arkadaslar bugun misafirim vardi hic gelemedim .firsat buldukca kacamak yapiyorum iste .off kiomseciklerde yok. ne yapsam acap?:97:
günaydın günaydın.... güzel bir hafta olsun bu hafta, gitsin kilolar..
aslında cumadan cumaya tartılındığını biliyorum ama ben diyet yapmaya 1 martta başladım, o gün tartılmıştım kilom 71,7 idi, sonra bir daha tartılmadım.. bundan sonra cuma ve pazartesileri tartılıcam..
bu sabahki sonucu görünce gözlerime inanamadım 70,5 çıktım.. toplamda 1,2 kilo gitmiş gözüküyor 6 günde..gerçi geçtiğimiz hafta adet dönemimdi onun da şişliği vardır ama olsun benim motviasyonum açısından diyetin ilk haftasında bu değişimi görmek iyi geldi.. montiye devam..
aslında bir de vücut yağ/su oranımı ölçtürsem bir yerlerde ne güzel olur.. aradaki yağ değişim farkını da görürüm..
Günaydin kizlar.Cok yorgunum yaaa,basimda catliyor.Bugün burda tatil,uzun uyumak istemistim ama uyandim offf.Simsi aynaya baktim yüzüm sismis,gözlerim kaymis.Niye böyle oldum ben yaaaa
azericim kendini kötü hissediyorsan bi doktora görün canım..
belki enfeksiyonun falan vardır ondanda şişmiş olabilirsin..
Doktora gidicem zaten bu hafta.Ben guatir ilacimi degistirmistim yani markasini.Baksana bu hafta ya midem bulandi,ya uyku düzenim alt üst oldu.Iyi gelmedi bu ilac bana.Gidip onu degistiricem bu hafta.Eski ilacimi istiycem.
Sen nasilsin meyvis.Ne zaman aliniyorsun merkeze`?
günaydın arkadaşar..dün ablamın doğumgünü vardı bozdum montiyi..ama artıda çıkmadım aksine 200 gr ekside çıktımsabah..şimdi sıfırdan başlıyorum montiye..bu hafta çok spor az yemek..
gununuz aydin hayatiniz renkli olsun kizlar
bu arada hayatımda ilk kez topuklu ayakkabı giyiyorum. bir yere girince herkes bana bakmıyor ilk defa. ilk defa mağazada birileri hanımefendi o size olmaz. küçüğünü deneyelim diyor. ilk defa erkekler bir işim yoksa görüşmek istedikleri için beni arıyorlar. ilk defalar öyle çok ki... ama en güzeli ilk defa annem babam kız kardeşim ve erkek kardeşim beni karşılarında görünce ağladılar... zira ayrı yaşadığımız için onları en son yaklaşık yüz yirmi kilo iken görmüştüm...
ben de bu forumda zayıflamayı başaran herkese pek çok mesaj yazdım. nasıl zayıfladıklarını öğrenmek istedim. benim size diyeceğim,
arkadaşlar yalan söylemeyi bırakın!!!
bunu yıllarca kendine yalan söylemiş biri olarak söylüyorum. siz gerçekten hazır olduğunuzda açlık kayboluyor. halsizlik, mutsuzluk kayboluyor. mazeretler kayboluyor... kilolarımız için ödediğimiz bedeller zayıflama çabasının yanında hiç kalır!
hayatınızı yalnız siz düzeltebilirsiniz.
eğer dürüstseniz, tartıya aldırmayın... zayıflıyorum daha da zayıflayacağım deyin. örneğin bugün bir kilo aldıysanız rejim yapmanıza rağmen ama yolun başında daha da ağırdım demek yapmasaydım şimdi kim bilir kaç olurdum deyin...
kendinizin önünde bir engel olmaktan çekilin...
inanın her şeye ama her şeye layıksınız. o salak kızların hepsinden iyisiniz. kendinizie fırsat verin. sevdiklerinizi en çok bununla mutlu edebilirsiniz...
teşekkür ederim:)
neler yaptığıma gelirsek, zayıflamaya başladığımda haftada iki kilo vermeyi hedeflemiştim. uzun süre de böyle devam etti. ancak arada biraz üzüntülü bir durum yaşadım. üç gün bir parça incir ve bir nar yiyerek ve uyuyarak geçti. sonra inanılmaz hızlı kilo vermeye başladım. komik bulacaksınız ama doktor kontrolüne bile gittim. bu kadar hızlı verilir mi diye:) ama her şey çok normaldi. rejim olarak başlangıçta 1400 kalorilik bir diyet yaparken bahsettiğim olaydan sonra 1100 kalorilik bir diyete başladım. ama en önemlisi diyet yaparken sürekli porsiyon küçültmeye odaklanıp kaçamaklara izin verdim. cnım börek istiyorsa bir dilim yedim. ama o gün sporu arttırdım. zayıflamamın en önemli sırrı spor zaten. her gün leslie nin 5 millik fat burn programından iki kez yaptım. sabah iki saat bunu yaptıktan sonra akşam da yüzmeye gittim. bahsettiğim üç gün dışında belki altı yedi gün kaçamağım vardır. ama geri kalan tüm günlerde yani neredeyse bir yıldır aralıksız spor yaptım. yemek yiyememekten üzülmekten ziyade spora giderken ağlayacak gibi olduğum oluyordu. zira çok yorgun oluyordum ve bir ton iş getiriyordum eve. ama ne olursa olsun devam etmeye kararlıydım. karnım sırtım kolum belim bacağım derken bedenler küçülüp tartı normalleşmeye başladıkça daha da sıkı sarıldım programıma.bu arada 65 kilo hedefim de beni bekler. yani halen programıma devam ediyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?