Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydin kizlar.Cok yorgunum yaaa,basimda catliyor.Bugün burda tatil,uzun uyumak istemistim ama uyandim offf.Simsi aynaya baktim yüzüm sismis,gözlerim kaymis.Niye böyle oldum ben yaaaa
bende yorgunum azericim...ama benimki kosturmadan..cumartesi yengem hastanaye kaldirilmisti..hamileydi...yanina gidelim dedik,, yengemi dogurttuk geldik bir basim agriyor felaket
günaydın arkadaşar..dün ablamın doğumgünü vardı bozdum montiyi..ama artıda çıkmadım aksine 200 gr ekside çıktım sabah..şimdi sıfırdan başlıyorum montiye..bu hafta çok spor az yemek..
ohhh ne guzel canim, tebrik ederim
gununuz aydin hayatiniz renkli olsun kizlar
sanada gunaydin canim
montiye alışma evrem devam ediyor ..geçen hafta kaçamaklardan sonra 133 gördüm tartıda cumadan başladım monti ye bu sabah 131.6 gördüm çok şükür..... işe yarıcak bu montiii...

ohhhh masallah kiz...uc gundemi verdin??

Kizlaaaaaaaaaarrrrrrrrr simdi tartildim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 59.8 olmusum.
Allah'im Allah'im 60 i kirdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:
tebrik ederim gulummmmmmm kirdin zincirleri artik kim tutar seni...yuhuuuuuuuu
ayyy ne guzel meyvecim, darisi bizlerin basina insallahhh bende cok istiyorummm

kizlar bu hafta ben aksamciyim, oyuzden sabahlari giremicem, uyuyor oluyorum, ama ise gider gitmez nete girerim...

buarada kizlar cumaya listeyi birisinin hazirlamasi sart..cunku benim sinavim var...insallahhhh alirimda kurtulurum...oyuzden 2ye kadar girme sansim olmayacak...

yeni gelen arkadaslar, sizlerin doldurmasi gereken bir formumuz var...onlari doldurursaniz sizleri daha iyi taniyabiliriz..ayriyetten takimimizin kurallarinida ekleyecegim..

yeni gelen arkadaslarimiz, alttaki kurallari iyice okuyon ve alttada basvuru formumuz var

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

cevaplarımı yazdım kırmızıgul, başka yapmam gereken birşey var mı? gruptaki arkadaşlarıma başarılar dilerim

kırmızıgülün inş sende istediğin gibi zayıflarsın canım.. ben buna inanıyorum yapıcaksın..

cuma şuanki durumda ben buralardayım sekercim listenizle ilgilenirim ama cumaya daha cok var nezamn ne olacağını bilemem tabi bizden yasomda geri döndü oda ihmal etmez meraklanma tatlım sen..
yanlız yeniler bu cuma listeye alınacakmı :44:

kırmızım hayırlı olsun güle güle büyütsünler sende yat uyu dinlen canım
bu günkü hüpdürüklerimi yazayım
sabah
1 dilim tb ekmek
zeytin
peynir
domates
öğlen
2 tabak mercimek çorbası (montiye uygun)
1 kase yoğurt
1portakal saat 3-3.5 gibide elma yerim
akşam
fırında sebzeli tavuk (montiye uygun)
ayran
yeşillik

bacım bu nee ..

meyveyi yanlız yiyorduk unuttunmu sen ana öğüne meyve sokmussun..
meyve ac karınla yanlz yeniyor

elmayla portakalı çantama koyacaktım aman şu portakalı yiyimde gidiym dedim elmayı yemiym o zaman telafi olurmu

yok canım montide kalori hesabı yok unutma bunu besinleri ayırarak yiyoruz..
şimdi meyve diğer besinlerle karıstığı için midede mayalanıyor ve depo oluyor ..
ondan hiç birşeyle karıstırmıyoruz..

sen 3,5 gibi elmanı yee ac kalma ama aklında bulunsun hatta hç cıkmasın bundan sonra..

