Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cocuklari götürüyüm geliyim,bende icicem birazdan.Hem cok aciktim ya.Ve gidip geldikten sonra tartilicam.Dün meyve suyu günümdü,bakayim ise yaramismi?

Hadi ben kactim.Dönünce gelicem.Beni bekleyin anacim

bekliyoruz ama ben normal çay içerekden bekliyorum

akşam patlıcan musakka
ayran
maydanoz-sarımsak
sabah
1,5 dilim köy ekmeği
yeşil zeytin
şekerli çay
akşam çok yemişim ara mara yapmadım

aman allahımm ne görüyorum ordaaaa

olaammmaaaazzzzzzzzzzzzzzzz doooooğğğğaaaaaa:95::95::95::95::95:

şeker katmıssın cayınnaaaaa şeker her türlü yasak bilmiyormusun

aman allahımm ne görüyorum ordaaaa

olaammmaaaazzzzzzzzzzzzzzzz doooooğğğğaaaaaa:95::95::95::95::95:

şeker katmıssın cayınnaaaaa şeker her türlü yasak bilmiyormusun

sabahları atıyorum yanlızca hep yazıyordum ama ne güzel meyve bişey demiyor diyordum yoksa tatlandırıcı atıyorum
sabah yarım bardakda süt içdim unutmuşum yazmayı

Son düzenleme:
sabahları atıyorum yanlızca hep yazıyordum ama ne güzel meyve bişey demiyor diyordum yoksa tatlandırıcı atıyorum

görmemişsim demezmiyim bişi yasak kız yasak tatlandırıcıda yasak yok öyle seyler seker ihtiyacını sadece meyveden alıyoruzz.
aeben abla kovalar senii bak söylimmm bırak o sekerii

görmemişsim demezmiyim bişi yasak kız yasak tatlandırıcıda yasak yok öyle seyler seker ihtiyacını sadece meyveden alıyoruzz.
aeben abla kovalar senii bak söylimmm bırak o sekerii

tatlandırıcı yani sakarin niye yasakki bende daha bitkisel ste.. diye bişi varmış ondan alıım diyodum

Kizlar sizin bu monti bana cok kati geliyor.Ben hayatta yapamam öyle kati seyler.Benim canim cokmu istedi,gidip ara olarak bir iki parca cikolata atarim mesela agzima.Öbür türlü psikolojim bozuluyor.Kac kere denedim kati diyoetler ama o zaman kendimi cok mutsuz hissediyorum.

Bu arada 60.9 olmusum.Aslinda ben daha fazla bisey bekliyordum,ama buda iyi.700 gram gitmis dünden bugüne.Bugünde meyve detoksu yapicam.60.5 olursam yarin iyi olacak.Zaten cok pismanim hala, haftami mahvettigim icin.Persembeyede lapa diyeti yapicam.Ondan sonra kacamakta yapmiycam,Detoks diyetleride yapmiycam.1 ay öncesine kadar saglikli beslenerek diyet yapiyordum.-öyle yapicam yine.

azericim aslında o kadarda katı bir diyet değil sağlıklı yasam sekli bence..
vücut dengesini bozucak seyler yapmıyorsun..
pankreasın düzgün calısıyor montiyle zaten alısınca can isteme olayıda olmuyor..
bence öyle detoks vs yapana kadar yani vucudu yıpratıp yorana kadar monti yaomak daha güzel
içimde kalıp yağ olacağına aklımda kalsın nasılsa unuturum..
dün mesela cnaım kızarmıs helva cekti ama o dündü unuttum gitti bu sabah 100 gr - de cıktımm

gunaydin kizlar...bugun bas agrisiylan kalktim malesef ama dunku diyetimi bozmadimbugun ikinci gun...sonrasi kolay...kizlar bende sekerli cayi cok ozluyorum biliyormusunuz, ama mecburen sekersiz iciyorum....hicbirzaman sekersiz caya alisabilecegimi sanmiyorum ..... tadi yok napam benn

kızlar cok az kaldı cumaya inş 59.9 olucam
bu sabah 60.1 cıktımm ahhh nasıl heycanlıyım bi bilsenizz kurtulucam yapısık 6 dan artık 5 li bi rakam söylicem kac kilosun diyenlere 59 dicemmm ohh ohhhh

Ohhhhh süpersin.Yani 60.2 misin kiz????200 200 grammi kaldi .wuuuwwww

kırmızıgülüm ayy banada cok zor geliyo sekersiz içmek zehir sanki kahvaltıda artık cay içmiyorum ben süt içiyorum olmuyor çünkü ne yediğimden tat alıyorum nede caydan ondan bıraktım kahvaltıda cay içmeyi..
hayatım boyuncada bu böyle olcak sanırım sağlıklı sağlıklı yasıcamm

kızlar cok az kaldı cumaya inş 59.9 olucam
bu sabah 60.1 cıktımm ahhh nasıl heycanlıyım bi bilsenizz kurtulucam yapısık 6 dan artık 5 li bi rakam söylicem kac kilosun diyenlere 59 dicemmm ohh ohhhh

aaaa simdi gördüm.60.1 wowww .Offf ya ne vardi bu kadar yedim.Simdi ikimiz ayni gidecektik ne güzel olacakti.Hem daha hirslanirdik.Gramarimizla yarisirdik demi kiz.Tühhhhhh.

Ama seni tebrik ediyorum tebrikkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…