Selamlar.Ben eve daha yeni geldim.Valla gelince hemen burayi actim.Ama kismecikler yokmissssss.
malesef canim bugun pek fazla ugrayan olmamis...bende isyerindeyim..pc sorun cikartti bir turlu giremedim...sen neyptin canim, alisverisemi gittin?
Yok canim camideydim.Bizim iki üc haftada bir camii hayrina manti yapma günlerimiz oluyor.Manti yaptik yani.Haftaya da lahmacun yapicaz insallah.
Ama bak gelir gelmez hemen bir kahve yaptim kendime ve pc nin basina oturdum kk yi actim:126:
Eeee nasilsin Kirmizi'cim?
napiysınız kızlar ..benim spora gitmeme lazım kızımı önce anneme bırakcam sonra spora gidicem sonra kızımı alcam sonra eve gelcem..bla bla bla...:36:
yazın kalca cevrem 115 ti
kalçam doğum öncesi haline döndü ama göbeğim hala var inatla erimiyor ve tabi göğüsler hala eski haline dönmedi 3 sene evvel yine 7. takımda 52 kg ya düşmüştüm insallah yine o rakamı görürüm :129:
napiysınız kızlar ..benim spora gitmeme lazım kızımı önce anneme bırakcam sonra spora gidicem sonra kızımı alcam sonra eve gelcem..bla bla bla...:36:
Bende dün 60.4 düm.Bugün 200 gram artida ciktim.Ama bozmuycam moralimi.Yapisti bu 6 bana.Gitmior.Gerci meyveyede yapis,misti ama o atti üzerinden.Artik bende haftaya insallah.
insallah canim, bozma moralini....bende 100den bir kurtulamadiminsallah nisanda 9lu sayilarda olurum
Kurtulursun canim sende bir an önce insallah.Bir sayidan bir sayiya gecmek cok heyecanli ama yaoisiyor resmen.
Tutku sen asilsin.Dün artida cikmistin.Bugün baktinmi?
tutku kayboldu :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?