hoşgeldin irem dimi yanlış olmasııın... ben de deniz nam-ı diğer saferan kısaca safiiş...takımın demirbaşııı....
kızlar 4. mördüncü derece var ya onada şükür... kırmızı ve doğaya özel tebrikkendime sonsuz kınama ....[/COLOR][/I][/B]
Hosgeldin frangipani.Insallah bol paylasim yaparsin.Hareket gelir takimimiza.Kirmizigül iki hafta deneme süresi verdi sana ve benim arkadasim ganfed.Hadi kizlar gösterin kendinizi
sağol azeri kızı.. mümkün olduğunca çok paylaşım yapacağım, bugün evde yoktum sabahtan beri ondan yazamadım.. gerçi haftasonları oğlumla ilgilenirken bilgisayarı açmam pek mümkün olmuyor, o uyuduğunda ev işleri ile ilgileniyorum çünkü..
Olsun hafta sonlari zaten pek giren olmuyor.Ama sen yinede firsat buldukca karala biseyler.Sonradan girsek bile okumak iyi oluyor.Bebegin ne kadarlik?
Oğlum 14 ayı yeni bitirdi 2 Mart'ta, 15'e girdik..
Masallah Allah bagislasin.Tam hareketli zamanlari.Ilk cocukmu?
canım süt iç..gece kalkınca bile açsan süt içebilirsinben de bugün yediklerimi yazayım..
sabah
4 tane cherry domates
5 tane zeytin
beyaz peynir
yumurta
öğlen
tavuklu salata (tavuklar soya sosluydu)
yoğurt
ikindi
cafe mocha (bu pek olmadı çünkü biraz bol kremalı servis edildi ama artık süt niyetine içiverdim)
akşam
domates çorbası (planladığımız programda saatler şaştı, pek yemek alternatifim kalmadı geç saatte.. makarna yememek için sadece çorba içtim mecburen çünkü annemlerde tek bunlar vardı.. insanlara yemeğe gelmicez diyip sonra yemeğe gidince böyle oluyo :26: )
şu anda açıııımm.. gece yatmadan süt içebiliyorduk değil mi montide? belki biraz tutar.. yoksa gece oğluma uyandığımda bir yerlere saldırabilirim açlıktan maalesef..
Tutku'cum selam.Bugün ikidir görüyorum altta seni.Ama yazmadan cikiyorsun.Nasilsin?Benim canim SIKILIYOR.Esim bugün izinli degil.Karnavaldan dolayi calismak zorunda.Bende yarin belki kina gecesine gidebilirim diye kendi kendime beni en zayif gösteren kiyaferi bulmaya calisiyorum.:78:Eeeeee yarin tüm mahalle orada olacaklar,beni incelmis görsünler degilmi[/B]
Oğlum 14 ayı yeni bitirdi 2 Mart'ta, 15'e girdik..
evet gerçekten çok hareketli.. ilk göz ağrımız bizim, iki taraftan da ilk torun.. pek kıymetli yani.. senin var mı çocuğun, evli misin?
hayriye, ben de utkuya bayılıyorum.. güler yüzlü, yakışıklı.. daha ne olsun.. ve sana da çok benziyo...
hadi iyi geceler hepinize, ben süt içip yatıyorum.. :)
Pardon canim,isim vardi,gec gördüm yazini.
Evet evliyim 13 yillik.Iki bebisim var,oglum 10 kizim 8 yasindalar.Yasim 5 gün sonra 33 olacak.Ama ben kendimi 23 olacak gibi hissediyorum
hoş geldin irem ben nihal evliyim 3 çocuğum var 41 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:76:
Selam kizlar.Cok berbat bir gece gecirdim.Gece saat 4 tü yataga gittim,hic uykum gelmedi o saate kadar.Hatta saat 2 ydi ben Leslie yapiyordum.Neyse 4 te gittim ama esim kaloriferi kapatmis,oda sogumus.Üsümekten uykuya gecemedim.Bayaa bir kivrandiktan sonra kalktim kaloriferi actim.Yani 5 te uyudum gibi.Veeee saat 12 ye kadar uyurum diyordum ama 9 kalktim yaaaaaDahada uyuyamadim.4 saatlik uykuyla ayaktayim.Offfff.Birazdan Karnaval gecicek,asagiya incez.Cikolata seker topluycaz.Saat 16 da da kina gecesine gidicez.Dügün salonunda olacak.Ben bu yorgunlukla nasil oynuycam yaaa.Oynamadanda duramayan bir insanim,yani müzigi duyunca.
Bugün uzun siyah bir etek giycem,üzerine beyaz gömlek,belimede deri siyah kalin bir kemer takicam.Abiye ayakkabilar.Eger aynalar beni yaniltmiyorsa ince gözüktüm ama ,bakalim.Bugün orada tepkileri merak ediyorum arkadaslar.Bakalim güzel tepkiler gelecekmi?
Ayyyy ne cok yazmisim beeee.Bu uykusuzlukla car car car konustum.
herkese iyi hafta sonları
sabah 2 dilim tam buğday ekmek peynir domates yedim..
karnım hala davul gibi sanırım su içmekten
gece ikide leslimi... bravoo azmine vallaaa sen bu hafta 5 li rakamı görürsün kesin
Ya canim bende sabah tartilayim bir dedim.Cünkü degidin gibi bende öyle düsündüm.Ama dünle bugün arasinda 100 gram bile oynamamis.Bu gidisle benim isim biraz zor gibi.Yapisti bu 6 bana yapisti.
Nefretlik 6 pis 6,tü kaka6.:120:Git üstümden git.Sevmiyorum seni.Terket beni:117:Seninle arkadasligimi bitirmek istiyorum 6.Gicik oluyorum sana.eski arkadasim 5i istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?