bende yorgunum azericim...ama benimki kosturmadan..cumartesi yengem hastanaye kaldirilmisti..hamileydi...yanina gidelim dedik,, yengemi dogurttuk geldikGünaydin kizlar.Cok yorgunum yaaa,basimda catliyor.Bugün burda tatil,uzun uyumak istemistim ama uyandim offf.Simsi aynaya baktim yüzüm sismis,gözlerim kaymis.Niye böyle oldum ben yaaaa
ohhh ne guzel canim, tebrik ederimgünaydın arkadaşar..dün ablamın doğumgünü vardı bozdum montiyi..ama artıda çıkmadım aksine 200 gr ekside çıktımsabah..şimdi sıfırdan başlıyorum montiye..bu hafta çok spor az yemek..
sanada gunaydin canimgununuz aydin hayatiniz renkli olsun kizlar
montiye alışma evrem devam ediyor ..geçen hafta kaçamaklardan sonra 133 gördüm tartıda cumadan başladım monti ye bu sabah 131.6 gördüm çok şükür..... işe yarıcak bu montiii...
tebrik ederim gulummmmmmm
Kizlaaaaaaaaaarrrrrrrrr simdi tartildim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 59.8 olmusum.
Allah'im Allah'im 60 i kirdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:
ayyy ne guzel meyvecim, darisi bizlerin basina insallahhh bende cok istiyorummmazericem birdaha 6 yı asla görmene fırsat verme canım ..
bak hafta sonu kendime ciciler aldım nasıll mutlu mutlu alısveriş yaptım bir bilsen beden soruyorlar 30 diyorumm
düşünsene ben 28 beden kot giyiyorum bu mutluluk anlatılmaz
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): irem
yaşınız: 30
işiniz: finans uzmanı
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: ben
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): karşılaştığım gıcık yorumlar hep doğumdan sonra oldu.. sen de bir türlü veremedim kilolarını diyenler çoğunluktaydı.. geçen gün bakkaldaki kız abla sende ikinci bebek var mı diyince gerçekten bir an önce kilo vermem gerektiğini hissettim..
boyunuz: 1.65
ilk başladığınız kilo: 71,7 kg
hedef kilonuz: 55 (ilk hedefim 64 olmak yani hamile kaldığım kiloya ulaşmak ama esas hedefim 55
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: şimdiye kadar hiç diyet yapmadım maalesef bu nedenle çok tecrübesizim..
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: şu anda hep bol gömlekler, bluzlar ve yüksek belli pantolonlar giyiyorum mecburen çünkü göbeğim çıkıyor.. aslında bol giyinmek de insanı daha kilolu gösterir ama belimdeki simit çıkmasın diye mecbur öyle giyinmek zorundayım
zayıfladıktan sonra inşallah güzel elbiseler, daracık kotlar, şık pantolonlar giyeceğim.. tabii ki en önemlisi yaz dönemi.. tatile gideceğiz, bikinimin içinde en azından iğrenç gözükmeyecek bir şekle girmek istiyorum..
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: bir kere giydiklerim üzerime yakışacak, kıyafet alırken daha çok seçeneğim olacak çünkü şimdi beğendiğim kıyafetlerin bazılarının en büyük bedeni bile olmuyor.. kilo verdiğimde hareketlerimde de bir rahatlama olacak, daha seri hareket edebileceğim.. ayrıca eminim ki şu anda kolestrolüm de yüksek, onun kontrolünü yaptırmam lazım bir ara.. en az bir 10 kilo verdiğimde çok daha sağlıklı olacağıma inanıyorum..
diğer(eklemek istediğiniz):
kırmızım hayırlı olsun güle güle büyütsünler sende yat uyu dinlen canım
bu günkü hüpdürüklerimi yazayım
sabah
1 dilim tb ekmek
zeytin
peynir
domates
öğlen
2 tabak mercimek çorbası (montiye uygun)
1 kase yoğurt
1portakal saat 3-3.5 gibide elma yerim
akşam
fırında sebzeli tavuk (montiye uygun)
ayran
yeşillik
bacım bu nee ..
meyveyi yanlız yiyorduk unuttunmu sen ana öğüne meyve sokmussun..
meyve ac karınla yanlz yeniyor
hiç deme ya son dilimleri yerken aklıma geldi
bir daha unutmazsın
elmayla portakalı çantama koyacaktım aman şu portakalı yiyimde gidiym dedim elmayı yemiym o zaman telafi olurmu
MEYVE cnm biliyorum montide kaçamak asla yok bu sondu..bundan sonra istediğim kiloya düşene kadar kesintisiz monti
julii bende bende çok çatlak olmadı plates yapıyorum ondanmı acaba..doğumdan sonra olan çatlaklarda çok azaldı..bazı kremler falan var ama ne kadar işe yarar bilmem..
