Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selm kızlar..yeni kalktık gün kurusu 1 bardak ılık s içtim..birazdan kahvaltı yapıcam..
bugün güne gitmekten vazgeçtim çünkü gidersem yerim dayanamam..

tutku git kız git güne sen iradene hakim birisindir. salata yapmışlarsa salata yersin sende şekerim

kırmızıgül sorcam ama soramadım canım.yoğurt diyetinin bir parçasımı canım ne diyeti yapıosun sen

Allah iyiligini versin.Tamam uleeyyynnnnn gaza geldim.Bundan sonra kacamak macamak yok.Seni gececem,görecennnnn:84::84::84:

hiç sanmıyorum sen benim hızıma yetişemezsinnn
selm kızlar..yeni kalktık gün kurusu 1 bardak ılık s içtim..birazdan kahvaltı yapıcam..
bugün güne gitmekten vazgeçtim çünkü gidersem yerim dayanamam..

en iisini yapmıssın canımm gitme bencede

evet canim ben akapunktur diyeti yapiyorum...diyete iyi uydugum zaman bir haftada iki kilo kesin veriyorum ama biraz zor...bugun ikinci gunum..ilk iki gun sadeve yogurt sonra sabah ogle yogurt...aksam salata..iki adet haslanmis patates icinede istege gore et katiyorsun

haha bakin kizlar ne buldum.takimlara katilmak icin basvuru formumu buldum.Kopyaliyorum

YAsim 32,boyum 1,58 ve kilom ne yazikki 70 su an.
52 kiloyken hasimato hastaligim yüzünden 63 e ciktim ve bir türlü veremedim.60 a düsüyordum ama yine hemen geri aliyordum.
Maalesef yazin migren tedavisi gördüm ve 2-3 ayda 10 kilo aldim.Yani 63 den 73 e ciktim.Iki haftadir diyetteyim 3 kilo verdim,70 oldum.
Hayatimda 7 li sayilari ilk defa görüyorum.Kendimden igreniyorum resmen.Tekrar 50 li kilolara düsmek istiyorum.Artik cok büyük bir azim yaptim.Bu sefer basaricam.
Eger ki burada yarismaya katilirsam eminimki daha fazla azim gelecek bana ve hedefime ulasicam.

Hadi kizlarrrr.Resimleri bekliyorum.meyve sendende...
Ne giymek hayaliniz koyun buraya

ben resim yükleyemem yassah hemşerim yassah ama şu ikili etekli takımlar varya onlardan giymek istiyorum elbise giymek istiyorum giyebilecek duruma gelir gelmez alazaaam yanlardan ve önden arkadan çıkan olmadan rahat rahat giymek istiyorum

insallah canim, hep beraber istedigimiz kiyafetleri giginebilirizzz

kuru kurumu yedin güzel yaa nesi varkii yoğurtla karıştır elma doğra tarçın at azda bal..güzel oluyıor ama...

yok canımcığım yoğurtlu yaptım ama hiç bi şekilde yiyemezmişim zaten.çooook fena..benim damağıma göre değilmiş yani .peki ben ne yicem şimdi.ühühü

aah ah benim güzel dememde mecburiyetten yoksa yulafın nesi güsel olcakda...

ben biraz işlere bakim sonra spor var .......gelirim yine:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…