Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olurmu gulum, anlat sen ben dinlerim gecmis olsun ama canim, nedensiz boyle agrilar can sikiyor..Allah sifani versin

nisanlimisin sen canim? ben seni evlsin biliyordum...ailen neden istemiyor evlenmeni??

Of canim yaaa.Ikna etmenin bir yolunu bulursun sen.Ikna kabiliyoetin yüksek cünkü tanidigim kadariyla.Daha tanismadanmi istemiyorlar.Yoksa gördülerde gözlerimi tutmadi?

kızlar ben annemlerden uzaktayım yani memuriyet atamam uzak bir yere cıktı cankırıdayım annemler izmitte sevgilimde kırıkkalede
şimdi şöyle bir durum var annemler yanlarında istiyor karsı tarafta yanlarında istiyor ben ortada olmak istiyorum sonuc olarak tayin hakkım olmadığından olduğum yerde kalıyorum .
annemler yanlarına tayin hakkım cıkıcak die bekliyor ve karsı tarafla tanısmayı bile kabul etmiyor..

azericim ikna kabiliyeti babama gelince sönüyor malesef ben babama asla kıyamam onun sözünden cıkamam anneme derim ama babama onu kırıcak tek söz söyleyemem..

bilmiyorum ne olucak ne olucaksada hayırlısından cabukndan olsun

hakkinda hangisi hayirliysa o olur insallah gulum...ah o babalar kiyilmiyor hic...bende oyleyim anneme hersey diyebilirim ama babama...Allah basimizdan eksik etmesin onlari

azeriii

azerii

nerde kaldın canımmm sana nispet yapmaya geldimm

kız ben 5 e indim sen hala 6 damısınn :90::90::90:

bak bak pasta börek yedinn geride kaldınn ben seni coktann gectim artık bana yetisemezsinn

günadyın kızlar güzel bir gün olur inşalalh

sabah
yeşilçay
sütlü yulaf

ara
eti form büskivi 3 adet
3 adet kuru kayısı

gunaydin kizlar...Dukkani bugun ben aciyorum.:92::92:..hadi buyrun buyrun...mankenlere parali diyetcilere bedava..haydiiii gelunnnnnnn
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor yoğurt diyeti
günaydın fıstığım

günaydın doğacım nasılsın çok geçmiş olsun allah şifa versin bugün daha iyisin inşallahh
canım hakkında hayırlısı olsun herşey gönlünce olur inşallah bu işler hem tatlı hem zor
azeriii

azerii

nerde kaldın canımmm sana nispet yapmaya geldimm

kız ben 5 e indim sen hala 6 damısınn :90::90::90:

bak bak pasta börek yedinn geride kaldınn ben seni coktann gectim artık bana yetisemezsinn
meyvecim çok tebrik ederim seniiiiii bravooo
günaydın şekerler

günaydın akrepcim

kizlar ben asik oldum...carpildim resmen

adini feriha koydum adli dizide oynaya emir'e (Cagatay Ulusoya)

bir insan bukadarmi tatli olur yaaaa...gunlerdir diziyi izliyorum...fotografina bakiyorummm...ahhhh ahhhhh

amma ben ablasi sayilirim...daha 21 yasindaymisss:2::2:

unut sen onu :96::96:
yaz geliyor daha yakısıklı yaz aşkın olurr :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…