bu arada gelmedinmi ablana..bu hafta gelcektin
azeri,frangipani,saferan tebrikler kızlar..bu hafta yine iyi sonuçlar bizi bekliyor
Evet canim evet kesinlikle avatarimi degistireyim.Zaten ahdetmistim,5 li sayiyi görmeden bu avatari degistirmiycektim.Birazdan güzel bisey arayip koyayim baribu haftaya iyi başladık desenize 2 güzel haber oldu tebrikler avatarını değiştir gariiiii
evet Juliet demistin güzelim ama ben kendime inanmamistim.Nasil oldu bende sastim vallahi.Ama sevindim diye koyvermemem lazim.Daha da aksine azimlenmem lazim demi:122:harikasınız kızlar
azerii ben sana dün ne demişdim heee
sabah yarım simir peynir 1 çk cilek receli yidim....
birde bişi soracağıım sizlere ben 1 senede 25 kg verdim ama cok ÇATLAKLARIM oldu ne yapıcam ben yaa varmı önerisi olan.. iğrenç bir görüntü buuu
aaaaa iyi fikirmis kizzz.Valla bende yapayim böyle.Gidip alayim yarin.Cooook canim cekerse yaparim.Peki tadi nasil oluyor tatlim?benim evimde her zamn var ta. buğday unu canım cok fazla poğca çörek gözleme istediğinde yapıyorum azıcık sabah kahvaltıda ekmek niyetine sıcak sıcak yiyorum tabi bu durum ayda 1 falan..
Tesekkürler canim.Valla bende korkuyorum,bu hafta misafirim var.Kendimi zorlamam lazim.Cünkü en sevdigim pastalardan birini yapicam.Offff Allah'im yardimcim olsun.slm kızlar ben geldim.
frangi ve azeri tebrik ederim kızlar sizi yauv bana h.sonu yaramadı yedim yedim devamlı gezmeklerde yemeklerdedeydim hep yedim mondiyi bozmadan yemeye dikkat ettim ama yinede minik kaçamaklar olmuş olabilir tabiöyle yemişimki hala yemek yiyesim yok
Bende de dogumlardan cok catlak var maalesef.Karnim harita gibi.MEYVE cnm biliyorum montide kaçamak asla yok bu sondu..bundan sonra istediğim kiloya düşene kadar kesintisiz monti
julii bende bende çok çatlak olmadı plates yapıyorum ondanmı acaba..doğumdan sonra olan çatlaklarda çok azaldı..bazı kremler falan var ama ne kadar işe yarar bilmem..
bu arada gelmedinmi ablana..bu hafta gelcektin
azeri,frangipani,saferan tebrikler kızlar..bu hafta yine iyi sonuçlar bizi bekliyor
Ooooowwww harikaaaaa.Iste bunlari duymak süper oluyor demi.Insan daha bir motive oluyorgünaydın kızlar...
şimdi kapıda komşumla karşılaştık, ne güzel kilo vermişsin dedi :) bana moral oldu :)))
Insallah canim insallah.Sen daha yolun basindasin ve hizli gider ilk kilolar.ayy çok sevindim, hadi darısı başımıza artık...
Gözünüz aydin tatlim.Allah anali babali büyütsün.Innnsallah sinavinida basariyla verirsin.bende yorgunum azericim...ama benimki kosturmadan..cumartesi yengem hastanaye kaldirilmisti..hamileydi...yanina gidelim dedik,, yengemi dogurttuk geldikbir basim agriyor felaket
ohhh ne guzel canim, tebrik ederim
sanada gunaydin canim
ohhhh masallah kiz...uc gundemi verdin??
tebrik ederim gulummmmmmmkirdin zincirleri artik kim tutar seni...yuhuuuuuuuu
ayyy ne guzel meyvecim, darisi bizlerin basina insallahhh bende cok istiyorummm
kizlar bu hafta ben aksamciyim, oyuzden sabahlari giremicem, uyuyor oluyorum, ama ise gider gitmez nete girerim...
buarada kizlar cumaya listeyi birisinin hazirlamasi sart..cunku benim sinavim var...insallahhhh alirimda kurtulurum...oyuzden 2ye kadar girme sansim olmayacak...
yeni gelen arkadaslar, sizlerin doldurmasi gereken bir formumuz var...onlari doldurursaniz sizleri daha iyi taniyabiliriz..ayriyetten takimimizin kurallarinida ekleyecegim..
Oyyyyy kiyamam.Olurmu öyle sey.Sen yaz biz sana her zaman cevap veiririz tatlim:102::102::102:tesekkür ederim tutkucum.. zaten burda yazdıklarıma cevap senden geliyor
kızlar inş bu haftada kilo veririm yarım kilo bile olsa razıyım şu dokuzlardan kurtulayım artık:84::84:
juli bende zaten var olan çatlaklar vardı taa hamilelik öncesi, onlar daha ilerlemedi ama şimdi kilo verirsem ne olurum bilmem.. ben 64 hamile kaldım, 79 doğuma girdim sonra 67'ye kadar inmiştim ama birden 72lere çıktım farkına varmadan.. bakalım bu kilolar gidince çatlaklar artacak mı?
hamilelik sırasında çatlamasın karnım diye lierac jel kullandım 1-2 kez :26: ben üşeniyorum öyle şeylerle oynamaya.. istersen bir araştır normalde de işe yarıyor mu diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?