kizlar burasi cok soguk ya sizin oralar nasil bilmiyorum ama resmen horon tepicem burada :84::84:
200 ml yogurt daha yedim...birazdan 200ml hazir tomates corbasi icecegim...
kizlar 4te eve gidicem ondan sonra kolay kolay giremem foruma...kosu bandina binecegim cunku...kuruyemisleri cikartmam lazimmm
evet bende yedim canim, hemde oyle boyle degil...ama pisman degilim cok ozlemistim vallahi:78:
az kaldi canim, sabret...siz neguzel son kilolardasiniz...eminim biraz gayretle bu hafta 58 gorursun
listen cok guzel canim....buarada ben haftasonu ikigun durmadan ayran ictim....canim cekti ama baya kalorisi varmis, bende masum zannedip ictimde ictim
bende merak ettim bi tartılsana ya ne kadar almışşın
of sıkıldım şu 90 lardan bi an önce kurtulmak istiyorum ya 2 kilo verdim benim ölçüler aynı tekrar öğlen ölçeyimde genede çok kilo vermem lazım ölçülerin değişmesi için amannnn ben kilo veriymde elbet eksilir ölçüde eşşek deel ya
selam cnm eğer arkadaşlar katılmıcaksa boşalan yere bizim ocak annelerinden bir kişi talip..öncelği ona tanıyabilirmiyizbenim icin sorun degil canim...kizlarda kabul ederse sorun yok..once arifeebe ve lunadan bir cvp alalimda sonrasina bakariz...insallah cumaya kadar cevap verirler...
Benimde bir arkadasim dogum yapti 5 ay önce.Simdi oda istiyor.Burayi anlattim,bende girebilirmiyim dedi.O zaman arkadaslardan ses cikmazsa alalimi benim arkadasida.
afiyet olsun sana canim, ben 300gr yogurdumu yedim birazdan 300gr daha yerim...bu iki gunu atlatirsam gerisi kolay
Bende kendime bir ceza verdim.Bugün meyve suyu günü.Baska hicbirsey yemiycem.Bir iki kere yapmistim bunu.Isvec diyetiydi galiba.Onun ilk iki gününde sirf meyve suyu iciyorsun detoks icin.Ama ben sadece 1 günlük meyve suyu diyeti yapicam.Yarinda meyve detoksu.Cezaliyim cezali,yememeliydim bu kadar.
meyveciğim nbr hayatım..nasıl başarcam bişey yememeyi demek istemiştim..yarın gitmemek için bütün bahaneleri sıraladım ama en son eltimin gelmezsen seni öldürürüm tehditinden sonra kabullendim
idare eder tatlım spor saatimi bekliyorumm..
menüde ne var biliyormusun. tam buğday unundan simit yada yağsız çörek yiyebilirsin zeytinli cevizli çörekler cok güzel oluyor..
yeşilmercimek salatasıda yiyebilirsin.
bide zilimin elmalı topları var onlarda tatlı olarak hiç fena olmuyor bu 3 ceşit yeniliyor
buğday salatası da yeniyor. havucsuz nohut slatası da sonraaa yoğurtlu mezelerden de yiyebilirsin ama ne yapıcaklar sana uygun bişi olucakmı...
eğersana uygun bişi yoksa midem cok kötü antibiyotik içtim idrar yollarım iltihaplanmıs bulantı yapıyor dersin ve tüm nefsini sıfırlayıp kimsenin azına bakmadan canın istemiyormus gibi davranıp cayını içersin
süper taktikler bunlar..inş bana göre bişeyler vardır..yoksada miğdem rahatsız derim artık..
sen ne sporu yapıyosun..monti topiğinde biirne leslie yapma demişsin.bendede çok basen yok..göbek karın bölgesiyle bacaklarım problem bnmde..plates yapamadım bugün yarında yapamam..500 ip atladım sadece
basen ölcün kac canım senin o arkadasın baseni 92 yani hiç yok.
göbeği beli cok kalın ikiz cocuk annesi ondan...
