Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

AYYY neguzel tatli tarifi verdin kiz, kirk yil dusunsem aklima gelmezdi

bagirsagi hic soyleme dogacim, ben yillardir sadece ilacla cikabiliyorum, ilacimi almadigim zaman hemen kilo aliyorum:78::78:

ayy biri erişte yemiş diğeri sütlaş

öbürü pasta yemiş üstüne pideyle kola yı da götürmüş

ve hafta sonundan artıları var zaten

delirttiler sonunda kızdımm

istersen bizde bir siraya gecelim, cunku haftasonu cok gunah isledik

sağol cnm en kısa zaanda böyle denicem..yoksa koskoca 1 paket çöü boylıcak..

canımcım beni gerçekten çok etkiledi yulaf..öğüre öğüre yiyememki..damak tadı burda ortaya çıkıyo işte..
bendede bi ara paket yulaf kalmıştı buzluğa attım bozulmasın diye .....sonrada çorbalara keke köfteye ne yaptıysam 1-2 kaşık ekleye ekleye bitirdim....

ayy biri erişte yemiş diğeri sütlaş

öbürü pasta yemiş üstüne pideyle kola yı da götürmüş

ve hafta sonundan artıları var zaten

delirttiler sonunda kızdımm

yazık yaa çok eziklemeseydin ..belki çok canları çekmiştir....demiiceeeeem............ çünküm bişey yapcaksam doğru dürüst yapalım...bende dün yemeğe çıktım ablam davet etti..ama ben sadece tavuk salata diet kola içtim 1dilim kepek 1dilim normal ekmek yedim .....dışarda bile olsak öyle çok alternatif var ki hele salata barlar süper.... yağlı olmayanlardan aldıktan sonra korkmadan yiyin gariii.....:86:

afiyet olsun kırmızıgülüm ayy bizde daha ne tatlı tarifleri var bir bilsen ara ara yazarım burayaa
monti yapanlar sakın ylafı pişirmeyin gl si artıyor pişince ben bi kere muhammetbi yaptım olmaya oldu ama montide yasakmıs...

saferanım bunlar bi tek bundan anlıyorlar bacumm valla elime sopayı aldırtmadan 1 hafta geciremiyoruzzz

bende bende..bugün öyleyim
en sevdiğim iki parçayı paylaşıyorum .......................sizler için 7. takım ve kardeş takım....

Candan erçetin - sitem | İzlesene.com Video

Funda arar-camdan kalp | İzlesene.com Video

teşekkürler cnm.eline sağlık

cnm sabak 2 dilim tam buğday ekmeği arasına 1 ince dilim peynir..1 bardak süt..
ara 2 gün kurusu..
öğlen 1 peynirli omlet..,şimdide elma yedim ama gözlerim kararıyo,başım dönüyo..

bide sana şeyi sorcam..kuru incir ve light kaşar,dil peyniri yasakmı.bide ceviz

yağ oranı 3 ün üzerinde olanlar yasak canım...şimdi sabah cok az yemişsin yanında bol domates salatalık ve yeşillik olmalı
emziriyormuydun hatırlayamadım ama ara olarak kayısı yerine taze meyve sec bence..
öğlende sadece omlet yine cok az
bak ben öğlen 2 porsyon pırasa 1 kase dolusu yoğurt ve 3 kasık kavurma yedim..
tansiyonunun düşmesi cok normal yani montide doyana kadar yiyorsun sekerim cok yedim bırakayım yok..
bide tansiyonun düşmüşse ayaklarını duvara dik o sekilde yat biraz ve elmadan yarım saat sonra tuzlu ayran iç kendine gelirsin..

sağol canımcığım..evde yeşillik falan hiç bişey yok..hava ççok soğuk oğlumla pazarada gidemedim..akşama eşim alcak..birazdan içim o zamn ayranı..
anlamadım ben şimdi yağ oranını nasıl anlıcaz..azar azar yenilebilirmi bunlardan.biz şimdi ocak anneleri grupcanak yapıyoruz montiyide.ordaki akadalar soruyo.ben yağ oranını nasıl söşim :)

kız peynir kutusunun üzerinde yağ proten oranları varya 100 gr da 3 ün altında olucak ..
ya aslında bu tek bimdeki aknaz lihyt peynirde böyle yani tek yediğimz peynir bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…