bende iyiyim canım sağol sanada afiyet olsun bu yoğurt diyeti sana baya kilo verdiriyor dimi kırmızıgülüm aman dikkat ette gitsin kilolarslm canim biz iyiyiz sen nasilsin?
afiyet olsun sana canim...bende bir fincan yesil cayimi ictim ve simdide 300gr yogurt yiyorum
Yaa ne güzel.Cok sanslisin kumsal.Benim daha 7-8 kilo sonra giyme sansim olacak.Ama o zamana kadarda kis bitmis olacak.
O parfün SIKAN smiley i ilk defa gördüm.ne güzelmis.
yulafa hakaretler duyuyorumm
tamam cok güzel bişi değil ama dokluk sağlıyor..
sütlüsü iğrenc hatta ama forma sokuyor..
bi cırpıda yiyip üzerine su içmek en kolay yolu
aynen sen yine 1 kaseye yakın yemişsin..ben ağzıma aldığım 1 kaşığı zor yuttum :)aynen sütle yeyim dedim amanın küçük bi kaseyi bitiremedim
canım ya ben bi daha imkanı yok ağzıma süremem.en basitinden 2 dilim tam buğday arasına peynir koydum şimdi..ohh missaah ah benim güzel dememde mecburiyetten yoksa yulafın nesi güsel olcakda...
yulafa hakaretler duyuyorumm
tamam cok güzel bişi değil ama dokluk sağlıyor..
sütlüsü iğrenc hatta ama forma sokuyor..
bi cırpıda yiyip üzerine su içmek en kolay yolu
Insallah canim insallah.Allah herkesin gönlüne göre versin.ben resim yükleyemem yassah hemşerim yassah ama şu ikili etekli takımlar varya onlardan giymek istiyorum elbise giymek istiyorum giyebilecek duruma gelir gelmez alazaaam yanlardan ve önden arkadan çıkan olmadan rahat rahat giymek istiyorum
yok canımcığım yoğurtlu yaptım ama hiç bi şekilde yiyemezmişim zaten.çooook fena..benim damağıma göre değilmiş yani .peki ben ne yicem şimdi.ühühü
evet bizim takımda bu sorun ama çoğumuzun küçük bebeği var çalışıyo..zamansızlık sanırım..ben oğlumdan fırsat buldukça hemen geliyorum buraya valla..Kizlar bakin neyi inceledim.Hangi takimlarin ne kadar mesaj yazdigini inceledim ve bizim takmin simdiye kadar yani acildigindan bu yana 23031 mesaj yazdigini gördüm.6. takim rekorla 55203 mesaj yazmis.Yani kizlar dökülüyoruz anliycaginiz
Kizlar su an Seda sayanda prof.dr Erkan topuz diyorki ayda 6-7 kilo veren yine hizla zayiflamak kansere davetmis.Diyorki hizli kilo vermek marifet degil,cok büyük bir hata diyor.
Ve özellikle yulaf,cavdar ve arpa ekmegini tercih edin diyor.Kanserden koruyormus.
evet bizim takımda bu sorun ama çoğumuzun küçük bebeği var çalışıyo..zamansızlık sanırım..ben oğlumdan fırsat buldukça hemen geliyorum buraya valla..
tam buğday ekmeği en sağlıklısı değilmiymiş
sağol cnm en kısa zaanda böyle denicem..yoksa koskoca 1 paket çöü boylıcak..kızlar yulafı rondada iice cekin nerdeyse un haline gelsin.. elmayı rendeleyin ince rendeyle yulaf elna kakao tarcın cekilmiş ceviz yoğurun ve küçük toplar yapın hindistan cevizine bulayıp dolapta soğutarak yiyinn..
evdeki yulaf bitmiş olur sizinde tatlı ihtiyacınız karsılanmıs olur
canımcım beni gerçekten çok etkiledi yulaf..öğüre öğüre yiyememki..damak tadı burda ortaya çıkıyo işte..tam buğday gl olarak en düşük olanaı cavdarsa en yüksek olanı kızlar..
yulaf ekmeği de gl olarak düşük ama içine ilaveler yapılıyor ondan montiye uygun değil.
o beğenmediğiniz yulaf ezmesinin vücuda o kadar cok faydası var ki cilt güzelliğinden sindirim sistemine kadar..
tam buğday gl olarak en düşük olanaı cavdarsa en yüksek olanı kızlar..
yulaf ekmeği de gl olarak düşük ama içine ilaveler yapılıyor ondan montiye uygun değil.
o beğenmediğiniz yulaf ezmesinin vücuda o kadar cok faydası var ki cilt güzelliğinden sindirim sistemine kadar..
benim wc protein aldığım zaman tehlikeye giriyor ben karbonhidratla beslenmeyi seven bi bünyeye sahibim karbonhidrat aldımmı tüm sistemlerim harika calısıyor ama kilo alıyorummm mecburen proteinle beslenip yeşil cayla destekliyorum..
ben dün naaptım biliyormusunakşam yemeğide sofrayı toplarken gözüm ekmeğe takıldı küçük bi parça koparıp aldım ağzımda çoğaldı çoğaldı çoğaldı çoğaldı sanki ekmeğin hepsini ağzıma almışım gibi ağır geldi sanki hamur topagı gibi hissettim
ii oldu sana zayıflamak değilde kilomu almak niyetin montiye neden ihanet ediyorsun bakimm bak takımdakiler beni kızdrıdı onlara kızdım bir sürü sıra size geliyorrr
bi da da canım çekmez işte
nooldu niye kızdırmışlar benim meyvemi:26:
ayy biri erişte yemiş diğeri sütlaş
öbürü pasta yemiş üstüne pideyle kola yı da götürmüş
ve hafta sonundan artıları var zaten
delirttiler sonunda kızdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?