Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğa geçmiş olsun cnm

meyve hakkında hayırlısı olsun cnm..5 li rkamlara inmene sevindim

kırmızgül[/COLOR erkekten anlıyosun hee..bencede çok yakışıklı emir..

Gecmisler olsun canim.dikkat et kendine..Yürüme bandinda cokmu kaldin acaba.Neyden olmus olabilir?
Canim yaaa.Keske sevenleri ayirmasalar.Kac senedir berabersiniz?
azeriii

azerii

nerde kaldın canımmm sana nispet yapmaya geldimm

kız ben 5 e indim sen hala 6 damısınn :90::90::90:

bak bak pasta börek yedinn geride kaldınn ben seni coktann gectim artık bana yetisemezsinn
Oooooooowwwww vay beeeeeee.59.8Süpersin fistik.Yok ya,ben yarin lapa diyeti yapicam banane.Zaten o diyet beni aciktirmiyor.Bende haftaya 5 lerde olucam

Vay vay Kirmizi'cim:103:.Enistemiz demek bu haaaa:123:

beni aynı geçmekle iyi yapmışsın kilom fazla değişmedi ölçülerde değişmemiştir diye ölçmek içimden gelmiyor....
geçmiş olsun canım izin alıp dinlen en iyisi...
ah canıım...inş. hayırlısı neyse o olsun....
olsun aşk aşktır.......

nasılsın azeriii...... benim canım sıkılıyor... hava çok soğuk dışarda gezmek istiyorum diyetide bozasım geliyor burnuma kebap kokuları geliyor... off kendime gelmem lazım...

nasılsın azeriii...... benim canım sıkılıyor... hava çok soğuk dışarda gezmek istiyorum diyetide bozasım geliyor burnuma kebap kokuları geliyor... off kendime gelmem lazım...

Yoooooooo sakin diyeti bozma canim.Eger asiri kebap cektiyse canin,bugün hafif seyler ye,gec saat olmadanda kebap ye.Ekemeksiz yersin hem,bol salatayla.Bak ben iki gün bozdum nasil pisman oldum.Iki gün üzüldüm yaptigima.Ama neyseki 2 günde geri verdim yine.

Ben bugün normal diyetimi yapip yarinda lapa diyeti yapmak istiyorum.

yoğurt tarçın keten toh.yulaf bal karıştırdım ara olsun aklımdan kötü düşünceler silinsin...

oooh çok güzel olmuş yarım kase oldu hepsi tatlı niyetine yiyip üstüne bol su içim en iyisi...

selamlarrr.dünkü açlık işe yramadı.bugün + lardayım.ühüühüh

tutkucum montide olur böyle seyler bi bakarsın 1 kilo almıssın
noluyoruz ben diyeti hiç bozmadım ama derken bikac gün sonra fazlasıyla gitmiş olur üzülme sakınn ..
darısı basına tatlım evet gitt benim 6 hadi sıra sende...

merhaba kızlar ben geldim hastaneye gittim rötgen çekildi pöç kemiğimde sorun varmış ilaçlarımı aldım geçmezse tedaviyi değiştiririz dedi abim eşimide görmüş oldum filmi onun odasında bekledim sıra mıra derken daha belime vurdu inş iyi gelir ilaçlar
sabah2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
peynir
öğlenyarım domates
yarım salatalık
az peynir
1 haşlanmış yumurta
ayran
ara içinde elma var çantamda

Canim yaaa.Keske sevenleri ayirmasalar.Kac senedir berabersiniz?

Oooooooowwwww vay beeeeeee.59.8Süpersin fistik.Yok ya,ben yarin lapa diyeti yapicam banane.Zaten o diyet beni aciktirmiyor.Bende haftaya 5 lerde olucam

keske canımm nerdeyse 4 sene olucak...

sen geride kaldınn bana yetişemiceksin

Vay vay Kirmizi'cim:103:.Enistemiz demek bu haaaa:123:

keskee...nerdeee...biz hayranligimizlan kalacagiz ama belki beni motive eder, ona baktikca istahim kapanir

aman saferanim dikkat et..okadar eziyeti cekiyoruz, degermi hic birkac dk yemek icin...butun kilolarimizdan ilk once bir kurtulalim... sonra rahat rahat yeriz

gecmis olsun canim, dikkat et kendine

kırmızım seni ne yakısıklılar bekliyor senhele bi silkelen kimler kimler peşine düşer seç beyen al

doğacım gecmiş olsun canım..

menüler güzel gidiyor seker kacamak yapmazsan cumaya senden cok güzel bi sonuc bekliyorummm

doğacım gecmiş olsun canım..

menüler güzel gidiyor seker kacamak yapmazsan cumaya senden cok güzel bi sonuc bekliyorummm

sağol meyveciim
bendeeeeeee bekliyorum (dün böyle fena olunca kendimi çaya vurdum 1 tane şekerli içtim)görme taaaammı

Kırmızıgül sen bekarmıydın canım ? kaç yaşındasın? boşver çıkar bekarlığın tadını şekerim bak yazın fıstık gibi çocuklar seni bekliyor olacak piyasada benide bekleye bekleye kocişle oğlum olacak

ben bugünkü yediklerimi yazayım hemen

sabah kalkınca bir ılık bardak elma sirkeli su yarım saat sonra işyerinde kahvaltımı yaptım yanımda getirmiştim. geç kahvaltı yaptığım için arada bir elma yedim ve bir portakal yedim öğleden sonrada bir bardak portakal suyu içeceğim akşama ne yerim şuanda planlamadım.

inş. çabuk geçer... evdemisin iştemi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…