kayısılı form çayımı hüplüyorum bu doğuşun biraz ekşimsi fena deelmiş
kızlar yulafı rondada iice cekin nerdeyse un haline gelsin.. elmayı rendeleyin ince rendeyle yulaf elna kakao tarcın cekilmiş ceviz yoğurun ve küçük toplar yapın hindistan cevizine bulayıp dolapta soğutarak yiyinn..
evdeki yulaf bitmiş olur sizinde tatlı ihtiyacınız karsılanmıs olur
arada yemeye çalışayım bari bide kızlar afedersiniz ben yeşilçay içmeden vc ye çıkamıyordum hatta ilk başlarken 3 gündür felan çıkmamıştım iyi geldi bu monti ilk günler nerdeyse her öğün çıkıyordum barsaklarım çalışıyor sürekli ayran içiyorum onunda mı etkisi var ki
ayy biri erişte yemiş diğeri sütlaş
öbürü pasta yemiş üstüne pideyle kola yı da götürmüş
ve hafta sonundan artıları var zaten
delirttiler sonunda kızdımm
bendede bi ara paket yulaf kalmıştı buzluğa attım bozulmasın diye .....sonrada çorbalara keke köfteye ne yaptıysam 1-2 kaşık ekleye ekleye bitirdim....sağol cnm en kısa zaanda böyle denicem..yoksa koskoca 1 paket çöü boylıcak..
canımcım beni gerçekten çok etkiledi yulaf..öğüre öğüre yiyememki..damak tadı burda ortaya çıkıyo işte..
ayy biri erişte yemiş diğeri sütlaş
öbürü pasta yemiş üstüne pideyle kola yı da götürmüş
ve hafta sonundan artıları var zaten
delirttiler sonunda kızdımm
bendede bi ara paket yulaf kalmıştı buzluğa attım bozulmasın diye .....sonrada çorbalara keke köfteye ne yaptıysam 1-2 kaşık ekleye ekleye bitirdim....
anaaa bende mi buzluğa atayım bozulurmu ki iyiki söyledin ya
AYYY neguzel tatli tarifi verdin kiz, kirk yil dusunsem aklima gelmezdi
bagirsagi hic soyleme dogacim, ben yillardir sadece ilacla cikabiliyorum, ilacimi almadigim zaman hemen kilo aliyorum:78::78:
istersen bizde bir siraya gecelim, cunku haftasonu cok gunah isledik
bendede bi ara paket yulaf kalmıştı buzluğa attım bozulmasın diye .....sonrada çorbalara keke köfteye ne yaptıysam 1-2 kaşık ekleye ekleye bitirdim....
yazık yaa çok eziklemeseydin ..belki çok canları çekmiştir....demiiceeeeem..... ....... çünküm bişey yapcaksam doğru dürüst yapalım.. .bende dün yemeğe çıktım ablam davet etti..ama ben sadece tavuk salata diet kola içtim 1dilim kepek 1dilim normal ekmek yedim ..... dışarda bile olsak öyle çok alternatif var ki hele salata barlar süper.... yağlı olmayanlardan aldıktan sonra korkmadan yiyin gariii.....:86:
en sevdiğim iki parçayı paylaşıyorum .......................sizler için 7. takım ve kardeş takım....
Candan erçetin - sitem | İzlesene.com Video
Funda arar-camdan kalp | İzlesene.com Video
bende bende..bugün öyleyimöğle
1 kase çorba
az taze fasulye
1 ince dilim kepekli ekmek( dayanamadım
ara
1 portakal
3 adet kuru kayısı
kızlar bu aralar hiç doymuyorum ya sürekli bişiler yemek istiyorum özellikle canım hamur işiekmek falan istiyor anlamadımm napsam acaba
en sevdiğim iki parçayı paylaşıyorum .......................sizler için 7. takım ve kardeş takım....
Candan erçetin - sitem | İzlesene.com Video
Funda arar-camdan kalp | İzlesene.com Video
ben bugün açımmmmmm..tansiyonum düştü galibaa..
bizede eklermisinnn :112:
meyveeeeeeeeeee duy sesimi..
doğacığım şimdi yedim 1 elma..geçer inş
cnm sabak 2 dilim tam buğday ekmeği arasına 1 ince dilim peynir..1 bardak süt..
ara 2 gün kurusu..
öğlen 1 peynirli omlet..,şimdide elma yedim ama gözlerim kararıyo,başım dönüyo..
bide sana şeyi sorcam..kuru incir ve light kaşar,dil peyniri yasakmı.bide ceviz
sağol canımcığım..evde yeşillik falan hiç bişey yok..hava ççok soğuk oğlumla pazarada gidemedim..akşama eşim alcak..birazdan içim o zamn ayranı..
anlamadım ben şimdi yağ oranını nasıl anlıcaz..azar azar yenilebilirmi bunlardan.biz şimdi ocak anneleri grupcanak yapıyoruz montiyide.ordaki akadalar soruyo.ben yağ oranını nasıl söşim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?