Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaslar bugun misafirim vardi hic gelemedim .firsat buldukca kacamak yapiyorum iste .off kiomseciklerde yok. ne yapsam acap?:97:

arkadaslar bugun misafirim vardi hic gelemedim .firsat buldukca kacamak yapiyorum iste .off kiomseciklerde yok. ne yapsam acap?:97:

Kizzzzz,misafirin kimdi bakiyiimm.Bende yorgunluktan ölüyorum.Yeni eve geldim.Birazdanda yatmaya gidicem.Bacaklarim tutuldu,hamlamis gibi.Dün Leslie yapmistim gece 2 de.Ondanmi oldu diycem ama ona alisik benim bacaklarim.Neyse eyyy gecelerrrr

sabah: 2dilim tb ekmek domates peynir ...
öğlen:1 dilim ıspanaklı börek
ara:yarım muz
akşam: somon balığı salata ve 1 dilim yulaflı ekmek

günaydın günaydın.... güzel bir hafta olsun bu hafta, gitsin kilolar..

aslında cumadan cumaya tartılındığını biliyorum ama ben diyet yapmaya 1 martta başladım, o gün tartılmıştım kilom 71,7 idi, sonra bir daha tartılmadım.. bundan sonra cuma ve pazartesileri tartılıcam..
bu sabahki sonucu görünce gözlerime inanamadım 70,5 çıktım.. toplamda 1,2 kilo gitmiş gözüküyor 6 günde.. gerçi geçtiğimiz hafta adet dönemimdi onun da şişliği vardır ama olsun benim motviasyonum açısından diyetin ilk haftasında bu değişimi görmek iyi geldi.. montiye devam..

aslında bir de vücut yağ/su oranımı ölçtürsem bir yerlerde ne güzel olur.. aradaki yağ değişim farkını da görürüm..

Günaydin kizlar.Cok yorgunum yaaa,basimda catliyor.Bugün burda tatil,uzun uyumak istemistim ama uyandim offf.Simsi aynaya baktim yüzüm sismis,gözlerim kaymis.Niye böyle oldum ben yaaaa

tatlım 4 martta tartılmadın mı sen...

Günaydin kizlar.Cok yorgunum yaaa,basimda catliyor.Bugün burda tatil,uzun uyumak istemistim ama uyandim offf.Simsi aynaya baktim yüzüm sismis,gözlerim kaymis.Niye böyle oldum ben yaaaa

azericim kendini kötü hissediyorsan bi doktora görün canım..
belki enfeksiyonun falan vardır ondanda şişmiş olabilirsin..

azericim kendini kötü hissediyorsan bi doktora görün canım..
belki enfeksiyonun falan vardır ondanda şişmiş olabilirsin..

Doktora gidicem zaten bu hafta.Ben guatir ilacimi degistirmistim yani markasini.Baksana bu hafta ya midem bulandi,ya uyku düzenim alt üst oldu.Iyi gelmedi bu ilac bana.Gidip onu degistiricem bu hafta.Eski ilacimi istiycem.

Sen nasilsin meyvis.Ne zaman aliniyorsun merkeze`?

git canım git ihmal etme..

bende iimm işte evlilik tantanasıyla uğrasıyorum..
merkez işi 1 ayı bulur dedmişlerdi bakalım nolcak şimdi 2 arkadasa yaptığım işleri öğretiyorum ..
malesef hastada gelmediğine uzadıkca uzuyor öğrenmeleri..

günaydın arkadaşar..dün ablamın doğumgünü vardı bozdum montiyi..ama artıda çıkmadım aksine 200 gr ekside çıktım sabah..şimdi sıfırdan başlıyorum montiye..bu hafta çok spor az yemek..

günaydın arkadaşar..dün ablamın doğumgünü vardı bozdum montiyi..ama artıda çıkmadım aksine 200 gr ekside çıktım sabah..şimdi sıfırdan başlıyorum montiye..bu hafta çok spor az yemek..

hişt montide az yemek yok vücudu ac bırakma doyana kadar yee..
ama şu var sekercim montiyi bozdun kilo almadın tekrar basladığında vrmen yavaslıyor dikkat et tutkucum bozmadan ilerle bi boz bi basla olmaz sekercim..

kızlar +90 topiğinde carnivale diye bir arkadaşımız vardı geçen yıl epydir yoktu buralarda dün tekrar gelmiş 47 kilo vermiş hikayesini silzle paylaşmak istedim kopyaladım motivasyon eksikliği yaşayan arkadaşlar ilaç niyetineee....

montiye alışma evrem devam ediyor ..geçen hafta kaçamaklardan sonra 133 gördüm tartıda cumadan başladım monti ye bu sabah 131.6 gördüm çok şükür..... işe yarıcak bu montiii...

Kizlar kendimi sevdim dün.Dün aksam dügün salonunda kina gecesi vardi.Oraya gitmistim,ama gitmeden önce saat 15,30 da yemegimi yedim ki orada gec saatte yemek getiriyorlar,yemeyeyim diye.Neyse gittim,önce arkadaslar dediler "Duygu kalkta bir bakalim,ne kadar zayifladin?" BEnde dedim yok ya hic zayiflayamadim,hep ayniyim.Neyse yemek geldi,pilav et ve salataydi.Meze cesitleriyle pide var di.Cerezler vardi ve meyve.Arkadaslar garsondan tabak bile istemedim,ben almiycam dedim.Herkes yedi.Sonra bir abla var dediki niye yemiyorsun Duygu.DEdim ben evde yedim.Dediki bizde yedik geldik,ne olacak yine yiyoruz.Bende midem eksiyor dedim.Yani anliycaniz hemen yemedim diye elestirildim.Ama ben umursamadim.Ondan sonra da kalktim oynadim,ter döktüm.Kizlar dediki,kizzzz erimissin sen,birde diyorsun kilo vermedim.Acayip hosuma gitti.Hatta bir arkadas dediki,sirrin neeee söyle hemen.

sabah kahvaltıım...

KAHVALTI
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 60 gr. 123 cal.
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
zeytin (yeşil) 30 gr. 43 cal.
pekmez (üzüm) 10 gr. 29 cal.
domates 2 ad. 28 cal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…