Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlaaaaaaaaaarrrrrrrrr simdi tartildim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 59.8 olmusum.
Allah'im Allah'im 60 i kirdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:

azericim cok sevindim canımm kurtuldun sendee

hadi bakalım 55 bizi bekler bundan sonra hızlıca gidicek kilolarr

Evet caniiimmmmmmm,dün aksam orada yemedigim yemek ve attigim göbekler ise yaradiiiiiiiiiiiii
Aynen canim aynen.Simdi hedefimm 55
Allaaaaaaahhhhhhhhhhh,cok sevincliyim yaaaaaaaa
Cumayada 59.5 oldummu tamamdir yaaaaaa.

Allah'im Allah'im 60 i kirdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:
yihhhuuuuu çok sevindim .. sakın boşlayıp kaçamak yapma bu hafta azami dikkkat...

günaydııın meyvee....

montiye alışma evrem devam ediyor ..geçen hafta kaçamaklardan sonra 133 gördüm tartıda cumadan başladım monti ye bu sabah 131.6 gördüm çok şükür..... işe yarıcak bu montiii...

çok sevindim 1.5 kilo gitmiş nerdeyse kaç günde oldu bu hıııııı

yihhhuuuuu çok sevindim .. sakın boşlayıp kaçamak yapma bu hafta azami dikkkat...

günaydııın meyvee....

Sagol canim.Aynen bu hafta sevindim diye kacamak yapmiyim.Cuma günü 59.5 olmaliyim.Insallah

Ayrica simdi Carnivale in hikayesini okuycam.Bayiliyorum basari hikayelerine.Hemen hemen hepsini okudum.

azericem birdaha 6 yı asla görmene fırsat verme canım ..
bak hafta sonu kendime ciciler aldım nasıll mutlu mutlu alısveriş yaptım bir bilsen beden soruyorlar 30 diyorumm
düşünsene ben 28 beden kot giyiyorum bu mutluluk anlatılmaz

bu haftaya iyi başladık desenize 2 güzel haber oldu tebrikler avatarını değiştir gariiiii

harikasınız kızlar
azerii ben sana dün ne demişdim heee

sabah yarım simir peynir 1 çk cilek receli yidim....

birde bişi soracağıım sizlere ben 1 senede 25 kg verdim ama cok ÇATLAKLARIM oldu ne yapıcam ben yaa varmı önerisi olan.. iğrenç bir görüntü buuu

çok sevindim 1.5 kilo gitmiş nerdeyse kaç günde oldu bu hıııııı
cumadan önce 133 düm cuma tartılmaya cesaret edemedim aynı geçin dedim kısaca moralim bozulmasın diye cuma c.tesi pazar montideyim işte 131.6 tyım bu sabah baktım....bundan sonra aşalara inicem inanıyorum 1mart hedefim tutmadı bari 15 mart tutsun yaa....
saferanım montiye alısmana sevindim canımm inş cuya kadar daha cok vericeksin..

evet canım ben de öyle umuyorum....

Cok tesekkür ediyorum kizlar hepinize.Cok seviyorum sizi cok.Sizin motivelerinizle zayifliyorum.Cok cok cok cok öpüyorum hepinizi.Simsi kahvalti hazirlamaya gidiyorum.Ailecek güzel bir kahvalti yapicaz

meyve canım tambuğday unu alıp ondan kullansak çorbalarda olur muu...

meyve canım tambuğday unu alıp ondan kullansak çorbalarda olur muu...

olur canım ama ancak sebze corbalarında kullanabilirsin yanında et ve yumurta yiyemezsin..
ve sabahda ekmek yememen lazım ..
corbaya et suyu katıyorsan kullanamazsınn ..

Son düzenleme:
benim evimde her zamn var ta. buğday unu canım cok fazla poğca çörek gözleme istediğinde yapıyorum azıcık sabah kahvaltıda ekmek niyetine sıcak sıcak yiyorum tabi bu durum ayda 1 falan..

slm kızlar ben geldim.
frangi ve azeri tebrik ederim kızlar sizi yauv bana h.sonu yaramadı yedim yedim devamlı gezmeklerde yemeklerdedeydim hep yedim mondiyi bozmadan yemeye dikkat ettim ama yinede minik kaçamaklar olmuş olabilir tabi öyle yemişimki hala yemek yiyesim yok

MEYVE cnm biliyorum montide kaçamak asla yok bu sondu..bundan sonra istediğim kiloya düşene kadar kesintisiz monti

julii bende bende çok çatlak olmadı plates yapıyorum ondanmı acaba..doğumdan sonra olan çatlaklarda çok azaldı..bazı kremler falan var ama ne kadar işe yarar bilmem..
bu arada gelmedinmi ablana..bu hafta gelcektin

azeri,frangipani,saferan tebrikler kızlar..bu hafta yine iyi sonuçlar bizi bekliyor

tatlım 4 martta tartılmadın mı sen...

canım ben 3 mart sabahı tartılmıştım yine 71,7 idi.. tutku da beni cuma çağırdı takıma, ama ben tartılmadan evden çıkmıştım.. yani takımın deneme süresine dahil edileceğimi bilmediğim için cuma tartılmadım.. benim kilolar haftasonu gitti oğlum sayesinde.. yoğun bir programımız vardı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…