azeri canım nasılsın seni çok tebrik ederim canım 5 lere inmişsinavatarın çok hoş olmuşş nasıl yapıyorsunuz bu hareketli avatarları yaw
ayy tatlım bende acılmıyor ki ondarr. üyelik vs gerekiyormus bi yerlere..
Sagol canim benim.Ne zamandir sesin solugun cikmiyordu.Daha cok gel takima güzelim.
Canim bak sana linkini vereyim KK dan.Orada KK ya uygun avatarlar koymus arkadas.53 sayfa dolusu.SEc sec begen.
eskiden bendede cok oluyordu heleki yazık etek giyerken sırf bu yüzden hep kot pantaon giyiyordum hala iç bacaklarım var tabiki iç bacak calıstırıyorum bol bol...hamilelikde merhem veriyor dr yada bebeyağı sür diyor 5-10 kere sürdüm bitti şimdilik çatlaklar basende karında inş zayıflarsam bilmem nerelerimde olurbi de kızlar benim iç bacak var etek giydiğim zaman sürtmekten pişik oluyorum nasıl zayıflatacaz birisi 5-10 tl ye alet aldım faydalı diye yazmıştı onamı sorayım nedeyim evde koyacak yer yok da tıkıştırırım bi yere alırsam
irem ben sırt üstü yatıp bacaklarımı yukarı kaldırıyorum arasına melisayı sıkıstırıyorum si sağa eğiliyoz bi solabenim de iç bacaklarım çok geniş, pişik olmuyorum ama oraları nasıl inceltmem gerektiği konusunda bir fikrim yok.. varsa bir yöntem biz de öğrenelim canım..
evet Juliet demistin güzelim ama ben kendime inanmamistim.Nasil oldu bende sastim vallahi.Ama sevindim diye koyvermemem lazim.Daha da aksine azimlenmem lazim demi:122:
Oyyyyy kiyamam.Olurmu öyle sey.Sen yaz biz sana her zaman cevap veiririz tatlim:102::102::102:
bendede dehhhhşet derecede var...öğlen biraz nohut ve cacık yedim.şimdi elma yiyeceğim.akşama ne yerim bilmiyorum hala dünden kalma bir tokluğum var kızlar.
julicimm bende hızlı kilo aldığım için vücudumda acayip çatlaklar var özellikle göbek bacak ve boyun bölgelerimde nasıl gider bu çatlaklar aah bi bilsem.
juli bende zaten var olan çatlaklar vardı taa hamilelik öncesi, onlar daha ilerlemedi ama şimdi kilo verirsem ne olurum bilmem.. ben 64 hamile kaldım, 79 doğuma girdim sonra 67'ye kadar inmiştim ama birden 72lere çıktım farkına varmadan.. bakalım bu kilolar gidince çatlaklar artacak mı?
hamilelik sırasında çatlamasın karnım diye lierac jel kullandım 1-2 kez :26: ben üşeniyorum öyle şeylerle oynamaya.. istersen bir araştır normalde de işe yarıyor mu diye..
Link burda arkadaslar.SEcin secin begenin valla.Özellikle hareketlilerden secinki hareket gelsin takimimiza
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger-f144/
Tesekkürler canim.Valla zor oldu ama tam tamina 10. ayin 21 inde basladim 73 kiloyla diyete.10 kiloyu 2,5 ayda almama ragmen zor verdim.Bu ayin 21 inde 5 ay olacak ve ben 57 yle bitirmek istiyorum bu ayi insallah.Bakalim.58 e de raziyim ama
ayy bende acılmıyorrrr..
engelliii
ayy bakalım ben yaza kadar kaç kilo olucam?? tatile temmuz gibi gidicez sanırım, o zamana kadar biraz farketse bari..
ben de sabah gördüm acayip farketmiş bende 70 lere imnice öyle olcam kız...resim de koyarım ama eski halimle hiç boy resmim yok şşimdi çekim bari...Kizlar baksaniza sule30 diye bir arkadasimiz 144 kilodan 68 kiloya düsmüs.Nasil güzel bir hatun olmus.Harika.Cok motive edici yaaa.Bakin mutlaka
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17451
fotolarin üstüne tiklayinca büyüyor.
