştim..yarın gitmemek için bütün bahaneleri sıraladım ama en son eltimin gelmezsen seni öldürürüm tehditinden sonra kabullendim

meyveciğim nbr hayatım..nasıl başarcam bişey yememeyi demek istemiştim..yarın gitmemek için bütün bahaneleri sıraladım ama en son eltimin gelmezsen seni öldürürüm tehditinden sonra kabullendim

idare eder tatlım spor saatimi bekliyorumm..
menüde ne var biliyormusun. tam buğday unundan simit yada yağsız çörek yiyebilirsin zeytinli cevizli çörekler cok güzel oluyor..
yeşilmercimek salatasıda yiyebilirsin.
bide zilimin elmalı topları var onlarda tatlı olarak hiç fena olmuyor bu 3 ceşit yeniliyor
buğday salatası da yeniyor. havucsuz nohut slatası da sonraaa yoğurtlu mezelerden de yiyebilirsin ama ne yapıcaklar sana uygun bişi olucakmı...
eğersana uygun bişi yoksa midem cok kötü antibiyotik içtim idrar yollarım iltihaplanmıs bulantı yapıyor dersin ve tüm nefsini sıfırlayıp kimsenin azına bakmadan canın istemiyormus gibi davranıp cayını içersin

süper taktikler bunlar..inş bana göre bişeyler vardır..yoksada miğdem rahatsız derim artık..

sen ne sporu yapıyosun..monti topiğinde biirne leslie yapma demişsin.bendede çok basen yok..göbek karın bölgesiyle bacaklarım problem bnmde..plates yapamadım bugün yarında yapamam..500 ip atladım sadece

basen ölcün kac canım senin o arkadasın baseni 92 yani hiç yok.
göbeği beli cok kalın ikiz cocuk annesi ondan...
senin resmini gördüm aslında ben bacakalrında kalın ama göbeğin de var bence sen hem leslie hem plates yap canım..

bütün gün spor yapsam yine kurtulamam ben bu fazlalıklardan
ölçülerimi unuttum cnm yarın sabah alıcam.ozaman bakarsın

yok canım yemiyorum zaten diyet dışı yediklerim çok az ölçüyü kaçırmadan....

Oooowwww bencede o arkadas kimse mekik cekip dursun tüm gün.

Bu midem agriyor,rahatsizim taktigini bende kullanicam bundan sonra.Kesinlikle.GEcen Doga'da demisti ablasi öyle yaparmis hep diye.Bende hep diyet yapiyorum deyince "aman bisey olmaz birazciktan,hem senin neyin var neyini vercen" deyip duruyorlar.
Birazciktan bisey olmaz diyorlar,tepeleme tabak dolduruyorlar,neyin var vercen deyipte kocaaaaa popomu görmüyorlar galiba

Yok kesin bende bundan sonra öyle söylüycem.Hem beyaz yalan bu,kötülükten degil.Masum masum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…