Ayyyyy aynen aynen.Bende bir basen varki dünyalara bedel
107 miydi neydi ölcüm.Düsün bi kere.Ideal 90 ya,onun 17 cm üstünde.Masallah masallah.
oofff benim basen 97 biliyorum 55 e inince ideal olucak ama göğüs cok küçük 6 cm göğüsüm var napcam ben yaaa
Evlenince büyür merak etme
yok yaa zannetmiyorum evlenincede büyümez cocuk olunca sarkar iice olan o olurr
çörekotu yağı varmıs onu denicem bakalım işe yarıcakmı..
Cörekotu yagi ne yapiyormuski,yani nasil uygulaniyor.Kiz benimkide kücük biliyormusun.Evlenince cocuk dogurana kadar güzeldi.Ama sarkti sündü resmen.Bende sikayetciyim anliycagin...
çörek otu yağı ,lemasaj yapıyormussun günde 10 dk sabah 5 aksam 5 dolgunlasıyormus..
deneyenler genelde memnun kalmıs ama ilk günler hemen toparlıyormus sonra duruyormus yani büyütmüyor toparlıyor..
bide adacayı süt bezlerine etki ediyormus oda meme dokusunu dolgunlastırıyormus..
değişik setlerde varda onları ilk kes duydum sakıncalı olablir die hiç bakmadım
Ya niye kimse yok burada bugün yaaa.Bu ne.Niye böyle bos birakiliyor burasi.Kac saattir baska yerlerde dolandim ama gelen giden olmadi buraya.
Neyse bakin,ben bu topigi yeni gördüm ve kac saattir okuyorum.Bana bayaa motive oldu.Sanki daha bi inatci takilicam.Ayrica bir karar aldimiyetim bitene kadar misafir falan almak istemiyorum.Misafirlige gidicem,cünkü kendim yapmayinca canim pek istemiyor.Ama kendim yapinca dayanamiyorum.
Topik bu,okuyun mutlaka
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.html
kızlar şu güzellik merkezlerine mi gitsek, kavitasyon falan, ne dersiniz?
haklısın valla ben de yapınca yiyiyorum
ayrıca linke baktım, ben de gaza geldim, yemiycemmmmmmmmmmmmm...
Haha daha simdi Türkiye'deki kizkardesinle konusuyorsuk.Oda yarin diyete basliyor ve dediki bu hafta kavitasyona basliyorum.Su an baya indirim varmis kavitasyonda Cemre.Bizim burda öyle imkanlarimiz yok yaa.Sadece cok zenginler yapabiiyor öyle seyleri.Burada su bile dünya para oldugu icin böyle...
Yani demi.Bende okuyunca gaza geldim.Buradan bende böyle bir karneyle mezun olmak istiyorum insallah.Azeri kizi 73 ten 50 yle mezun olduuuuuuuu
Ahhhh görebilcemmi acaba o günleri.Gerci herkes diyorki 50 yle sen kurur bitersin.55 ol.Ama bakiyim,verdikce görücem.Memnum oldugumda birakicam.Ama 36 beden kesinlikle olmak istiyorum yani.O kesin.
Istanbulda.Yengem güzellik merkezinde calisiyor.Ayy ama hangi semt bilmiyorum güzelim.Ben yarin ögrenir sana söylerim.
Cok uykum geldi.Iyi geceler tatlim.Yarin görüsürüz
günaydın...
günaydınnnn cıtır hatunlarrr
Günaydin.
Cocuklari okula hazirliycam,dedim iki dakika bakiyim.Ne yapiyor bizim citirlar..
ne olsun yeşil caylarımızı içmeye basladık metobolizma calısmalı cumaya vericek yarım kilomuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?