Cocuklari götürüyüm geliyim,bende icicem birazdan.Hem cok aciktim ya.Ve gidip geldikten sonra tartilicam.Dün meyve suyu günümdü,bakayim ise yaramismi?
Hadi ben kactim.Dönünce gelicem.Beni bekleyin anacim
akşam patlıcan musakka
ayran
maydanoz-sarımsak
sabah
1,5 dilim köy ekmeği
yeşil zeytin
şekerli çay
akşam çok yemişim ara mara yapmadım
aman allahımm ne görüyorum ordaaaa
olaammmaaaazzzzzzzzzzzzzzzz doooooğğğğaaaaaa:95::95::95::95::95:
şeker katmıssın cayınnaaaaa şeker her türlü yasak bilmiyormusun
sabahları atıyorum yanlızca hep yazıyordum ama ne güzel meyve bişey demiyor diyordum yoksa tatlandırıcı atıyorum
görmemişsim demezmiyim bişi yasak kız yasak tatlandırıcıda yasak yok öyle seyler seker ihtiyacını sadece meyveden alıyoruzz.
aeben abla kovalar senii bak söylimmm bırak o sekerii
tatlandırıcı yani sakarin niye yasakki bende daha bitkisel ste.. diye bişi varmış ondan alıım diyodum
azericim aslında o kadarda katı bir diyet değil sağlıklı yasam sekli bence..
vücut dengesini bozucak seyler yapmıyorsun..
pankreasın düzgün calısıyor montiyle zaten alısınca can isteme olayıda olmuyor..
bence öyle detoks vs yapana kadar yani vucudu yıpratıp yorana kadar monti yaomak daha güzel
içimde kalıp yağ olacağına aklımda kalsın nasılsa unuturum..
dün mesela cnaım kızarmıs helva cekti ama o dündü unuttum gitti bu sabah 100 gr - de cıktımm
kırmızım benim ölçüler aynı
gunaydin kizlar...bugun bas agrisiylan kalktim malesef ama dunku diyetimi bozmadimbugun ikinci gun...sonrasi kolay...kizlar bende sekerli cayi cok ozluyorum biliyormusunuz, ama mecburen sekersiz iciyorum....hicbirzaman sekersiz caya alisabilecegimi sanmiyorum ..... tadi yok napam benn
kızlar cok az kaldı cumaya inş 59.9 olucam
bu sabah 60.1 cıktımm ahhh nasıl heycanlıyım bi bilsenizz kurtulucam yapısık 6 dan artık 5 li bi rakam söylicem kac kilosun diyenlere 59 dicemmm ohh ohhhh
Ohhhhh süpersin.Yani 60.2 misin kiz????200 200 grammi kaldi .wuuuwwww
slm kızlar ben geldim.hoşgeldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?