Demi ya cok seker.Giyen kizinda üstünde cok güzel durmus.Iste önce böyle olalim,sonra giyelim demi sekerim
selam kızlar nasılsınız
sabah
1 adet kepekli tost ekmeğine sürülmüş az zeytin ezmesi
1tane salatalık
1 bardak portakal suyu
ara
4 adet kuru kayısı
bende çok severim örgü elbiseleri ve çok giyerimmm harika duruyor gerçekten
kırmızıgülcüm şekerim ölçülerim aynı değişmemiş akşam baktım.ama olsun az az olsada verecem kiloları.
hemen bugünkü menümü yazayım size
sabah
1bardak ılık elma sirkeli su yarım saat sonra
1 dilim uno denge lıght ekmek,bolca salata domates ve peynir yedim
öğlen
fırında tavuk ve bol yoğurt
akşam
kuru fasulye bol yoğurt ve salata
afiyet olsun bana gitsin bu kilolar aa bu arada aralarda kuru kayısı ve kuru incir yiyorum.
Allah iyiligini versin.Tamam uleeyyynnnnn gaza geldim.Bundan sonra kacamak macamak yok.Seni gececem,görecennnnn:84::84::84:
selm kızlar..yeni kalktık gün kurusu 1 bardak ılık s içtim..birazdan kahvaltı yapıcam..
bugün güne gitmekten vazgeçtim çünkü gidersem yerim dayanamam..
tutku git kız git güne sen iradene hakim birisindir. salata yapmışlarsa salata yersin sende şekerim
kırmızıgül sorcam ama soramadım canım.yoğurt diyetinin bir parçasımı canım ne diyeti yapıosun sen
bu yulaf nasıl bişetdir ya..kusuyodum az daha
Hadi kizlarrrr.Resimleri bekliyorum.meyve sendende...
Ne giymek hayaliniz koyun buraya
bu yulaf nasıl bişetdir ya..kusuyodum az daha
ben resim yükleyemem yassah hemşerim yassah ama şu ikili etekli takımlar varya onlardan giymek istiyorum elbise giymek istiyorum giyebilecek duruma gelir gelmez alazaaam yanlardan ve önden arkadan çıkan olmadan rahat rahat giymek istiyorum
kuru kurumu yedin güzel yaa nesi varkii yoğurtla karıştır elma doğra tarçın at azda bal..güzel oluyıor ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?