tesekkür ederim tutkucum.. zaten burda yazdıklarıma cevap senden geliyor

bu haftaya iyi başladık desenize 2 güzel haber oldu tebrikler avatarını değiştir gariiiii
Evet canim evet kesinlikle avatarimi degistireyim.Zaten ahdetmistim,5 li sayiyi görmeden bu avatari degistirmiycektim.Birazdan güzel bisey arayip koyayim bari
evet Juliet demistin güzelim ama ben kendime inanmamistim.Nasil oldu bende sastim vallahi.Ama sevindim diye koyvermemem lazim.Daha da aksine azimlenmem lazim demi:122:
benim evimde her zamn var ta. buğday unu canım cok fazla poğca çörek gözleme istediğinde yapıyorum azıcık sabah kahvaltıda ekmek niyetine sıcak sıcak yiyorum tabi bu durum ayda 1 falan..
aaaaa iyi fikirmis kizzz.Valla bende yapayim böyle.Gidip alayim yarin.Cooook canim cekerse yaparim.Peki tadi nasil oluyor tatlim?
Tesekkürler canim.Valla bende korkuyorum,bu hafta misafirim var.Kendimi zorlamam lazim.Cünkü en sevdigim pastalardan birini yapicam.Offff Allah'im yardimcim olsun.
Bende de dogumlardan cok catlak var maalesef.Karnim harita gibi.
günaydın kızlar...
şimdi kapıda komşumla karşılaştık, ne güzel kilo vermişsin dedi :) bana moral oldu :)))
Ooooowwww harikaaaaa.Iste bunlari duymak süper oluyor demi.Insan daha bir motive oluyor
ayy çok sevindim, hadi darısı başımıza artık...
Insallah canim insallah.Sen daha yolun basindasin ve hizli gider ilk kilolar.
Gözünüz aydin tatlim.Allah anali babali büyütsün.Innnsallah sinavinida basariyla verirsin.
tesekkür ederim tutkucum.. zaten burda yazdıklarıma cevap senden geliyor
Oyyyyy kiyamam.Olurmu öyle sey.Sen yaz biz sana her zaman cevap veiririz tatlim:102::102::102:

öğlen biraz nohut ve cacık yedim.şimdi elma yiyeceğim.akşama ne yerim bilmiyorum hala dünden kalma bir tokluğum var kızlar.

julicimm bende hızlı kilo aldığım için vücudumda acayip çatlaklar var özellikle göbek bacak ve boyun bölgelerimde nasıl gider bu çatlaklar aah bi bilsem.

juli bende zaten var olan çatlaklar vardı taa hamilelik öncesi, onlar daha ilerlemedi ama şimdi kilo verirsem ne olurum bilmem.. ben 64 hamile kaldım, 79 doğuma girdim sonra 67'ye kadar inmiştim ama birden 72lere çıktım farkına varmadan.. bakalım bu kilolar gidince çatlaklar artacak mı?

hamilelik sırasında çatlamasın karnım diye lierac jel kullandım 1-2 kez :26: ben üşeniyorum öyle şeylerle oynamaya.. istersen bir araştır normalde de işe yarıyor mu diye..

kızlar inş bu haftada kilo veririm yarım kilo bile olsa razıyım şu dokuzlardan kurtulayım artık:84::84:

ayy zaten iremcim doğumdan sonra eski kilolara gittikte sonra bende anlamadım süt yapar ye süt yapar iç kompostoları derken ne süt oldu ne bişey baktımki bana yaramış bunlar

hamilelikde merhem veriyor dr yada bebeyağı sür diyor 5-10 kere sürdüm bitti şimdilik çatlaklar basende karında inş zayıflarsam bilmem nerelerimde olur bi de kızlar benim iç bacak var etek giydiğim zaman sürtmekten pişik oluyorum nasıl zayıflatacaz birisi 5-10 tl ye alet aldım faydalı diye yazmıştı onamı sorayım nedeyim evde koyacak yer yok da tıkıştırırım bi yere alırsam

bugün yediklerimi yazayım ben de

(07:45) 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

(09:30) SABAH
2 dilim tam buğday ekmeği (1 dilimi light reçelli)
1 domates
1 salatalık
Biraz zeytin ezmesi
Biraz light dil peyniri

(13:30) ÖĞLE
Mercimek çorbası
Salata - Kıvırcık, roka, nane, rendelenmiş suda mozarella peyniri, 1/2 közlenmiş kırmızı biber (konserve)
Light yoğurt

(17:30) ARA
1 adet elma (eve dönüş yolunda güzel gidiyor)

(19:30) AKŞAM
Daha belli değil ama en azından sebze yemeği olur sanırım, salata ve yoğurtla onu yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…