anam ben uçmuşum her kelimeyi yalnış yazmışım :)
bu arada emziriyorum
Camdan kalp cok harika,bende cok seviyorum.Funda Arar zaten süper bir sanatci..en sevdiğim iki parçayı paylaşıyorum .......................sizler için 7. takım ve kardeş takım....
Candan erçetin - sitem | İzlesene.com Video
Funda arar-camdan kalp | İzlesene.com Video
Bugün herkese ne olus böyle.Bende cok acim bugün.Karnim hic doymadi,hep kaziniyor.Meyve diyetini severdim normalde ama bugün cok rahatsiz oldum.Burada havalar asiri soguk diyemi ne meyvelerde hic ama hic tat yok.Igrenc hepsinin tadi.Dogru düzgün bisey yiyememdim sabahtandir.Sinirim bozuldu bu yüzden.Deminde cocuklari okuldan aldim geldim.Onlara yemek yapmistim.Benim oglum her yemege bir bahane bulur yemek istemez.1 tabagi 1,5 saatte yer.Neyse baktim bu yine yemiyor,tabak önünde bekliyor,zaten sinirim bozuk,cocuga bir ton bagirdim.Bogazim agridi bagirmaktan.Dedimki"Bana bu yemegi verselerdi nasil yerdim,sen hicbirseyi begenmiyorsun.Ne sanslisin her seyi yiyip kilo almiyorsun.Allah'a sükür edicegin yerde birde sikayetleniyorsun.Bak ben sadece bakmakla yetiniyorum,yiyemiyorum anliyormusun yiyemiyorummmmm"ben bugün açımmmmmm..tansiyonum düştü galibaa..
azericim bende seni bekliyordum canım sabah kıyafet ekle demişsin ama ben ekleyemedim çünkü ben zayıflayınca ceşit ceşit etekler elbiseler dap dar jean ler giymek istiyorum yabi ceşit ceşit bolerolar dümdüz göbekle yapısan kazaklar giymek istiyorum vs vs ben cok sey giymek istiyorum azericimm
azericim yaa cocuğa hiç öğle denirmi sen cok yıpranmıssın istersen bir süre ara ver canım kendini toparla..
her seyden önce beden ve ruh sağlığımız biliyorsun üzülme hepimiz zayıflıcaz tatlım yapma böyle detoks falanda bak moralin cok bozuluyor..
Kiz meyveeeeee.Ajanlik yaptim,sizin takimda senin yazini gördüm.Ne oluyor bakalim.Ailen istemiyormu evlenmeni.
ayy azericim istemiyorlar canım yaaa
napcaz biz offff hersey hazır ama annemler istemiyor
Camdan kalp cok harika,bende cok seviyorum.Funda Arar zaten süper bir sanatci..
Bugün herkese ne olus böyle.Bende cok acim bugün.Karnim hic doymadi,hep kaziniyor.Meyve diyetini severdim normalde ama bugün cok rahatsiz oldum.Burada havalar asiri soguk diyemi ne meyvelerde hic ama hic tat yok.Igrenc hepsinin tadi.Dogru düzgün bisey yiyememdim sabahtandir.Sinirim bozuldu bu yüzden.Deminde cocuklari okuldan aldim geldim.Onlara yemek yapmistim.Benim oglum her yemege bir bahane bulur yemek istemez.1 tabagi 1,5 saatte yer.Neyse baktim bu yine yemiyor,tabak önünde bekliyor,zaten sinirim bozuk,cocuga bir ton bagirdim.Bogazim agridi bagirmaktan.Dedimki"Bana bu yemegi verselerdi nasil yerdim,sen hicbirseyi begenmiyorsun.Ne sanslisin her seyi yiyip kilo almiyorsun.Allah'a sükür edicegin yerde birde sikayetleniyorsun.Bak ben sadece bakmakla yetiniyorum,yiyemiyorum anliyormusun yiyemiyorummmmm"
Bir baktim kizimin gözleri dolmus.Ne oldu sana dedim,bir basladi aglamaya.Diyoeki"Canim annem,sen istedigin seyleri yiyemiyorsun.Hep biz önünde yiyoruz,senin canin cekiyor.Hep acsin sen.Cok üzülüyorum sana"
Bebegim yaaa,gördünüzmü,nasil üzülmüs melegim.
Iste benim hayal ettigin kiyafetler böyle seyler.Belime de kemek takmak istiyorum.Ohhh arkadaslarimin yaninda salina salina gezmek istiyorum.
Eki Görüntüle 148737
Eki Görüntüle 148738
Eki Görüntüle 148739
Eki Görüntüle 148740
Eki Görüntüle 148741
Camdan kalp cok harika,bende cok seviyorum.Funda Arar zaten süper bir sanatci..