senin resmini gördüm aslında benbacakalrında kalın ama göbeğin de var bence sen hem leslie hem plates yap canım..
bütün gün spor yapsam yine kurtulamam ben bu fazlalıklardan
ölçülerimi unuttum cnm yarın sabah alıcam.ozaman bakarsın
yok canım yemiyorum zaten diyet dışı yediklerim çok az ölçüyü kaçırmadan....saferancım gecmiş olsun canımmm
dikkat et kendine sekerim..
tatlım ayran detoksuyla 2 gün uyguladığında yağdan gidiyor geri almıyorsun ama sonrasında tabiki dkkat ediceksin ben 2 kilo verdim die sanki verdiğin kilolara inat yersen tabiki alırsın..
valla en fazla paylaşım yapanı alalım tkıma ..deneme süresi koyalım.....selam cnm eğer arkadaşlar katılmıcaksa boşalan yere bizim ocak annelerinden bir kişi talip..öncelği ona tanıyabilirmiyiz
Benimde bir arkadasim dogum yapti 5 ay önce.Simdi oda istiyor.Burayi anlattim,bende girebilirmiyim dedi.O zaman arkadaslardan ses cikmazsa alalimi benim arkadasida.
Bende kendime bir ceza verdim.Bugün meyve suyu günü.Baska hicbirsey yemiycem.Bir iki kere yapmistim bunu.Isvec diyetiydi galiba.Onun ilk iki gününde sirf meyve suyu iciyorsun detoks icin.Ama ben sadece 1 günlük meyve suyu diyeti yapicam.Yarinda meyve detoksu.Cezaliyim cezali,yememeliydim bu kadar.
bugün benim yokluğum belli olmuş buralarda..
:46annem geldi sabahtan,akşama doğruda eşimin kuzeni..fırsat bulp giremedim..
hadii toplanın sohbet edeli canlandıralım yaw buraları..eşimde yok evde..yemekte nohut yicem,yoğurtla..salata malzemeside yok..yarın alıcam..
bu arada çok feci bişey yaptım.güne katıldım..yarın başlıyo..nasıl yapıcam bilmem
az ve ölçülü ye canım bide mutlaka salata çeşidi şart koşun herkesin sağlığı için....
basen ölcün kac canım senin o arkadasın baseni 92 yani hiç yok.
göbeği beli cok kalın ikiz cocuk annesi ondan...
senin resmini gördüm aslında benbacakalrında kalın ama göbeğin de var bence sen hem leslie hem plates yap canım..
Oooowwww bencede o arkadas kimse mekik cekip dursun tüm gün.
yok canım yemiyorum zaten diyet dışı yediklerim çok az ölçüyü kaçırmadan....
valla en fazla paylaşım yapanı alalım tkıma ..deneme süresi koyalım.....
az ve ölçülü ye canım bide mutlaka salata çeşidi şart koşun herkesin sağlığı için....
Demi canim ya,benim arkadasta gelse ona sart kosayim bol bol yazmazsan kabul etmiyoruz diye yani..Deneme süreside iyiymis heee
bende sürekli koşayımmmn
idare eder tatlım spor saatimi bekliyorumm..
menüde ne var biliyormusun. tam buğday unundan simit yada yağsız çörek yiyebilirsin zeytinli cevizli çörekler cok güzel oluyor..
yeşilmercimek salatasıda yiyebilirsin.
bide zilimin elmalı topları var onlarda tatlı olarak hiç fena olmuyor bu 3 ceşit yeniliyor
buğday salatası da yeniyor. havucsuz nohut slatası da sonraaa yoğurtlu mezelerden de yiyebilirsin ama ne yapıcaklar sana uygun bişi olucakmı...
eğersana uygun bişi yoksa midem cok kötü antibiyotik içtim idrar yollarım iltihaplanmıs bulantı yapıyor dersin ve tüm nefsini sıfırlayıp kimsenin azına bakmadan canın istemiyormus gibi davranıp cayını içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?