bugün yediklerimi yazayım ben de
(07:45) 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
(09:30) SABAH
2 dilim tam buğday ekmeği (1 dilimi light reçelli)
1 domates
1 salatalık
Biraz zeytin ezmesi
Biraz light dil peyniri
(13:30) ÖĞLE
Mercimek çorbası
Salata - Kıvırcık, roka, nane, rendelenmiş suda mozarella peyniri, 1/2 közlenmiş kırmızı biber (konserve)
Light yoğurt
(17:30) ARA
1 adet elma (eve dönüş yolunda güzel gidiyor)
(19:30) AKŞAM
Daha belli değil ama en azından sebze yemeği olur sanırım, salata ve yoğurtla onu yerim.
hamilelikde merhem veriyor dr yada bebeyağı sür diyor 5-10 kere sürdüm bitti şimdilik çatlaklar basende karında inş zayıflarsam bilmem nerelerimde olurbi de kızlar benim iç bacak var etek giydiğim zaman sürtmekten pişik oluyorum nasıl zayıflatacaz birisi 5-10 tl ye alet aldım faydalı diye yazmıştı onamı sorayım nedeyim evde koyacak yer yok da tıkıştırırım bi yere alırsam
hamilelikde merhem veriyor dr yada bebeyağı sür diyor 5-10 kere sürdüm bitti şimdilik çatlaklar basende karında inş zayıflarsam bilmem nerelerimde olurbi de kızlar benim iç bacak var etek giydiğim zaman sürtmekten pişik oluyorum nasıl zayıflatacaz birisi 5-10 tl ye alet aldım faydalı diye yazmıştı onamı sorayım nedeyim evde koyacak yer yok da tıkıştırırım bi yere alırsam
sendemi monti yapyorsun
irem menün süper canımda mercimek çorbasında un havuç vede patates varmıydı şekerim sorsaydın.
canım çorbayı dün ben evde yaptım sadece mercimekle, bugün işe de getirdim.. yarına da biraz var..
yeşillikleri de evden getirdim, közlenmiş biber, mozarella ve yoğurdum vardı dolapta; dışardan yemedim yanii hepsini kendim yaptım..
işyeri konusunda şanslıyım; ofiste buzdolabımız var kocaman, istediğimizi koyuyoruz.. ocağımız falan da var, kokmasın diye çok fazla yemek yapmıyoruz ama çorba, yemek ısıtmak için iş görüyo en azından.. eskiden arada makarna, omlet falan yapıyorduk kızlarla şimdi yapmıyoruz.. iş yerimin altında da komşu fırın var, hafta başında tam buğday ekmeğimi de ordan alıyorum taze taze.. :) ofistekiler bile özeniyor artık benim yaptığım kahvaltıya..
aaa canım sen çok şanslıymışsın yaa kıskandım bak şimdi senibenim öyle bişansınsım olmadığından hep soruyorum içinde nevar nevar diye aşcı bigün kovalıycak beni yemekhaneden
kIZLAARRR nasil olmus avatarim.Sevindigimin ifadesi.Zaten oryantalede bayilirimmmmm.bu tam benlik oldu:108::108::108::108:
bence çok güzel olmuş canım.. hedef kiloya inince sen de atarsın göbekleri avatardaki gibi..
sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu? başlangıç kilolarımız hemen hemen aynıymış..
kIZLAARRR nasil olmus avatarim.Sevindigimin ifadesi.Zaten oryantalede bayilirimmmmm.bu tam benlik oldu:108::108::108::108:
oh ohhh :87::87::87:
takım canlanmıs hayat gelmiş renk gelmiş
döktürün kızlarrr
yandan yandann
azericim cok güzel avatarınn ben cok beğendimm
Sagol canikom.KK da kuletta arkadasimiz harika avatarlar koymus ya siteye.Ordan aldim.Istersen linkini vereyim.Hepsi hareketli avatarlar.53 sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?