kırmızıgülüm ayy banada cok zor geliyo sekersiz içmek zehir sanki kahvaltıda artık cay içmiyorum ben süt içiyorum olmuyor çünkü ne yediğimden tat alıyorum nede caydan ondan bıraktım kahvaltıda cay içmeyi..
hayatım boyuncada bu böyle olcak sanırım sağlıklı sağlıklı yasıcamm
gunaydin kizlar...bugun bas agrisiylan kalktim malesef ama dunku diyetimi bozmadimbugun ikinci gun...sonrasi kolay...kizlar bende sekerli cayi cok ozluyorum biliyormusunuz, ama mecburen sekersiz iciyorum....hicbirzaman sekersiz caya alisabilecegimi sanmiyorum ..... tadi yok napam benn
kırmızıgülüm ayy banada cok zor geliyo sekersiz içmek zehir sanki kahvaltıda artık cay içmiyorum ben süt içiyorum olmuyor çünkü ne yediğimden tat alıyorum nede caydan ondan bıraktım kahvaltıda cay içmeyi..
hayatım boyuncada bu böyle olcak sanırım sağlıklı sağlıklı yasıcamm
sende olabilirdin ama sen zayıflayıp huzurlu uzun bir mutluluk yerine yiyerek anlık mutluluğu sectin
ohh seni gectimmm seni gectimmm
günaydın kızlaaar.....
slm kızlar ben geldim.hoşgeldim
kızlarr bizim takımda raiting patlamış 8 kişiyle rekora koşuyoooz....
azeri nasıl gidiyor canım diyet ?
Sagol canim.Cumartesi pazar rezillik dizboyuydu ama dün toparlamaya calistim.Bugünde öyle.Yani kacamaklara tövbeeeee
şekerim sende kaçamağın boyutunu biraz abartmışsınayy azeri ben gördümde yorum yazamadın evet benimde hayalım o canım o örgü elbiselerden mini mini giymek şimdi nerde giycem.ama önümüzdeki kış giyeceğim o elbiseleri
özellikle azeri alttaki pembeli elbiseye bittim bittim işte buna benzer birtane alacağım kışa
ne guzel canimBende tam tersi.15 -16 senedir cayimi sekersiz icerim.Benim kilo problemim yokken biraktim be sekerli cayi.Cünkü farketmistim ne zaman cay icsem hep midem bulanirdi.Midemin bulantisi rahatsiz ederdi beni.Sonra kuzenim demisti cayi sekersiz ic,o zaman gecer dyie.Ve dedigi gibi olmustu.Bu yüzden taa o zamandir caylari,kahveleri hep sekersiz icerim ben.Hatta esiminkini yanlislikla icince ögürüyorum resmen.
ammannnn Allah nazarlardan saklasin...iki gundur iyiyizkızlarr bizim takımda raiting patlamış 8 kişiyle rekora koşuyoooz....
insallah canim, ben alistim vallaha sizlere...guzel oluyor...insan bazen herseyi ailesi yada tanidiklariyla paylasamaz ama biz birbirimize anlatabiliyoruz...hepinizi cokkk seviyorumm kizlar...meyvecim senideHe ya hep böyle olsak ne güzel olur demi.Dün mesela mezun olanlarin sayfasini okudum,linkinide vermistim buraya.Orada hep birbirlerinin arkadaslari olduklarini,birbirlerini hep desteklediklerini,yalniz birakmadiklarini falan anlatmislar.Cok özendim yaa.Bizde öyle sicak samimi olalim.
Kizlar sizden bir istegim var.Herkes zayiflayinca en cok giymek istedigi seyi örnek fotolarla buraya kopyalasin.Mesela benim hayalim örgü elbise giymek.Su an basen bir yandan göbek bir yandan fiskirdigi icin giyemiyorum.Gecen koymustum ama hic yorum gelmemis.Birdaha koyucam.Bakin sizdende bekliyorum.Hatta simdiiiii!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?