Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vallaha ayniii sekilde....gunde birbadak cay icerdim oda imaminki gibi. cok acik iciyorum..simdi onada hasret kaliyoruz..yesil cyinda hic tadi yok vallaha

kırmızıgülcüm şekerim ölçülerim aynı değişmemiş akşam baktım.ama olsun az az olsada verecem kiloları.

hemen bugünkü menümü yazayım size

sabah
1bardak ılık elma sirkeli su yarım saat sonra
1 dilim uno denge lıght ekmek,bolca salata domates ve peynir yedim

öğlen
fırında tavuk ve bol yoğurt

akşam

kuru fasulye bol yoğurt ve salata

afiyet olsun bana gitsin bu kilolar aa bu arada aralarda kuru kayısı ve kuru incir yiyorum.

Bende tam tersi.15 -16 senedir cayimi sekersiz icerim.Benim kilo problemim yokken biraktim be sekerli cayi.Cünkü farketmistim ne zaman cay icsem hep midem bulanirdi.Midemin bulantisi rahatsiz ederdi beni.Sonra kuzenim demisti cayi sekersiz ic,o zaman gecer dyie.Ve dedigi gibi olmustu.Bu yüzden taa o zamandir caylari,kahveleri hep sekersiz icerim ben.Hatta esiminkini yanlislikla icince ögürüyorum resmen.

meyvecim mondi güzel gidiyor canım az az ama istikrarlı kilo vereceğime inanıyorum. öğrenmeye başladım bu mondiyi ben bunu diyet olarak değildi sağlıklı beslenme olarak görüyorum.

şekersiz çay vb yaklaşık 1aydan beri içiyorum çünkü bir hesap yaptım günde bayağı fzl şeker depolıyormuşum.

kızlarr bizim takımda raiting patlamış 8 kişiyle rekora koşuyoooz....

He ya hep böyle olsak ne güzel olur demi.Dün mesela mezun olanlarin sayfasini okudum,linkinide vermistim buraya.Orada hep birbirlerinin arkadaslari olduklarini,birbirlerini hep desteklediklerini,yalniz birakmadiklarini falan anlatmislar.Cok özendim yaa.Bizde öyle sicak samimi olalim.

Kizlar sizden bir istegim var.Herkes zayiflayinca en cok giymek istedigi seyi örnek fotolarla buraya kopyalasin.Mesela benim hayalim örgü elbise giymek.Su an basen bir yandan göbek bir yandan fiskirdigi icin giyemiyorum.Gecen koymustum ama hic yorum gelmemis.Birdaha koyucam.Bakin sizdende bekliyorum.Hatta simdiiiii!!!

Sagol canim.Cumartesi pazar rezillik dizboyuydu ama dün toparlamaya calistim.Bugünde öyle.Yani kacamaklara tövbeeeee

şekerim sende kaçamağın boyutunu biraz abartmışsın ayy azeri ben gördümde yorum yazamadın evet benimde hayalım o canım o örgü elbiselerden mini mini giymek şimdi nerde giycem.ama önümüzdeki kış giyeceğim o elbiseleri

özellikle azeri alttaki pembeli elbiseye bittim bittim işte buna benzer birtane alacağım kışa

Cok güzeller demi.Iste bunlari giymek icin ne göbek olucak nede basen.Ama bende masallah ikisindende bol bol var.Ama ben kapali oldugum icin altina pantolonla giyicem.Oda güzel oluyor.

Dogaaaaa tutkuuuuuu kirmizgüüüüüllll alttasiniz ama niye konusmuyorsunuz?huuuuuuuuuuuuuu.
Bakin size ne salliyorum

ne guzel canim masallah...keske bende yapabilsem...sekerin sonucta hicbir faydasi yok sadece zarari var, her sekilde
ammannnn Allah nazarlardan saklasin...iki gundur iyiyiz sen nasilsin canim?
insallah canim, ben alistim vallaha sizlere...guzel oluyor...insan bazen herseyi ailesi yada tanidiklariyla paylasamaz ama biz birbirimize anlatabiliyoruz...hepinizi cokkk seviyorumm kizlar...meyvecim senide

aggg agggg orgulu kazaklara hasret kaldim..hic giginemem :84::84: bende bir ikizlerrr var gorseniz...kazak gigindigim zaman burnuma degecek gibi oluyor..utancimdan giginemiyorum..enson 6-7 yil once giginmistim galiba:2::2:

selam kızlar nasılsınız

sabah
1 adet kepekli tost ekmeğine sürülmüş az zeytin ezmesi
1tane salatalık
1 bardak portakal suyu

ara
4 adet kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…