Bugün herkese ne olus böyle.Bende cok acim bugün.Karnim hic doymadi,hep kaziniyor.Meyve diyetini severdim normalde ama bugün cok rahatsiz oldum.Burada havalar asiri soguk diyemi ne meyvelerde hic ama hic tat yok.Igrenc hepsinin tadi.Dogru düzgün bisey yiyememdim sabahtandir.Sinirim bozuldu bu yüzden.Deminde cocuklari okuldan aldim geldim.Onlara yemek yapmistim.Benim oglum her yemege bir bahane bulur yemek istemez.1 tabagi 1,5 saatte yer.Neyse baktim bu yine yemiyor,tabak önünde bekliyor,zaten sinirim bozuk,cocuga bir ton bagirdim.Bogazim agridi bagirmaktan.Dedimki"Bana bu yemegi verselerdi nasil yerdim,sen hicbirseyi begenmiyorsun.Ne sanslisin her seyi yiyip kilo almiyorsun.Allah'a sükür edicegin yerde birde sikayetleniyorsun.Bak ben sadece bakmakla yetiniyorum,yiyemiyorum anliyormusun yiyemiyorummmmm"
Bir baktim kizimin gözleri dolmus.Ne oldu sana dedim,bir basladi aglamaya.Diyoeki"Canim annem,sen istedigin seyleri yiyemiyorsun.Hep biz önünde yiyoruz,senin canin cekiyor.Hep acsin sen.Cok üzülüyorum sana"
Bebegim yaaa,gördünüzmü,nasil üzülmüs melegim.
Of canim yaaa.Ikna etmenin bir yolunu bulursun sen.Ikna kabiliyoetin yüksek cünkü tanidigim kadariyla.Daha tanismadanmi istemiyorlar.Yoksa gördülerde gözlerimi tutmadi?ayy azericim istemiyorlar canım yaaa
napcaz biz offff hersey hazır ama annemler istemiyor
Evet haklisin.Yarindan itibaren daha akisina birakicam.Zaten bugün öyle bitkinim halsizimki.Yarin böyle olmayacak.nisanlimisin sen canim? ben seni evlsin biliyordum...ailen neden istemiyor evlenmeni??
canim cok uzuldum ya, bukadar strese sokma kendini.. sonucta sen bir annesin, cocuklarinin sana ihtiyaci var...haftada 100gr versende kar, Allaha sukur kilonda cok fazla degil...daha sakin diyetini yap canim...siki diyete girme...ailene lazimsin sen
Aynen Cemre aynen.Dolabimda o kadar kiyafetim varki beni bekleyen.52 kilomdan kalan kiyafetlerimde var ama son seneler 60 dim diye yine cogu olmaya basladi cok sükür.ben de dolabımda beni bekleyen güzel kıyafetlerimi giymek istiyorum...
ayy çok şeker...
azerikızı, kızkardeşinin gideceği güzellik salonuyla ilgili bilgi verecektin?
1 mart 2011 olculerı
olculer kırmızıgul06 cemre2010 doga3 tutku2012 kumsal saferan azerıkızı meyvenull ceyce
gogus 118.5 92 116 91 94 126 90 84 100
bel 110 76 102 92 79 110 90 66 96
kalca 128 100 128 95 97 142 107 98.5 112
3 kısı dısında olculer ıcın kımse yorum yapmadı
Bende cevap vermeyen arkadaslarınkını aynı gectım
Kızlar neyapıyorsunuz, cemre,tutku???? Onlınesınız ama ses yok
Of canim yaaa.Ikna etmenin bir yolunu bulursun sen.Ikna kabiliyoetin yüksek cünkü tanidigim kadariyla.Daha tanismadanmi istemiyorlar.Yoksa gördülerde gözlerimi tutmadi?
Evet haklisin.Yarindan itibaren daha akisina birakicam.Zaten bugün öyle bitkinim halsizimki.Yarin böyle olmayacak.
Aynen Cemre aynen.Dolabimda o kadar kiyafetim varki beni bekleyen.52 kilomdan kalan kiyafetlerimde var ama son seneler 60 dim diye yine cogu olmaya basladi cok sükür.
Ay canikom öyle bir gecer zamanki basladi.Kardesimde o saatte geliyor isten.Arayamadim,tamamiyle unuttum.Özürrrr.Söz yarin
gunaydin kizlar...Dukkani bugun ben aciyorum.:92::92:..hadi buyrun buyrun...mankenlere parali diyetcilere bedava..haydiiii gelunnnnnnn
günaydın fıstığım
Gunaydin tatlim, nasilsin..istemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?