[ı]inş. çabuk geçer... Evdemisin iştemi....[/ı]
sağol canım...geçmiş olsun saferancım
sağol canım işteyim ya sorunlu bizim işyeri nefes alsan göze batıyor
geçmiş olsun saferancım
kızlar bu hafta diyet açısından hiç iyi gitmiyor benim sürekli kaçamaklar yapıyorum canım sıkkın
aaaaaaaahhhhhhhh insallahhhhhhhhh....bekliyorummmm vallahakırmızım seni ne yakısıklılar bekliyor senhele bi silkelen kimler kimler peşine düşer seç beyen al
Kırmızıgül sen bekarmıydın canım ? kaç yaşındasın? boşver çıkar bekarlığın tadını şekerimbak yazın fıstık gibi çocuklar seni bekliyor olacak piyasada benide bekleye bekleye kocişle oğlum olacak
dikkat et kumsalcim, sonra eziyeti yine kendimiz cekiyoruz....hem canin niye sikkin?
aaaaaaaahhhhhhhh insallahhhhhhhhh....bekliyorummmm vallaha
evet ceyce ben bekarim daha yas 24:78: insallah yaza kadar baya bir forma girmis olurum...gecen yil benim canim cok yandi...busefer ben can yakmak istiyorum....yok ya ben okadar kotu olamam..adam gibi biri ciksin yeter :87::116::116:
1 mart 2011 olculerı
olculer kırmızıgul06 cemre2010 doga3 tutku2012 kumsal saferan azerıkızı meyvenull ceyce
gogus 118.5 92 116 91 94 126 90 84 100
bel 110 76 102 92 79 110 90 66 96
kalca 128 100 128 95 97 142 107 98.5 112
3 kısı dısında olculer ıcın kımse yorum yapmadı
Bende cevap vermeyen arkadaslarınkını aynı gectım
Gunaydin canim, nasilsin??
4 sene,bayaa olmus aslinda.Tanimissinizdir birbirinizide.Hayirliysa olsun diyelim.keske canımm nerdeyse 4 sene olucak...
sen geride kaldınn bana yetişemiceksin
kızlar bu hafta diyet açısından hiç iyi gitmiyor benim sürekli kaçamaklar yapıyorum canım sıkkın
kırmızıgülüm kendime kaçakmaklar oluyor ya ondan canım sıkılıyor + olarak dönücek diye korkuyorum bu hafta :18:
günaydın..............
çok güzel...........
akrep ablamm günaydınnn
ayy bunlar uyuyor takım olarak dürtmek lazım hepsini yataklarındaa
günaydınakrep ablamm günaydınnn
ayy bunlar uyuyor takım olarak dürtmek lazım hepsini yataklarındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?