azericim cok sevindim canımm kurtuldun sendee
hadi bakalım 55 bizi bekler bundan sonra hızlıca gidicek kilolarr
yihhhuuuuu çok sevindim
Kizlaaaaaaaaaarrrrrrrrr simdi tartildim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 59.8 olmusum.
Allah'im Allah'im 60 i kirdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:
azericim cok sevindim canımm kurtuldun sendee
hadi bakalım 55 bizi bekler bundan sonra hızlıca gidicek kilolarr
montiye alışma evrem devam ediyor ..geçen hafta kaçamaklardan sonra 133 gördüm tartıda cumadan başladım monti ye bu sabah 131.6 gördüm çok şükür..... işe yarıcak bu montiii...
yihhhuuuuu çok sevindim.. sakın boşlayıp kaçamak yapma bu hafta azami dikkkat...
günaydııın meyvee....
Allah'im Allah'im 60 i kirdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:
günaydın günaydın.... güzel bir hafta olsun bu hafta, gitsin kilolar..
aslında cumadan cumaya tartılındığını biliyorum ama ben diyet yapmaya 1 martta başladım, o gün tartılmıştım kilom 71,7 idi, sonra bir daha tartılmadım.. bundan sonra cuma ve pazartesileri tartılıcam..
bu sabahki sonucu görünce gözlerime inanamadım 70,5 çıktım.. toplamda 1,2 kilo gitmiş gözüküyor 6 günde..gerçi geçtiğimiz hafta adet dönemimdi onun da şişliği vardır ama olsun benim motviasyonum açısından diyetin ilk haftasında bu değişimi görmek iyi geldi.. montiye devam..
aslında bir de vücut yağ/su oranımı ölçtürsem bir yerlerde ne güzel olur.. aradaki yağ değişim farkını da görürüm..
cumadan önce 133 düm cuma tartılmaya cesaret edemedim aynı geçin dedim kısaca moralim bozulmasın diye cuma c.tesi pazar montideyim işte 131.6 tyım bu sabah baktım....bundan sonra aşalara inicem inanıyorum 1mart hedefim tutmadı bari 15 mart tutsun yaa....çok sevindim 1.5 kilo gitmiş nerdeyse kaç günde oldu bu hıııııı
saferanım montiye alısmana sevindim canımm inş cuya kadar daha cok vericeksin..
meyve canım tambuğday unu alıp ondan kullansak çorbalarda olur muu...
tatlım 4 martta tartılmadın mı sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?