evet işteyim ama az kalsın acilde alacakdım soluğu akşam sol kalçamın üstünde kaç gündür bıcak gibi bi ağrı vardı dün bayaa yoruldum akşam yerimden kıpırdayamadım odanın ortasında kaldım bağıra bağıra zorla oğlan beni sürükleyerek götürdü resmen bi kaç saat yattım biraz düzeldi sabahda var biraz bi saat sonra falan bitişikde sağlık ocağı var oraya bi gidiym kafama yatmazsa hastaneye giderim bi dokundun bin ah işittin napam yaşlılık işte
olurmu gulum, anlat sen ben dinlerimgecmis olsun ama canim, nedensiz boyle agrilar can sikiyor..Allah sifani versin
sağol canım ya iyiki varsınız
nisanlimisin sen canim? ben seni evlsin biliyordum...ailen neden istemiyor evlenmeni??
Of canim yaaa.Ikna etmenin bir yolunu bulursun sen.Ikna kabiliyoetin yüksek cünkü tanidigim kadariyla.Daha tanismadanmi istemiyorlar.Yoksa gördülerde gözlerimi tutmadi?
kızlar ben annemlerden uzaktayım yani memuriyet atamam uzak bir yere cıktı cankırıdayım annemler izmitte sevgilimde kırıkkalede
şimdi şöyle bir durum var annemler yanlarında istiyor karsı tarafta yanlarında istiyor ben ortada olmak istiyorum sonuc olarak tayin hakkım olmadığından olduğum yerde kalıyorum .
annemler yanlarına tayin hakkım cıkıcak die bekliyor ve karsı tarafla tanısmayı bile kabul etmiyor..
azericim ikna kabiliyeti babama gelince sönüyor malesef ben babama asla kıyamam onun sözünden cıkamam anneme derim ama babama onu kırıcak tek söz söyleyemem..
bilmiyorum ne olucak ne olucaksada hayırlısından cabukndan olsun
hakkinda hangisi hayirliysa o olur insallah gulum...ah o babalar kiyilmiyor hic...bende oyleyim anneme hersey diyebilirim ama babama...Allah basimizdan eksik etmesin onlari
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor yoğurt diyetigunaydin kizlar...Dukkani bugun ben aciyorum.:92::92:..hadi buyrun buyrun...mankenlere parali diyetcilere bedava..haydiiii gelunnnnnnn
günaydın fıstığım
günaydın doğacım nasılsın çok geçmiş olsun allah şifa versin bugün daha iyisin inşallahhevet işteyim ama az kalsın acilde alacakdım soluğu akşam sol kalçamın üstünde kaç gündür bıcak gibi bi ağrı vardı dün bayaa yoruldum akşam yerimden kıpırdayamadım odanın ortasında kaldım bağıra bağıra zorla oğlan beni sürükleyerek götürdü resmen bi kaç saat yattım biraz düzeldi sabahda var biraz bi saat sonra falan bitişikde sağlık ocağı var oraya bi gidiym kafama yatmazsa hastaneye giderim bi dokundun bin ah işittin napam yaşlılık işte
canım hakkında hayırlısı olsun herşey gönlünce olur inşallah bu işler hem tatlı hem zor
kızlar ben annemlerden uzaktayım yani memuriyet atamam uzak bir yere cıktı cankırıdayım annemler izmitte sevgilimde kırıkkalede
şimdi şöyle bir durum var annemler yanlarında istiyor karsı tarafta yanlarında istiyor ben ortada olmak istiyorum sonuc olarak tayin hakkım olmadığından olduğum yerde kalıyorum .
annemler yanlarına tayin hakkım cıkıcak die bekliyor ve karsı tarafla tanısmayı bile kabul etmiyor..
azericim ikna kabiliyeti babama gelince sönüyor malesef ben babama asla kıyamam onun sözünden cıkamam anneme derim ama babama onu kırıcak tek söz söyleyemem..
bilmiyorum ne olucak ne olucaksada hayırlısından cabukndan olsun
meyvecim çok tebrik ederim seniiiiii bravoooazeriii
azerii
nerde kaldın canımmm sana nispet yapmaya geldimm
kız ben 5 e indim sen hala 6 damısınn :90::90::90:
bak bak pasta börek yedinn geride kaldınn ben seni coktann gectim artık bana yetisemezsinn
günaydın şekerler
günaydın şekerler
Günaydın kızlar.
günaydın meyvecim. gelmişsin 5li rakamlara süper gidiyorsun
kizlar ben asik oldum...carpildim resmen
adini feriha koydum adli dizide oynaya emir'e (Cagatay Ulusoya)
bir insan bukadarmi tatli olur yaaaa...gunlerdir diziyi izliyorum...fotografina bakiyorummm...ahhhh ahhhhh
amma ben ablasi sayilirim...daha 21 yasindaymisss:2::2:
unut sen onu :96::96:
yaz geliyor daha yakısıklı yaz aşkın olurr :76:
günaydınnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?