Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ohhh sonunda girebildim kizlar...isyerinde bir turlu site acilmadi...hep hata verdi, dedim herhalde ebgellediler...ama simdi birdaha bakim dedim oldu..korktum kapattilar diye....siz nerelerdesiniz bakim....

malesef canim bugun pek fazla ugrayan olmamis...bende isyerindeyim..pc sorun cikartti bir turlu giremedim...sen neyptin canim, alisverisemi gittin?

Yok canim camideydim.Bizim iki üc haftada bir camii hayrina manti yapma günlerimiz oluyor.Manti yaptik yani.Haftaya da lahmacun yapicaz insallah.
Ama bak gelir gelmez hemen bir kahve yaptim kendime ve pc nin basina oturdum kk yi actim:126:

Eeee nasilsin Kirmizi'cim?

Son düzenleme:
napiysınız kızlar ..benim spora gitmeme lazım kızımı önce anneme bırakcam sonra spora gidicem sonra kızımı alcam sonra eve gelcem..bla bla bla...:36:

ne güzel biz de ist. da vakıf için yapıyoruz...mantı..

napiysınız kızlar ..benim spora gitmeme lazım kızımı önce anneme bırakcam sonra spora gidicem sonra kızımı alcam sonra eve gelcem..bla bla bla...:36:

Kolay gelsin Saferan'cim.Benim daha bugün isim kalmadi.Sabah hallettim isleri.Bugün burada karnaval oldugu icin camii cikisi cocuklari da aldim geldim.Bi yataklari topluycam o kadar.Ondan sonra dizilerime bakicam netten.

juli bebeğim senin kalçan o kadar geniş değilki kız.gözümde canlandırdım ama :)

isteyim saferancim, napim..sabah baya strese girdim siteye giremiyorum diye..ama sukur girdim...bende eve gidince kosu bandina binicem yine...bakalim yarin sonuc ne olacak:18::18:

Bende dün 60.4 düm.Bugün 200 gram artida ciktim.Ama bozmuycam moralimi.Yapisti bu 6 bana.Gitmior.Gerci meyveyede yapis,misti ama o atti üzerinden.Artik bende haftaya insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…