Gecmisler olsun canim.dikkat et kendine..Yürüme bandinda cokmu kaldin acaba.Neyden olmus olabilir?evet işteyim ama az kalsın acilde alacakdım soluğu akşam sol kalçamın üstünde kaç gündür bıcak gibi bi ağrı vardı dün bayaa yoruldum akşam yerimden kıpırdayamadım odanın ortasında kaldım bağıra bağıra zorla oğlan beni sürükleyerek götürdü resmen bi kaç saat yattım biraz düzeldi sabahda var biraz bi saat sonra falan bitişikde sağlık ocağı var oraya bi gidiym kafama yatmazsa hastaneye giderim bi dokundun bin ah işittin napam yaşlılık işte
Canim yaaa.Keske sevenleri ayirmasalar.Kac senedir berabersiniz?
kızlar ben annemlerden uzaktayım yani memuriyet atamam uzak bir yere cıktı cankırıdayım annemler izmitte sevgilimde kırıkkalede
şimdi şöyle bir durum var annemler yanlarında istiyor karsı tarafta yanlarında istiyor ben ortada olmak istiyorum sonuc olarak tayin hakkım olmadığından olduğum yerde kalıyorum .
annemler yanlarına tayin hakkım cıkıcak die bekliyor ve karsı tarafla tanısmayı bile kabul etmiyor..
azericim ikna kabiliyeti babama gelince sönüyor malesef ben babama asla kıyamam onun sözünden cıkamam anneme derim ama babama onu kırıcak tek söz söyleyemem..
bilmiyorum ne olucak ne olucaksada hayırlısından cabukndan olsun
Oooooooowwwww vay beeeeeee.59.8azeriii
azerii
nerde kaldın canımmm sana nispet yapmaya geldimm
kız ben 5 e indim sen hala 6 damısınn :90::90::90:
bak bak pasta börek yedinn geride kaldınn ben seni coktann gectim artık bana yetisemezsinn
kizlar ben asik oldum...carpildim resmen
adini feriha koydum adli dizide oynaya emir'e (Cagatay Ulusoya)
bir insan bukadarmi tatli olur yaaaa...gunlerdir diziyi izliyorum...fotografina bakiyorummm...ahhhh ahhhhh
amma ben ablasi sayilirim...daha 21 yasindaymisss:2::2:
selamlarrr.dünkü açlık işe yramadı.bugün + lardayım.ühüühüh
beni aynı geçmekle iyi yapmışsın kilom fazla değişmedi ölçülerde değişmemiştir diye ölçmek içimden gelmiyor....1 mart 2011 olculerı
olculer kırmızıgul06 cemre2010 doga3 tutku2012 kumsal saferan azerıkızı meyvenull ceyce
gogus 118.5 92 116 91 94 126 90 84 100
bel 110 76 102 92 79 110 90 66 96
kalca 128 100 128 95 97 142 107 98.5 112
3 kısı dısında olculer ıcın kımse yorum yapmadı
Bende cevap vermeyen arkadaslarınkını aynı gectım
geçmiş olsun canım izin alıp dinlen en iyisi...evet işteyim ama az kalsın acilde alacakdım soluğu akşam sol kalçamın üstünde kaç gündür bıcak gibi bi ağrı vardı dün bayaa yoruldum akşam yerimden kıpırdayamadım odanın ortasında kaldım bağıra bağıra zorla oğlan beni sürükleyerek götürdü resmen bi kaç saat yattım biraz düzeldi sabahda var biraz bi saat sonra falan bitişikde sağlık ocağı var oraya bi gidiym kafama yatmazsa hastaneye giderim bi dokundun bin ah işittin napam yaşlılık işte
ah canıım...inş. hayırlısı neyse o olsun....
kızlar ben annemlerden uzaktayım yani memuriyet atamam uzak bir yere cıktı cankırıdayım annemler izmitte sevgilimde kırıkkalede
şimdi şöyle bir durum var annemler yanlarında istiyor karsı tarafta yanlarında istiyor ben ortada olmak istiyorum sonuc olarak tayin hakkım olmadığından olduğum yerde kalıyorum .
annemler yanlarına tayin hakkım cıkıcak die bekliyor ve karsı tarafla tanısmayı bile kabul etmiyor..
azericim ikna kabiliyeti babama gelince sönüyor malesef ben babama asla kıyamam onun sözünden cıkamam anneme derim ama babama onu kırıcak tek söz söyleyemem..
bilmiyorum ne olucak ne olucaksada hayırlısından cabukndan olsun
olsun aşk aşktır.......kizlar ben asik oldum...carpildim resmen
adini feriha koydum adli dizide oynaya emir'e (Cagatay Ulusoya)
bir insan bukadarmi tatli olur yaaaa...gunlerdir diziyi izliyorum...fotografina bakiyorummm...ahhhh ahhhhh
amma ben ablasi sayilirim...daha 21 yasindaymisss:2::2:
nasılsın azeriii...... benim canım sıkılıyor... hava çok soğuk dışarda gezmek istiyorum diyetide bozasım geliyor burnuma kebap kokuları geliyor... off kendime gelmem lazım...
selamlarrr.dünkü açlık işe yramadı.bugün + lardayım.ühüühüh
Canim yaaa.Keske sevenleri ayirmasalar.Kac senedir berabersiniz?
Oooooooowwwww vay beeeeeee.59.8Süpersin fistik.Yok ya,ben yarin lapa diyeti yapicam banane.Zaten o diyet beni aciktirmiyor.Bende haftaya 5 lerde olucam
Vay vay Kirmizi'cim:103:.Enistemiz demek bu haaaa:123:
nasılsın azeriii...... benim canım sıkılıyor... hava çok soğuk dışarda gezmek istiyorum diyetide bozasım geliyor burnuma kebap kokuları geliyor... off kendime gelmem lazım...
merhaba kızlar ben geldim hastaneye gittim rötgen çekildi pöç kemiğimde sorun varmış ilaçlarımı aldım geçmezse tedaviyi değiştiririz dedi abim eşimide görmüş oldum filmi onun odasında bekledim sıra mıra derken daha belime vurdu inş iyi gelir ilaçlar
sabah2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
peynir
öğlenyarım domates
yarım salatalık
az peynir
1 haşlanmış yumurta
ayran
ara içinde elma var çantamda
doğacım gecmiş olsun canım..
menüler güzel gidiyor seker kacamak yapmazsan cumaya senden cok güzel bi sonuc bekliyorummm
merhaba kızlar ben geldim hastaneye gittim rötgen çekildi pöç kemiğimde sorun varmış ilaçlarımı aldım geçmezse tedaviyi değiştiririz dedi abim eşimide görmüş oldum filmi onun odasında bekledim sıra mıra derken daha belime vurdu inş iyi gelir ilaçlar
sabah2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
peynir
öğlenyarım domates
yarım salatalık
az peynir
1 haşlanmış yumurta
ayran
ara içinde elma var çantamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?