Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bu hafta diyet açısından hiç iyi gitmiyor benim sürekli kaçamaklar yapıyorum canım sıkkın

yeme krizim bi zarar vermeden geçti işte menüüü.......

KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
halk ekmek tam buğday ekmeği 40 gr. 83 cal.
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yoğurt (az yağlı) 150 gr. 94 cal.
keten tohumu 10 gr. 53 cal.
yulaf ezmesi 10 gr. 42 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yayla çorbası 0.5 por. 57 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
kapuska - kıymalı 1 por. 190 cal.
ekmek - kepekli 3 dilim 180

1084 cal..

kızlar bu hafta diyet açısından hiç iyi gitmiyor benim sürekli kaçamaklar yapıyorum canım sıkkın

dikkat et kumsalcim, sonra eziyeti yine kendimiz cekiyoruz....hem canin niye sikkin?
kırmızım seni ne yakısıklılar bekliyor senhele bi silkelen kimler kimler peşine düşer seç beyen al
aaaaaaaahhhhhhhh insallahhhhhhhhh....bekliyorummmm vallaha

evet ceyce ben bekarim daha yas 24:78: insallah yaza kadar baya bir forma girmis olurum...gecen yil benim canim cok yandi...busefer ben can yakmak istiyorum....yok ya ben okadar kotu olamam..adam gibi biri ciksin yeter :87::116::116:

İNŞ canım kalbine göre versin allah

benimde narin ölçülerim..
göğüs 90
bel (göbek deliğinden ölçüm) 89
kalça 100

bugün yediklerim..
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen muz
akşamlık daha bişi düşünmedim spor olarakta halı sildim yeterlimi acaba

yazın kalca cevrem 115 ti
kalçam doğum öncesi haline döndü ama göbeğim hala var inatla erimiyor ve tabi göğüsler hala eski haline dönmedi 3 sene evvel yine 7. takımda 52 kg ya düşmüştüm insallah yine o rakamı görürüm :129:

kırmızıgülüm kendime kaçakmaklar oluyor ya ondan canım sıkılıyor + olarak dönücek diye korkuyorum bu hafta :18:

keske canımm nerdeyse 4 sene olucak...

sen geride kaldınn bana yetişemiceksin
4 sene,bayaa olmus aslinda.Tanimissinizdir birbirinizide.Hayirliysa olsun diyelim.
Ayrica aynen sana yetisemiycem.Yarin icin esmer pirinc bulamadim.Normal saglikli diyetimi devam ettiricem.Artik haftaya 59 oluca napalim.

SIKMA canini güzelim.Bu hafta böyleyse haftaya düzelir.Bazen benimde midemde sürekli bir kazinma oluyor.Hemde hic gecmeyen.:26:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar...malesef saatlerdir siteye girmeye caliyorum ama olmuyor... Hicbir turk sitesine giremiyorum((( telefonlada cok kolay olmuyor... Umarim yarin boyle olmaz:-(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…