Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sendemi monti yapyorsun

canım intternetten aratsana iç bacak çalıştıran hareketler var.ama yer de yapılıyo genelde yani minderde..bide çömelme hareketi var sandalye varmış gibi suruyosun bacaklarına veriyosun tüm gücü..o zamanda çalışıyo iç bacak.

kızlar bende 60 le hamile kaldım 80 le doğuma girdim..doğumdan sonra 69 a düştüm ama süt olur gazıyla tıkınmaktan 75 e çıktım..şimdii kiloma 75 ten düştüm sayıyorum kendimi..çatlak hamilelikte olmadı hiç ama doğumdan sonra oldu..şimdi çok şükür zayıflayınca olmadı o da spor yapmaktan bence..

benim de iç bacaklarım çok geniş, pişik olmuyorum ama oraları nasıl inceltmem gerektiği konusunda bir fikrim yok.. varsa bir yöntem biz de öğrenelim canım..

irem menün süper canımda mercimek çorbasında un havuç vede patates varmıydı şekerim sorsaydın.

tutkucum yauv benimde hamilelikte olmadı çatlak sadece kasıklarımın üstüne biraz oldu ama evlendikten sonra birden kilo almaya başlayınca vücudum çatır çatır çatladı.

Doga'cim senin kosu bandin bence ise yarar.Uzun süre yapinca ve kilon azaldikca bence bu sikayetin gecer diye düsünüyorum.

irem menün süper canımda mercimek çorbasında un havuç vede patates varmıydı şekerim sorsaydın.

canım çorbayı dün ben evde yaptım sadece mercimekle, bugün işe de getirdim.. yarına da biraz var..
yeşillikleri de evden getirdim, közlenmiş biber, mozarella ve yoğurdum vardı dolapta; dışardan yemedim yanii hepsini kendim yaptım..

işyeri konusunda şanslıyım; ofiste buzdolabımız var kocaman, istediğimizi koyuyoruz.. ocağımız falan da var, kokmasın diye çok fazla yemek yapmıyoruz ama çorba, yemek ısıtmak için iş görüyo en azından.. eskiden arada makarna, omlet falan yapıyorduk kızlarla şimdi yapmıyoruz.. iş yerimin altında da komşu fırın var, hafta başında tam buğday ekmeğimi de ordan alıyorum taze taze.. :) ofistekiler bile özeniyor artık benim yaptığım kahvaltıya..

aaa canım sen çok şanslıymışsın yaa kıskandım bak şimdi seni benim öyle bişansınsım olmadığından hep soruyorum içinde nevar nevar diye aşcı bigün kovalıycak beni yemekhaneden

kIZLAARRR nasil olmus avatarim.Sevindigimin ifadesi.Zaten oryantalede bayilirimmmmm.bu tam benlik oldu:108::108::108::108:

aaa canım sen çok şanslıymışsın yaa kıskandım bak şimdi seni benim öyle bişansınsım olmadığından hep soruyorum içinde nevar nevar diye aşcı bigün kovalıycak beni yemekhaneden

canım sen de söyleyiverirsin diyet yapıyorum, yemeğin içindekiler önemli diye :) dışarıda da yersem bütün yemekleri görebildiğim bir yer var onu tercih ediyorum en azından daha bir içime siniyor.. diğer türlü gittin bir yere menüden bişey istedin yazılanlara bakıp, bambaşka birşey gelebiliyor..

mesela h.sonu dışarda yemek yiyoruz, hadi salata yiyeyim bari dedim.. baktım baktım içinde mısır olmaylardan bir tane seçtim.. anam salatabir geldi, üzerinde mısır dolu.. neyse problem çıkarmayayım dedim ayıkladım mısırları hep ama akıllandım bir daha sorucam ben de..

kIZLAARRR nasil olmus avatarim.Sevindigimin ifadesi.Zaten oryantalede bayilirimmmmm.bu tam benlik oldu:108::108::108::108:

bence çok güzel olmuş canım.. hedef kiloya inince sen de atarsın göbekleri avatardaki gibi..

sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu? başlangıç kilolarımız hemen hemen aynıymış..

selam kızlar nasılsınız

sabah 7:45
domates biber salatalık + yeşillik
4 zeytin peynir
yeşilçay

ara 10:00

yarım pk.limonlu eti form bisküvi

öğle 12:45
1 kase ezogelin çorba
zeytinyağlı barbunya 4 kaşık
kadınbudu köfte 2 tane

15:00
çok az beyaz leblebi
1pk altınbaşak

oh ohhh :87::87::87:

takım canlanmıs hayat gelmiş renk gelmiş

döktürün kızlarrr

yandan yandann

azericim cok güzel avatarınn ben cok beğendimm

bence çok güzel olmuş canım.. hedef kiloya inince sen de atarsın göbekleri avatardaki gibi..

sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu? başlangıç kilolarımız hemen hemen aynıymış..

Tesekkürler canim.Valla zor oldu ama tam tamina 10. ayin 21 inde basladim 73 kiloyla diyete.10 kiloyu 2,5 ayda almama ragmen zor verdim.Bu ayin 21 inde 5 ay olacak ve ben 57 yle bitirmek istiyorum bu ayi insallah.Bakalim.58 e de raziyim ama

azeri canım nasılsın seni çok tebrik ederim canım 5 lere inmişsin avatarın çok hoş olmuşş nasıl yapıyorsunuz bu hareketli avatarları yaw

oh ohhh :87::87::87:

takım canlanmıs hayat gelmiş renk gelmiş

döktürün kızlarrr

yandan yandann

azericim cok güzel avatarınn ben cok beğendimm

Sagol canikom.KK da kuletta arkadasimiz harika avatarlar koymus ya siteye.Ordan aldim.Istersen linkini vereyim.Hepsi hareketli avatarlar.53 sayfa

Azeri süpermiş canım avatarın
iremcim soruyorum zaten şekerim diyetteyim demeden çaktırmadan soruyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…