çok iyi veriyorsun görmen yakın emin ol...kızlar inş bu haftada kilo veririm yarım kilo bile olsa razıyım şu dokuzlardan kurtulayım artık:84::84:
fitness de bacak arası için alet var... ama yürüyüş de etki eder biraz daha ver görürsün....hamilelikde merhem veriyor dr yada bebeyağı sür diyor 5-10 kere sürdüm bitti şimdilik çatlaklar basende karında inş zayıflarsam bilmem nerelerimde olurbi de kızlar benim iç bacak var etek giydiğim zaman sürtmekten pişik oluyorum nasıl zayıflatacaz birisi 5-10 tl ye alet aldım faydalı diye yazmıştı onamı sorayım nedeyim evde koyacak yer yok da tıkıştırırım bi yere alırsam
bravo çok teşkilatlı çalışıyorsun... pek hamarat gördüm seni....canım çorbayı dün ben evde yaptım sadece mercimekle, bugün işe de getirdim.. yarına da biraz var..
yeşillikleri de evden getirdim, közlenmiş biber, mozarella ve yoğurdum vardı dolapta; dışardan yemedim yanii hepsini kendim yaptım..
işyeri konusunda şanslıyım; ofiste buzdolabımız var kocaman, istediğimizi koyuyoruz.. ocağımız falan da var, kokmasın diye çok fazla yemek yapmıyoruz ama çorba, yemek ısıtmak için iş görüyo en azından.. eskiden arada makarna, omlet falan yapıyorduk kızlarla şimdi yapmıyoruz.. iş yerimin altında da komşu fırın var, hafta başında tam buğday ekmeğimi de ordan alıyorum taze taze.. :) ofistekiler bile özeniyor artık benim yaptığım kahvaltıya..
ben de beğendim avatar süper cumaya ben de yaparım artık sonuçları görünce....oh ohhh :87::87::87:
takım canlanmıs hayat gelmiş renk gelmiş
döktürün kızlarrr
yandan yandann
azericim cok güzel avatarınn ben cok beğendimm
meyve canım image shack sitesine gir üye ol beni hatırlayı seç o zaman bütün sitelerdeki resimleri görürsün....ayy tatlım bende acılmıyor ki ondarr. üyelik vs gerekiyormus bi yerlere..
eskiden bendede cok oluyordu heleki yazık etek giyerken sırf bu yüzden hep kot pantaon giyiyordum hala iç bacaklarım var tabiki iç bacak calıstırıyorum bol bol...
irem ben sırt üstü yatıp bacaklarımı yukarı kaldırıyorum arasına melisayı sıkıstırıyorum si sağa eğiliyoz bi solaama resmen yanıyor oralar
darısı bana insallah su 5 leri bir görsem
bide su ara böyle bir yorum alıyorum cevremden '' daha fazla zayıflama kadına zayıflık yakısmıyor''
nasıl yakısmaz yaa istediğin gibi giyinirsin değilmi..ne anlamda söylüyorlar acabaaa
bendede dehhhhşet derecede var...
bende krem kullandım ama sadece göbemeee sürdüm ne bacak ne kalça nede yanlara sürdüm akıl işte.... kahve limon karıstırıp sürüyorlarmıs bi topikte okumustum acaba denesemmi
Culi kız kahveyle limon iyimi geliyormuş çatlaklara test etmişlermi işe yaramışmı ona göre yapalım daha fzl kocişlere dalga konusu olmayalım.
ayy bende acılmıyorrrr..
engelliii
eskiden bendede cok oluyordu heleki yazık etek giyerken sırf bu yüzden hep kot pantaon giyiyordum hala iç bacaklarım var tabiki iç bacak calıstırıyorum bol bol...
irem ben sırt üstü yatıp bacaklarımı yukarı kaldırıyorum arasına melisayı sıkıstırıyorum si sağa eğiliyoz bi solaama resmen yanıyor oralar
ben de sabah gördüm acayip farketmiş bende 70 lere imnice öyle olcam kız...resim de koyarım ama eski halimle hiç boy resmim yok şşimdi çekim bari...
çok iyi veriyorsun görmen yakın emin ol...
fitness de bacak arası için alet var... ama yürüyüş de etki eder biraz daha ver görürsün....
bravo çok teşkilatlı çalışıyorsun... pek hamarat gördüm seni....
ben de beğendim avatar süper cumaya ben de yaparım artık sonuçları görünce....
meyve canım image shack sitesine gir üye ol beni hatırlayı seç o zaman bütün sitelerdeki resimleri görürsün....
ben de deneyeyim o zaman ege ile, gerçi onun duracağını pek sanmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?